Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Η Φωνή του Λαού: Μηνύματα – Επιστολές: Πέμπτη 23 Ιουνίου 2016

Η Φωνή του Λαού: Μηνύματα - Επιστολές: Πέμπτη 23 Ιουνίου 2016

Η Θεσσαλονίκη των δύο προσώπων το Σάββατο. Από την μια η παρακμή στο μεγαλείο της με το gay pride να παρελαύνει το διήμερο στην Θεσσαλονίκη και από την άλλη οι Έλληνες Εθνικιστές να διαδηλώνουν για την ελληνικότητα της Μακεδονίας. Μια Μακεδονία που η Χρυσή Αυγή όλα αυτά τα χρόνια όχι μόνο δεν ξέχασε, αλλά αγωνίστηκε και συνεχίζει να αγωνίζεται μέχρις εσχάτων για το αυτονόητο που κάποιοι ξέχασαν: για την Ελληνικότητά της. Αυτό το Σάββατο λοιπόν, είναι καθήκον όλον μας να δείξουμε στην σαθρή κοινωνία που έχουν χτίσει μπουτάρηδες και τσιπραίοι ότι είμαστε εδώ περισσότεροι από ποτέ απέναντι στην δική τους “περηφάνια” υπάρχει η δική μας Περηφάνια που έχει γαλανόλευκα χρώματα και ετοιμάζεται να καταπνίξει την προδοσία, να αφυπνίσει και να ελευθερώσει την Πατρίδα μας. Το Σάββατο όλοι στην εκδήλωση της Χρυσής Αυγής στην Θεσσαλονίκη: η Μακεδονία είναι μία και είναι Ελληνική.

Μ.Τ.

Παρούσα η Χρυσή Αυγή στο συνέδριο των Εθνικιστών της Σλοβακίας

Μετά από δεκαετίες σοσια-ληστρικής μπανανίας η Ελλάδα γοργά μετατρέπεται σε ένα σκοτεινό προτεκτοράτο που το κυβερνούν απάτριδες, ανώμαλοι, κομπλεξικοί και νεομπολσεβίκοι. Μπροστά τους ο πατερούλης είναι αγγελούδι. Με τις λέξεις “ρατσισμός, φασισμός” φοβίζουν, φυλακίζουν, καταστρέφουν και σκοτώνουν οποιονδήποτε αντισταθεί στις εντολές που έλαβαν και φέρουν εις πέρας ως άλλοι Σομαλοί πολέμαρχοι. Αμόρφωτοι υπουργοί παιδείας, άσφαιροι υπουργοί εθνικής άμυνας, αναρχικοί στο υπουργείο δημόσιας τάξης να διευθύνουν «μπάτσους» που τόσο μισούν και να τους κατευθύνουν απέναντι στον Έλληνα και όχι στο σινάφι τους. Είναι η Ελλάδα της φυλακής του μυαλού, της τιμωρίας, των στρεβλών νοημάτων, της διεστραμμένης αγάπης. Είσαι Έλληνας; Δύο επιλογές έχεις: φεύγεις εξωτερικό ή καταστρέφεσαι ολοσχερώς. Είσαι λαθρομετανάστης; Καλώς ήλθες στη χώρα της ευκαιρίας. Το μόνο ελπιδοφόρο είναι ότι το σκοτάδι που έφεραν έχει φτάσει στους βαθύτερους τόνους του, που σημαίνει ότι νομοτελειακά και αναπόφευκτα έρχεται το φως. Μια σπίθα υπέρλαμπρη που θα γιγαντωθεί, θα φωτίσει τις σκιές και θα γίνει η πανωλεθρία τους. Φτάσαμε στην τέφρα. Ώρα να ξαναγεννηθούμε φωνάζοντας ΕΛΛΑΣ!

Βαρθολομαίος Τ.

Ο εκπρόσωπος Τύπου στο Εγνατία ΤV για τις τρέχουσες πολιτικές εξελίξεις – ΒΙΝΤΕΟ

Όποιος έτυχε να ακούσει τον Τσίπρα (θέλει και υπομονή να τον αντέξεις) στην ομιλία του συνειδητοποίησε για ακόμη μια φορά πως ο πρωθυπουργός του μνημονιακού προτεκτοράτου Ελλαδιστάν είναι εκτός τόπου και χρόνου! Για ακόμη μια φορά για την φτώχεια, την ανεργία και την ανεξέλεγκτη λαθρομετανάστευση την ευθύνη έχουν οι… Εθνικιστές! Ο Εθνικισμός ευθύνεται για το μπάχαλο στην Ευρώπη που μετατρέπεται σταδιακά σε μια ισλαμική ήπειρο. Να μάθουν λοιπόν οι επίδοξοι σωτήρες και λασπολόγοι πως ο Εθνικισμός δεν είναι το πρόβλημα, αλλά η λύση!

Θ.Τ.

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ: Τι δουλειά είχε ο εκλεκτός του τουρκικού προξενείου στη βουλή;

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/h-fwnh-tou-laou-mhnumata-epistoles-pempth-23-iouniou-2016#ixzz4CP2LQVTk

Exit mobile version