Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Κραυγή αγωνίας από την «Εφημερίδα των Συντακτών»: Μην δίνετε λόγο στην Χρυσή Αυγή!

Κραυγή αγωνίας από την «Εφημερίδα των Συντακτών»: Μην δίνετε λόγο στην Χρυσή Αυγή!

Αμετανόητα ταγμένη στην βοθροληπτική λογική που την διέπει, η ανεπίσημη έντυπη έκφραση του ΣΥΡΙΖΑ «Εφημερίδα των Συντακτών» διαμαρτύρεται (!) επειδή υπάρχουν κάποιοι που σπάνε το εμπάργκο αποκλεισμού κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης της Χώρας και της δίνουν το βήμα να εκφράσει τις απόψεις της, όπως φυσικά η ίδια δικαιούται και η δεοντολογία επιβάλλει.

Έτσι, λοιπόν, κάποιος Δημήτρης Κανελλόπουλος κάτω από τον τίτλο «Τα στερνά τιμούν τα πρώτα» γράφει, μεταξύ άλλων, τα εξής: «Τον θυμάστε τον Ανδρέα Μαζαράκη; Είναι ο γνωστός Εξαρχείων, παλιός πρόεδρος και του Αστέρα Εξαρχείων. Συνεχίζει λοιπόν να κάνει εκπομπές τα βράδια στα Παραπολιτικά 90,1. Αλλά δεν σας το(ν) προτείνω να τον ακούσετε γιατί υπάρχει η πιθανότητα, ο φόβος θα έλεγα καλύτερα, να “πέσετε” πάνω σε κανέναν φασίστα. Προχθές, λόγου χάριν, την Τρίτη, είχε στην εκπομπή καλεσμένο τον Νίκο Μιχαλολιάκο της Χρυσής Αυγής. Στο στούντιο παρακαλώ. Για να μας κάνει φασιστικό κήρυγμα, νυχτιάτικα. Μην τύχει και κοιμηθούμε χωρίς τα εθνικιστικά ιδεώδη στο μυαλό μας. Και μη νομίζετε πως ήταν κάποιο ατόπημα του παραγωγού, πως του… ξέφυγε ο καλεσμένος, όχι βέβαια. Τις προάλλες κάλεσε τον Ηλία Κασιδιάρη στο στούντιο. Άντε, του ευχόμαστε να φέρει και τον Λαγό που είναι και Πειραιώτης».

Η αλήθεια είναι ότι «δυσκολεύεσαι» να απαντήσεις σε τέτοιου είδους φρασεολογία, γιατί ως γνωστόν κάτι τέτοιου είδους «εξυπνάδες» αποτελούν το πλέον ακατανίκητο «επιχείρημα»… Προσπαθώντας, πάντως, έστω και σε ελάχιστο βαθμό, να εντρυφήσουμε στον τρόπο σκέψης τόσο του εν λόγω τύπου όσο και των υπόλοιπων «φυντανιών» της φυλλάδας αυτής, παρατηρούμε ότι αυτό που επιζητείται είναι η ολοκληρωτική φίμωση της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ και του Εθνικιστικού λόγου γενικότερα.

Ενώ αν  ο συγκεκριμένος (και όχι μόνον) ραδιοφωνικός παραγωγός καλούσε για συνέντευξη κάποιον εκπρόσωπο του ΜΛ-ΚΚΕ ή του ΚΚΕ (μ-λ), για να μιλήσει για τις θηριωδίες των κοκκινοφρουρών στην «πολιτιστική» επανάσταση του Μάο, ή κάποιας τροτσκιστικής γκρούπας για να εκφραστεί για τις τελευταίες σκέψεις του άλλοτε στενού συνεργάτη του Στάλιν, πριν το γεγονός της διάλυσης του κρανίου του από πράκτορα του τελευταίου, όλα θα ήταν όχι απλώς καλά αλλά τέλεια. Αν, μάλιστα, καλούσε και κάποιον εκπρόσωπο των… «Κουήρ και Ίντερσεξ» ατόμων, τότε θα μιλούσαμε για τον θρίαμβο της «πολιτικής ορθότητας».

Βεβαίως, το «παραπονιάρικο» κείμενο που παραθέσαμε θα μπορούσε κάλλιστα να έχει την υπογραφή του Τρίμη, του Ψαρρά, του Μπασκάκη, του Κωστόπουλου ή οποιουδήποτε άλλου εθνομηδενιστή που εδρεύει στον έντυπο αυτόν βόθρο. Επί του παρόντος, το μόνο που μπορούμε να κάνουμε είναι να ευχηθούμε «περαστικά» και να τους πούμε  να συνεχίσουν με θέρμη να υποστηρίζουν τον ΣΥΡΙΖΑ στην προσπάθεια ολοκληρωτικής φτωχοποίησης και καταστροφής των Ελλήνων Εργαζομένων που επιχειρεί.

Έτσι κι αλλιώς, είναι ολοφάνερο ότι το μονοπώλιο του ενδιαφέροντος για τη φυλλάδα αυτήν έγκειται αλλού και ουδόλως στον Ελληνικό Λαό. Όσο για το ολοκληρωτικό εμπάργκο, που οι ίδιοι επιχειρούν σε μόνιμη βάση επί της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ και ζητούν την διεύρυνσή του και αλλού, αυτό που έχουμε να πούμε είναι ότι είμαστε Υπερήφανοι για την συγκεκριμένη στάση εναντίον μας από την επιτομή του έντυπου εθνομηδενισμού σε ημερήσια διάταξη.

ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΣΤΟΡΑΣ

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/kraugh-diamarturias-apo-thn-efhmerida-twn-suntaktwn-apagoreuetai-na-filojen#ixzz4CRBMawMG

Exit mobile version