Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Τι Αλέξης, τι Κυριάκος; Κλαίνε και οι δυο τους για το BREXIT!

Κοινός τους εχθρός το Εθνικό κράτος!

Την υπεράσπιση της Ευρώπης των τοκογλύφων και των λαθρομεταναστών επέλεξε για το διάβημά του ο πρωθυπουργός, Αλέξης Τσίπρας, αρκετές ώρες μετά την ανακοίνωση των αποτελεσμάτων και προφανώς αφότου είχε ένα… συλλυπητήριο τηλεφώνημα με την Μέρκελ. Όπως τόνισε ο Τσίπρας θα πρέπει να υπάρξουν αλλαγές στην Ευρωπαϊκή Ένωση και στις πολιτικές λιτότητας, ώστε να προφυλαχθεί η Ευρωπαϊκή Ένωση από την «επέλαση της ακροδεξιάς και του ευρωσκεπτικισμού».

Προ του οποιουδήποτε σχολιασμού ας δούμε τις δηλώσεις Τσίπρα:

 

Το διακύβευμα του βρετανικού δημοψηφίσματος ήταν η οικονομική πολιτική και το λεγόμενο «προσφυγικό». Κοινώς, οι βρετανοί ακριβώς επειδή έβλεπαν την επέκταση των πολιτικών λιτότητας, που εφαρμόζει η κυβέρνηση Σύριζα, έσπευσαν να διαχωρίσουν την θέση τους πριν να είναι αργά. Το ίδιο και για το λεγόμενο «προσφυγικό», αφού είχαν βιώσει τον εφιάλτη των ανοιχτών συνόρων, έχοντας μάλιστα και ένοχες συνειδήσεις ως πρώην αποικιοκρατική δύναμη.

Ο κίνδυνος για τον Τσίπρα δεν διαφαίνεται από την επέλαση των λαθρομεταναστών ή των μνημονίων. Αν αισθανόταν από εκεί την απειλή δεν θα ήταν αντικείμενο θαυμασμού από τους διεθνείς τοκογλύφους για τη δυνατότητά του να περνάει τα μνημόνια χωρίς αντιδράσεις. Αν αισθανόταν από εκεί απειλή δεν θα ήταν ο κύριος πρεσβευτής των «ανοιχτών συνόρων», έχοντας στα χέρια του το αίμα των αθώων του Μπατακλάν.

Βλέπει, όμως, μαζί με την Μέρκελ τον κίνδυνο από την επέλαση των εθνικιστών, οι οποίοι ανακαταλαμβάνουν τις χώρες τους από τις δυνάμεις κατοχής του διεθνούς παρασισιτικού και παγκοσμιοποιητικού κεφαλαίου.

Ας κάνουμε τον εφιάλτη τους πραγματικότητα: ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ ΠΙΣΩ!

Και για το τέλος ένα… κουίζ: Διαβάστε τις δηλώσεις Μητσοτάκη για το BRexit, ακούστε το βίντεο με τις δηλώσεις Τσίπρα και… ΒΡΕΙΤΕ ΤΙΣ ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΚΑΙ ΚΕΡΔΙΣΤΕ!

Σας παραθέτουμε την δήλωση Μητσοτάκη:

«Η απόφαση των Βρετανών -ασφαλώς σεβαστή απ’ όλους- αποτελεί ένα πολύ ηχηρό μήνυμα για όλη την Ευρώπη.Η Ευρωπαϊκή Ένωση αφού διασφάλισε για δεκαετίες την ειρήνη και τη σταθερότητα, οφείλει μια ειλικρινή και γενναία αυτοκριτική. Να επισημάνουμε τι δεν πήγε καλά και να αποφασίσουμε πώς θα το θεραπεύσουμε. Με ειλικρίνεια και ψυχραιμία. Και με μόνο γνώμονα το συμφέρον των πολιτών. Χρειάζεται ένα νέο ευρωπαϊκό σχέδιο που να εμπνεύσει τους λαούς και να τονώσει την πίστη τους στη χρησιμότητα της Ένωσης. Μια μεγάλη συμφωνία αλήθειας ανάμεσα στην Ευρωπαϊκή Ένωση, τα κράτη και τους λαούς, ξεπερνώντας ιδεολογικούς δογματισμούς. Με συγκεκριμένες και άμεσες παρεμβάσεις που να βελτιώνουν τη ζωή των πολιτών, ιδιαίτερα όσων έχουν πληγεί από την κρίση. Αυτός είναι ο μόνος δρόμος για να μη ζήσει η γενιά μας την κατακερματισμένη Ευρώπη του παρελθόντος, των εθνικισμών και των συγκρούσεωνΑυτή είναι η πρόταση μας στον ελληνικό λαό: Με υπευθυνότητα, σοβαρότητα, ενότητα και αλληλεγγύη να συνεχίσει την πορεία του μαζί με όλους τους λαούς της Ευρώπης».

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/mhtsotakhs-kai-tsipras-sthn-grammh-merkel-gia-to-brexit-na-profulajoume-thn#ixzz4CVVVzNfq

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/mhtsotakhs-kai-tsipras-sthn-grammh-merkel-gia-to-brexit-na-profulajoume-thn#ixzz4CVVLTNQP

Exit mobile version