Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Δραστηριότητες Τοπικών: Σπάρτη, Αμπελόκηποι

Τ.Ο. Σπάρτης: Σε ένα από τα κεντρικότερα σημεία της Σπάρτης βρίσκεται ο τάφος του βασιλιά Λεωνίδα.

Στην ουσία πρόκειται για κενοτάφιο αφιερωμένο στην μνήμη του και αποτελεί μνημειακό χώρο όπου εορτάζουμε Εθνικές επετείους και ένα από τα βασικά τουριστικά αξιοθέατα. Όπερ σημαίνει ότι από εκεί περνάνε καθημερινά εκατοντάδες ξένοι τουρίστες καθώς και ντόπιοι αφού είναι μέσα σε κατοικημένη περιοχή.

Εδώ και αρκετές ημέρες και μέσω τουριστικής περιόδου η σημαία της Ελλάδος που κοσμεί την είσοδο του κενοταφίου πέρα από φθαρμένη ήταν και μεσίστια αφού είχε πέσει η μισή καμία τοπική αρχή και κυρίως ο δήμος Σπαρτιατών δεν νοιάστηκε για την αντικατάσταση και αποκατάσταση του Εθνικού μας συμβόλου.

Στην απορία μας, καλά κανείς δεν την βλέπει να ενημερώσει έστω, πήραμε τηλέφωνο τον ίδιο τον δήμαρχο και του είπαμε την τραγική κατάσταση της σημαίας και μέσω κάποιον αστείων δικαιολογιών μας έδωσε τον λόγο του ότι σε 24 ώρες θα έλυνε το θέμα και ότι δεν χρειάζεται να επιληφθούμε εμείς σαν Χρυσή Αυγή Σπάρτης. Αποτέλεσμα να περάσει το 24ώρο και η σημαία να παραμένει στην ίδια άθλια και εξευτελιστική κατάσταση ώσπου ανέλαβε δράση κλιμάκιο συναγωνιστών της τοπικής μας και σε δέκα λεπτά η ζημιά  αποκατασταθεί.

Να επιστήσουμε την προσοχή στον δήμαρχο σε τέτοια ευαίσθητα θέματα διότι μπορεί να είναι αριστερού προσωπικού φρονήματος αλλά ηγείται μιας πόλης με τεράστια ιστορία θα επανέλθουμε σύντομα για το άγαλμα του Σπαρτιάτη πολεμιστή που κοσμεί την κεντρική πλατεία της πόλεως και που εδώ και μήνες έχει αφαιρεθεί το ξίφος του χωρίς να έχει αντικατασταθεί.

Την Παρασκευή 17 Ιουνίου πραγματοποιήθηκε στα γραφεία της Τοπικής Οργάνωσης Αμπελοκήπων Ομιλία από τον Συναγωνιστή Βασίλειο Παπαθανασίου με θέμα ” Αυτάρκεια, ο μεγάλος Εθνικός στόχος”. Στην ομιλία του ο Συναγωνιστής αναφέρθηκε στις ενέργειες των προηγουμένων κυβερνήσεων με τις οποίες κατέστρεψαν την Εθνική παραγωγή εξαρτώντας την πατρίδα μας από το μόρφωμα της Ευρωπαϊκής Ένωσης, η οποία με την πολιτική των επιδοτήσεων έφτασε την Ελλάδα να μην παράγει τίποτα σε επίπεδο αγροτικής, παραγωγής, βιοτεχνίας και βιομηχανίας, προς όφελος άλλων ευρωπαϊκών λαών.

Τόνισε ιδιαίτερα ότι αποτελεί κύριο στόχο του Κινήματος μας η πρωτογενής παραγωγή, ώστε η πατρίδα μας να εξασφαλίσει την πολυπόθητη αυτάρκεια σε τρόφιμα , κρέας , φάρμακα και όπλα. Η εκμετάλλευση των πλουτοπαραγωγικών πηγών της χώρας μας η οποία είναι πλούσια σε υδρογονάνθρακες θα χρηματοδοτήσει τους παραπάνω τομείς της οικονομίας ώστε η Ελλάδα να φτάσει στην πολυπόθητη αυτάρκεια. Στη συνέχεια απάντησε σε ερωτήσεις και απορίες του κοινού και στο τέλος η επικοινωνία έκλεισε με τους παριστάμενους σε στάση προσοχής να ψάλλουν τον Ύμνο του Κινήματος.

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/drasthriothtes-topikwn-sparth-ampelokhpoi#ixzz4CP3Mlv00

Exit mobile version