Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Ο Σύριζα καταγγέλλει τις αντισυγκεντρώσεις εναντίον του – Τις επικροτεί όμως όταν γίνονται κατά της Χρυσής Αυγής

Ο Σύριζα καταγγέλλει τις αντισυγκεντρώσεις εναντίον του - Τις επικροτεί όμως όταν γίνονται κατά της Χρυσής Αυγής

Με αφορμή μια ακόμη αντισυγκέντρωση εναντίον εκδήλωσης του ΣΥΡΙΖΑ, είχαμε εκ νέου υποκριτικές αντιδράσεις για το ζήτημα της ελεύθερης έκφρασης απόψεων και της ανεμπόδιστης διακίνησης των ιδεών.

Διαβάζουμε χαρακτηριστικά στην «Αυγή»: «”Τη βίαιη παρεμπόδιση της εκδήλωσης του ΣΥΡΙΖΑ Αγίας Παρασκευής από μια μικρή ομάδα τραμπούκων που είχε ως αποτέλεσμα τον τραυματισμό μελών του ΣΥΡΙΖΑ και της Νεολαίας του” κατήγγειλε με ανακοίνωσή του ο ΣΥΡΙΖΑ ως “αήθη, αντιπολιτική και αντιδημοκρατική ενέργεια”. Σύμφωνα με παρευρεθέντες στην κεντρική πλατεία της Αγίας Παρασκευής μικρή ομάδα από την Ανοιχτή Συνέλευση της Αγίας Παρασκευής, στην οποία συμμετέχουν μέλη της ΑΝΤΑΡΣΥΑ, της ΛΑΕ και αναρχικοί, επιχείρησαν να διαλύσουν την εκδήλωση, σπάζοντας μάλιστα και ένα τραπεζάκι και προπηλακίζοντας τον κόσμο που βρισκόταν εκεί».

Με δεδομένο ότι όχι απλώς «φωτογραφίζονται», αλλά κατονομάζονται ευθέως αυτοί οι οποίοι διοργάνωσαν την αντισυγκέντρωση, τι προτίθεται να κάνει ο ΣΥΡΙΖΑ; Θα χρησιμοποιήσει την σταλινική λογική της «συλλογικής ευθύνης» για να στηλιτεύσει συνολικά τους πολιτικούς φορείς που αναφέρει;

Υπάρχει, όμως, και συνέχεια, καθώς μετέπειτα στην ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ αναφέρεται ότι «Οι αντισυγκεντρώσεις, οι τραμπουκισμοί και η βίαιη διάλυση δημόσιων εκδηλώσεων πολιτικών κομμάτων παραπέμπουν σε εποχές όπου οργίαζε το παρακράτος και σε ακροδεξιές ιδεολογίες».

Να υπενθυμίσουμε, για μια ακόμη φορά, στους επιλεκτικά ευαίσθητους του ΣΥΡΙΖΑ, ότι δεν χρειάζεται να πάνε 50 και 60 χρόνια πίσω για να διαπιστώσουν ότι συνέβαιναν «οι αντισυγκεντρώσεις, οι τραμπουκισμοί και η βίαιη διάλυση δημόσιων εκδηλώσεων πολιτικών κομμάτων». Συμβαίνουν και σήμερα, σε σχεδόν μόνιμη βάση, από την οργιώδη δράση του παρακράτους εναντίον των εκδηλώσεων της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ.

Και αν τις δεκαετίες του 1950 και του 1960 το παρακράτος παρέπεμπε σε «ακροδεξιές ιδεολογίες», σήμερα οδηγεί ευθέως σε ακροαριστερές ιδεολογίες. Το χειρότερο είναι ότι αυτό το αριστερό παρακράτος οργιάζει όχι απλώς ανεμπόδιστα, αλλά και με κυβερνητική αρωγή την τελευταία τετραετία από τις αλλεπάλληλες μνημονιακές κυβερνήσεις, χωρίς φυσικά ο ΣΥΡΙΖΑ να αποτελεί εξαίρεση.

Πριν, λοιπόν, ο ΣΥΡΙΖΑ καταγγείλει την «αήθη, αντιπολιτική και αντιδημοκρατική ενέργεια» εναντίον των δικών του εκδηλώσεων, θα έπρεπε προηγουμένως «να μαζέψει» τα άεργα και ανήθικα προστατευόμενα παρακρατικά κοπρόσκυλα, τα οποία έχοντας πάντοτε την αρωγή από την εκάστοτε κυβέρνηση επιχειρούν να παρεμποδίσουν τις έντιμες και νόμιμες εκδηλώσεις της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ.

Διαβάστε επίσης: ΣΚΑΝΔΑΛΟ: Υπέρ των παρανόμων αντισυγκεντρώσεων ο πασόκος υπουργός Τόσκας του Σύριζα – Βαριές καταγγελίες του Ιωάννη Λαγού BINTEO

ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΣΤΟΡΑΣ

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/pali-klaigetai-o-suriza-gia-tis-antisugkentrwseis-enantion-tou.-tis-epikrot#ixzz4CR9dSGj5

Exit mobile version