Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Η Φωνή του Λαού: Μηνύματα – Επιστολές: Σάββατο 25 Ιουνίου 2016

Η Φωνή του Λαού: Μηνύματα - Επιστολές: Σάββατο 25 Ιουνίου 2016

Μετά την απόφαση των Βρετανών για έξοδο από την Ε.Ε. πολλές χώρες που ανήκουν στην ευρωζώνη διαμέσου των πολιτικών τους εκπροσώπων ζήτησαν και αυτές με την σειρά τους να πραγματοποιηθεί αντίστοιχο δημοψήφισμα για την παραμονή τους ή όχι στην Ευρωπαϊκή Ένωση. Ακολουθώντας το παράδειγμα της Βρετανίας είναι καιρός τα έθνη να εγερθούν απέναντι στην πολιτική ολιγαρχία των μνημονίων και την δημοσιογραφική τρομοκρατία. Σημειωτέον πως οι μόνες δυνάμεις που χαιρέτισαν την απόφαση του Brexit προέρχονται από τον πατριωτικό – εθνικιστικό χώρο με πρώτη την Χρυσή Αυγή. Αν τολμούν λοιπόν οι δημοκράτες ας κάνουν δημοψήφισμα και στην Ελλάδα!

Μ.Τ.

Οι «μετασεισμοί» από τις αποκαλύψεις Τράγκα για την σκευωρία του κυκλώματος Σαμαρά κατά της Χρυσής Αυγής

Ο Τσίπρας το μόνο που είχε να πει μετά το Brexit είναι ότι έρχεται η άνοδος του εθνικισμού και είναι δουλειά τους να την ανακόψουν. Ας μας απαντήσει λοιπόν πως έχει σκοπό να την ανακόψει; βαδίζοντας στα βήματα του προκάτοχού του Σαμαρά; Τι θα κάνεις Αλέξη; Θα βάλεις φυλακή ή θα στείλεις εξορία 500.000 Έλληνες που ψήφισαν Χρυσή Αυγή; Λογικό να τρέμει το φυλοκάρδι σου και να θες με το γάντι να εξοντώσεις τους πολιτικούς σου αντιμνημονιακούς αντιπάλους. Άλλωστε με τους υπόλοιπους τα έχεις βρει και για τα μνημόνια και για μια κοινή πανευρωπαϊκή συμμαχία όπως δήλωσες. Το μόνο που δεν υπολόγισες είναι η βούληση του λαού για ελευθερία και ανεξαρτησία.

Γεώργιος Γ.

Ο Γερμανός υπουργός Εξωτερικών προειδοποιεί: Η πολιτική του ΝΑΤΟ οδηγεί σε πόλεμο με την Ρωσία

Τι και αν οι Τούρκοι κάνουν Ραμαζάνι στην Αγιά Σοφιά, τι και αν εν έτει 2016 πουθενά και σε καμία χώρα που δεν έχει ως κύρια θρησκεία τον Χριστιανισμό δεν επιτρέπεται να χτιστεί Εκκλησία. Ο δικός μας “πρωθυπουργός”  στέκεται δίπλα στον πολίτη (σημείωση: μόνο αν είναι ανώτερης οικονομικής δύναμης ή λαθρομετανάστης) και δηλώνει «Η χώρα προχωρά στην κατασκευή τζαμιού και μουσουλμανικού νεκροταφείου στην πρωτεύουσα». Μπράβο Αλέξη… Στη χώρα της κρίσης (που εσείς δημιουργήσατε), το δικό σου ενδιαφέρον είναι στο πως θα αντιμετωπίσουμε την προσφυγική κρίση.  Σου έχω μια πρόταση που αν την βγάλουμε σε δημοψήφισμα θα πάρει πιο πολλές ψήφους απ’ ότι πήρες εσύ στις εκλογές. “Παραιτήσου εσύ και όλοι οι όμοιοι σου της ΝΔ και των άλλων αντισυνταγματικών δυνάμεων! Αφήστε τους Έλληνες της Χρυσής Αυγής να κυβερνήσουν την Ελλάδα”.

Κ.Κ.

ΑΝΑΛΥΣΗ: 51,9% των Βρετανών είπαν ΟΧΙ στην Ευρώπη των λαθρομεταναστών και των τοκογλύφων – Τι μέλλει γενέσθαι στην Ελλάδα;

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/h-fwnh-tou-laou-mhnumata-epistoles-sabbato-25-iouniou-2016#ixzz4CXUpjbbI

Exit mobile version