Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Η Φωνή του Λαού: Μηνύματα – Επιστολές: Παρασκευή 24 Ιουνίου 2016

Η Φωνή του Λαού: Μηνύματα - Επιστολές: Παρασκευή 24 Ιουνίου 2016

Φόροι, φόροι συνεχώς μας λέει ο  Τσακαλώτος με τα… άπταιστα Ελληνικά του, οι συντάξεις οι μισθοί και η αγοραστική δύναμη του κόσμου έχει κατακερματιστεί αλλά κανένας δεν σκέφτηκε να φορολογήσει το εξαγόμενο συνάλλαγμα που στέλνουν τα εκατομμύρια λαθρομεταναστών στις χώρες τους τα οποία υπολογίζονται σε 44 δισ. ευρώ μέσω της εταιρείας Western Union. Τα χαράτσια είναι αποκλειστικότητα των Ελλήνων σε ένα εχθρικό γι΄ αυτούς κράτος που θέλει να τους εξοντώσει. Σου παίρνουν την δουλειά, ζούνε πέντε -πέντε σε τρώγλες, σπάνε στα πέντε το νοίκι και τα υπόλοιπα έξοδα και εσύ ο  ιθαγενής θα πρέπει να τους ανταγωνιστείς στην αγορά εργασίας. Πως; Ρίχνοντας το βιοτικό σου επίπεδο στο μηδέν; Για ποιό λόγο; Τους χρωστάς τίποτα ρε Έλληνα; Το αίσθημα της αυτοσυντήρησης ανενεργό χρόνια ολάκερα, αλλά τώρα και πριν είναι αργά πρέπει να απαιτήσεις μαζί με τους Εθνικιστές της Χρυσής Αυγής τη πατρίδα σου πίσω.

Γιάννης Ν.

Αρτέμης Ματθαιόπουλος: Η Θεσσαλονίκη δεν είναι πολυπολιτισμική, είναι Ελληνική! ΒΙΝΤΕΟ

Τι ακριβώς συμβολίζει το brexit και το bremain; Κατά πρώτον εκπροσωπούν δύο διαφορετικές οικονομικές τάσεις. Η  σχολή της εξόδου από την ΕΕ λέει πως η μεγάλη Βρετανία πρέπει να ξαναγίνει μεγάλη, αυτόνομη, μη εξαρτώμενη και να ελέγχει τις οικονομικές της πλέον αποικίες, προσπαθώντας να απομυζήσει από αυτές οτιδήποτε κερδοφόρο υπάρχει καταδικάζοντας τους λαούς τους σε πείνα και εξαθλίωση όπως έπρεπε τότε που ήταν αυτοκρατορία και ο σιωνισμός εδραιώθηκε στο μεγάλο νησί. Η αρνητική επίπτωση αυτής της θέσης είναι η συρρίκνωση του city, του παγκόσμιου τραπεζικού πνεύμονα που βρήκε χώρο να αναπτυχθεί διεισδύοντας και ελέγχοντας οικονομικά την Ευρώπη μέσω της ελευθερίας που της παρέχει η ΕΕ. Η άλλη μεριά είναι το bremain, δηλαδή η μεγάλη Βρετανία να μπορέσει να ισχυροποιηθεί μέσω της ΕΕ, να αναλάβει ηγετικό ρόλο και από κοινού να ελέγχουν τις κοινές πλέον οικονομικές αποικίες της ΕΕ που σε αυτές περιλαμβάνονται και οι δικές της, η αρνητική επίπτωση σε αυτή την περίπτωση είναι ουσιαστικά η αποδοχή ελέγχου των εδαφών της με βάση τις αποφάσεις που από κοινού θα παίρνουν οι η ηγέτιδες δυνάμεις συμπεριλαμβανομένης και της μεγάλης Βρετανίας. Οι επιπτώσεις δεν αφορούν τον υπόδουλο νότο μιας και η διεθνής τοκογλυφία σίγουρα έχει κάνει το «κουμάντο» της ώστε να ελαχιστοποιηθούν οι επιπτώσεις εξόδου της Βρετανίας. Μοναδικός εχθρός του μορφώματος της ΕΕ είναι η άνοδος των Εθνικιστικών κομμάτων με πρωτοπορία στον αγώνα αυτό τον Λαϊκό Σύνδεσμο Χρυσή Αυγή, ο οποίος αγωνίζεται για μια μεγάλη Ελλάδα σε μια ελεύθερη Ευρώπη.

Κ.Π.

Ο νόμος της ζούγκλας στην Χίο: Αιγύπτιος έσφαξε ομοεθνή του στον καταυλισμό λαθρομεταναστών

Εμπαίζουν εν ψυχρώ τους Έλληνες και τους… θαυμάζουν, γιατί αντέχουν σαν υποζύγια, τα μνημόνια που τους επιβάλλουν. Μας λοιδορούν δια στόματος Γιούνκερ, επειδή αντέχουμε καρτερικά τις βίαιες άγριες συνέπειες των μνημονιακών πολιτικών τους. Έχοντας ντόπιους συνεργάσιμους πολιτικούς σαν υπηρέτες τους, περνούν τα μνημονιακά τους μέτρα, χωρίς καμιά αντίρρηση. Η εγχώρια προδοτική αριστερά και οι εργατοπατέρες της, σφυρίζουν αδιάφορα εμπρός στην φτωχοποίηση του ελληνικού έθνους και το ξεπούλημα της χώρας. Ο Γιούνκερ ήρθε στη πατρίδα μας να ελέγξει αν εφαρμόζονται σωστά οι κατοχικοί νόμοι από τα εδώ ενεργούμενα και αν το ξεπούλημα των πάντων βρίσκεται στο στάδιο που επιθυμούν. Πρέπει οι Έλληνες να αντισταθούν και να συνταχθούν με τους Εθνικιστές της Χρυσής Αυγής που ζητάν τη Πατρίδα μας πίσω.

Σ.Μ.

Η Χρυσή Αυγή θα ψηφίσει υπέρ της άρσης ασυλίας του Φίλη για την άρνηση της Γενοκτονίας των Ποντίων

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/h-fwnh-tou-laou-mhnumata-epistoles-paraskeuh-24-iouniou-2016#ixzz4CRdDJhHT

Exit mobile version