Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Υπόθεση Τζο Κοξ: Γιατί δεν διώχθηκε ο Νάιτζελ Φάρατζ και το κόμμα του όπως η Χρυσή Αυγή;

Υπόθεση Τζο Κοξ: Γιατί δεν διώχθηκε ο Νάιτζελ Φάρατζ και το κόμμα του όπως η Χρυσή Αυγή;

Όταν το Σεπτέμβριο του 2013 η αντεθνική Χούντα Σαμαρά εξαπέλυε την αντισυνταγματική και παράνομη πολιτική δίωξη της Χρυσής Αυγής, οι λακέδες της δημοσιογραφίας και οι εκλεκτοί του Καθεστώτος τηλεμαϊντανοί, επιχειρούσαν απεγνωσμένα να πείσουν την κοινή γνώμη για τη νομιμότητα αυτής,ισχυριζόμενοι μεταξύ άλλων πως η ηγεσία και το σύνολο της κοινοβουλευτικής ομάδας του Λαϊκού Συνδέσμου δρούσε ως “εγκληματική οργάνωση”.

Μεταξύ άλλων, ιδιαιτέρως χρησιμοποιήθηκε η φράση: «έπρεπε να γίνουν οι διώξεις διότι το φαινόμενο Χρυσή Αυγή ντροπιάζει την Ελλάδα στην Ευρώπη και στον κόσμο και πρέπει να δείξουμε διεθνώς πως δεν είμαστε διατεθειμένοι να ανεχτούμε τον εθνικισμό».

Η Χρυσή Αυγή από την πρώτη ώρα της εξαπόλυσης των διώξεων υποστήριξε πως πρόκειται για μια προμελετημένη πολιτική σκευωρία, ξεκάθαρα παράνομη και αντισυνταγματική, η οποία καθιστούσε το νομικό δίκαιο της χώρας μας εφάμιλλο δικτατορικών καθεστώτων της Αφρικής.

Τρία χρόνια μετά, ενόψει της διενέργειας δημοψηφίσματος στην Αγγλία αναφορικά με την παραμονή ή όχι της χώρας στην Ευρωπαϊκή Ένωση, ένας 52χρονος υποστηρικτής της εξόδου δολοφονεί μια βουλευτή η οποία είχε ταχθεί υπέρ της παραμονής. Σύμφωνα με όσα διέρρευσαν από τα βρετανικά μέσα ενημέρωσης, ο δράστης της δολοφονίας φώναξε «Britain first» («Πρώτα η Βρετανία») λίγο πριν επιτεθεί στο θύμα του. Λίγες ώρες μετά, τα βρετανικά μέσα αναπαρήγαγαν την είδηση πως ο δολοφόνος ήταν υποστηρικτής του Νάιτζελ Φάρατζ και του κόμματος UKIP, το οποίο χρησιμοποιούσε το ίδιο σύνθημα που φώναξε ο δολοφόνος.

Παρά ταύτα και αντίθετα με όσα οι σκευωροί της Χούντας Σαμαρά και τα φερέφωνά τους υποστήριζαν για τη Χρυσή Αυγή και το τερατούργημα της «συλλογικής ευθύνης» με το οποίο κατηγορήθηκε ένα ολόκληρο πολιτικό κόμμα, το αγγλικό Κράτος ουδέποτε κινήθηκε κατά του Νάιτζελ Φάρατζ και του κόμματός του, κινώντας άμεσα τις διαδικασίες για την απόδοση δικαιοσύνης στον δολοφόνο της βουλευτού των Εργατικών.

Ουδείς βεβαίως εκ των ινστρουχτόρων της εν Ελλάδι πανσπερμίας «σοφών» δεν τόλμησε να προβεί σε σύγκριση των δύο δολοφονιών σε Ελλάδα και Αγγλία αντίστοιχα. Θα προκαλούσε άλλωστε κλαυσίγελο να επιχειρεί η κλίκα των σκευωρών και τα καλοπληρωμένα τους τσιράκια σε κανάλια και φυλλάδες, να πείσουν πως η βρετανική δικαιοσύνη υπολείπεται σε δημοκρατικότητα της «ανεξάρτητης» επί κυβερνήσεως Σαμαρά!

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/faratz#ixzz4CQDlyGSP

Exit mobile version