Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Gazzetta.gr: Θα πρέπει να περιμένουμε την Χρυσή Αυγή σε διψήφιο ποσοστό στις επόμενες εκλογές!

Gazzetta.gr: Θα πρέπει να περιμένουμε την Χρυσή Αυγή σε διψήφιο ποσοστό στις επόμενες εκλογές!

Δακρύβρεχτο άρθρο επ’ αφορμή του BRexit, αλλά με πραγματικό πυρήνα τον πανευρωπαϊκό άνοδο του Εθνικισμού, δημοσίευσε μία εκ των πιο δημοφιλών ιστοσελίδων.

«Δεν υπάρχει πλέον καμία αμφιβολία ότι το μέλλον όχι μόνο της Ευρώπης αλλά και του κόσμου όλου είναι μαύρο. Eίναι πιο μαύρο και από το μαύρο του γαλαξία όλου» είναι η αρχική πρόταση του άρθρου που δίνει και τον παλμό της καθεστωτικής σκέψης αυτές τις ημέρες.

Σημασία, όμως, δεν έχει το καθεστωτικό κλάμα, παρότι αποτελεί τραγούδι για τις ψυχές των καταπιεσμένων, από τα μνημόνια, Ελλήνων. Η πραγματική αξία του εν λόγω άρθρου έρχεται από την πολιτική εκτίμηση που αφορά την Ελλάδα και στην οποία αποκαλύπτεται ο τρόμος του καθεστώτος.

Σας παραθέτουμε το επίμαχο απόσπασμα:

«Σε όλες οι τελευταίες δημοσκοπήσεις, η Χρυσή Αυγή παίρνει πάνω από 7%. Αν έχεις καταλάβει τι παίζει με τις δημοσκοπήσεις και την Χρυσή Αυγή και τους ψηφοφόρους της που δε λένε ποτέ τι ψηφίζουν, πρέπει να την περιμένουμε σίγουρα σε διψήφιο νούμερο στις επόμενες εκλογές

Ορθώς ομίλησε ο αρθρογράφος, καταδεικνύοντας σε δύο επίπεδα τις τακτικές και τους φόβους του καθεστώτος. Κατά πρώτον αναφέρει τα ψέμματα των δημοσκοπήσεων, οι οποίες συστηματικά κόβουν στη μέση το ποσοστό της Χρυσής Αυγής.

Κατά δεύτερον δείχνει ότι την άνοδο της Χρυσής Αυγής, αφού όπως λέει όταν η Χρυσή Αυγή βρίσκεται στις δημοσκοπήσεις στο 7%, τότε το πραγματικό ποσοστό είναι σίγουρα διψήφιο!

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/gazzetta.gr-tha-prepei-na-perimenoume-thn-chrush-augh-se-dipshfio-pososto-s#ixzz4CVX8GTtC

Exit mobile version