Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Αποκαλύφθηκε το ίνδαλμα των «αντιρατσιστών»: Παιδική πορνογραφία και βίντεο βασανισμών στο σπίτι του Τζάκσον

Αποκαλύφθηκε το ίνδαλμα των «αντιρατσιστών»: Παιδική πορνογραφία και βίντεο βασανισμών στο σπίτι του Τζάκσον

Η είδηση, όπως περιγράφεται σε ημερήσια εφημερίδα είναι τόσο αηδιαστική όσο και σοκαριστική.

Κάτω από τον τίτλο «Σοκαριστικό παιδικό πορνό στο σπίτι του Μάικλ Τζάκσον» αναγράφονται τα εξής: «Αν και έχουν περάσει δεκατρία χρόνια από τις έρευνες των αστυνομικών αρχών στη Neverland του Μάικλ Τζάκσον, μόλις τώρα δόθηκε στην δημοσιότητα η έκθεση της αστυνομίας για τα ευρήματα στο ράντσο του. Σύμφωνα με την αναφορά της αστυνομίας στην κρεβατοκάμαρα και το μπάνιο του τραγουδιστή  βρέθηκαν τουλάχιστον 7 συλλογές  με γυμνά έφηβα αγόρια

Είχε αηδιαστικές και σοκαριστικές εικόνες παιδικών βασανιστηρίων, γυμνό ενηλίκων με παιδιά” ανέφερε ένας από τους αστυνομικούς. Όπως αναφέρουν τα αστυνομικά έγγραφα, ο Τζάκσον παρουσιάζεται ως ένα χειριστικό ον, ένας παρανοϊκός με το σεξ και τα ναρκωτικά “θηρευτής”, που χρησιμοποιούσε το αίμα, τις ακατάλληλες φωτογραφίες σεξουαλικού περιεχομένου, τις θυσίες ζώων, και διεστραμμένες σεξουαλικές πράξεις μεταξύ ενηλίκων, ώστε να κάνει τα παιδιά να υποκύπτουν στις ορέξεις του».

Και όμως, γι αυτόν τον φερόμενο διεστραμμένο ψυχανώμαλο και παιδεραστή, τον απύθμενα κομπλεξικό που προσπάθησε μάταια να απαρνηθεί την ίδια του την Φυλή με… χρωμομεταμόρφωση η οποία τον κατέστησε παγκόσμιο περίγελο και ανέκδοτο, συχνά-πυκνά βλέπουμε διάφορα αφιερώματα από τα συστημικά ΜΜΕ, τα οποία αποσιωπώντας την διεστραμμένη δράση του εναντίον μικρών παιδιών μας τον παρουσίαζαν, ούτε λίγο ούτε πολύ, ως πρότυπο για τη νεολαία!

Ενθυμούμενοι, μάλιστα, την «συγκίνηση» των συστημικών ΜΜΕ για τον «χαμό» πριν από 7 ακριβώς χρόνια (για την ακρίβεια, στις 25 Ιουνίου 2009) του «βασιλιά της pop», δεν μπορούμε παρά να κρατάμε το στομάχι μας, για την αποθέωση ενός εγκληματία, ο οποίος διέφθειρε πολλά μικρά παιδιά και μπόρεσε με τα εκατομμύριά του να γλυτώσει την τιμωρία που του άξιζε.

ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΣΤΟΡΑΣ

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/diestrammenos-me-paidiko-porno-sto-spiti-tou-to-indalma-twn-antiratsistwn-m#ixzz4CP1WVlgc

Exit mobile version