Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Δραστηριότητες Τοπικών: Αθήνα, Πέραμα

Την Τετάρτη 22-06-2016 στα γραφεία της Τ.Ο. Αθηνών πραγματοποιήθηκε μια ενδιαφέρουσα ομιλία του συναγωνιστής Παναγιώτη Γκαϊτατζή με θέμα: Η Δημοτική παράδοση και μουσική.

Ο συναγωνιστής Γκαϊτατζής αναφέρθηκε στην μακραίωνη παράδοση του ελληνικού Έθνους καθώς και στην συνέχεια της Δημοτικής μουσικής από την αρχαιότητα μέχρι τις ημέρες μας.  Η Δημοτική παράδοση και μουσική τόνισε ο συναγωνιστής, είναι ο πλούτος και ο θησαυρός της πατρίδος μας που πρέπει να τον διαφυλάξουμε σαν κόρη οφθαλμού. 

Την Τετάρτη 22 Ιουνίου 2016, πλήθος Εθνικιστών παρακολούθησαν στα γραφεία της Τ.Ο. Περάματος, την ομιλία υπό μορφή βιβλιοπαρουσίασης, του νέου βιβλίου του Συναγωνιστή και μέλους της Κεντρικής Επιτροπής του Λαϊκού Συνδέσμου – Χρυσή Αυγή, Κώστα Αλεξανδράκη με τίτλο: ”Η Ελληνική Γεωπολιτική στον 21ο Αιώνα”.

Ο Συναγωνιστής  Κώστας Αλεξανδράκης στην παρουσίαση του νέου του βιβλίου, με τίτλο ”Η Ελληνική Γεωπολιτική στον 21ο Αιώνα”. Ανέφερε χαρακτηριστικά, τον αντίκτυπο που έχει η Γεωπολιτική στη ζωή τον Ελλήνων αναλύοντας όλες τις πτυχές της επιστήμης της Γεωπολιτικής, επισημαίνοντας ότι η Χρυσή Αυγή είναι η μοναδική δύναμη που αντιστέκεται στην ανθελληνική λαίλαπα των ξένων και των εγχώριων υποτακτικών τους, η οποία προσπαθεί να αφανίσει πλήρως την Πατρίδα μας και το ένδοξο και υπερήφανο Έθνος μας, σε ένα μεγάλο μέρος της παρουσίασης ο συναγωνιστής αναφέρθηκε και στη ναυπηγοεπισκευαστική ζώνη Περάματος.

Ακολούθησε διάλογος με τους παρευρισκόμενους απαντώντας σε όλες της ερώτησης που τέθηκαν. Τελειώνοντας όλοι σε στάση προσοχής απαγγείλαμε τον Εθνικό μας Ύμνο και τον Ύμνο του Κινήματος, κλείνοντας άλλη μια επιτυχημένη εκδήλωση-ομιλία στα κατάμεστα γραφεία της τοπικής μας.

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/drasthriothtes-topikwn-athhna4#ixzz4CVQKRrs5

Exit mobile version