Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Δραστηριότητες Τοπικών: Νέα Μηχανιώνα, Πιερία

Την περασμένη Τετάρτη στα κατάμεστα γραφεία της Τ.Ο. Νέας Μηχανιώνας πραγματοποιήθηκε ομιλία από τον Συναγωνιστή Γραικό Φώτη σχετικά με τις τρέχουσες πολιτικές εξελίξεις.

Ο Συναγωνιστής αναφέρθηκε στο τελευταίο του ταξίδι ως εκπρόσωπος της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ στη Σλοβακία και τις εκεί συναντήσεις που πραγματοποίησε με το Εθνικιστικό Λαϊκό Κόμμα «Η δική μας Σλοβακία» του Μαριάν Κοτλέμπα, το οποίο κόντρα στις όποιες προβλέψεις κατάφερε να εισέλθει στη σλοβακική Βουλή με το διόλου ευκαταφρόνητο ποσοστό του 8%.

Στη συνέχεα αναφέρθηκε στον νέο εκλογικό νόμο όπου εντελώς «δημοκρατικά» απέκλεισε ο εντολοδόχος πρωθυπουργός τον Αρχηγό της τρίτης πολιτικής δύναμης της χώρας Νικόλαο Μιχαλολιάκο. Ο εν λόγω εκλογικός νόμος αποτελεί επιταγή των διεθνών τοκογλύφων, οι οποίο θέλουν να υπάρχουν κυβερνήσεις συνεργασίας πρόθυμες να υλοποιούν τα μνημόνια. Φυσικά πάγια θέση του Λαϊκού Συνδέσμου αποτελεί η εφαρμογή της απλής αναλογικής, η κατάργηση του μπόνους των 50 εδρών και η παραμονή του 3% ως ποσοστού εισόδου στη Βουλή. Αναφέρθηκε επίσης στο θέμα της αξιολόγησης και στα δεινά που θα κτυπήσουν τους Έλληνες ειδικά από το φθινόπωρο και μετά.

Τέλος, τόνισε ότι ο αγώνας που δίνουν οι Έλληνες εθνικιστές θα συνεχιστεί με αμείωτο πάθος και σίγουρα θα έρθει η ώρα που θα δικαιωθούν οι αγώνες ώστε να κυβερνήσει την αγαπημένη μας πατρίδα μια πραγματικά Εθνική Κυβέρνηση. Στη συνέχεια η εκδήλωση εξελίχτηκε σε ανοικτή συζήτηση όπου ο Συναγωνιστής Γραικός απάντησε σε όλες τις ερωτήσεις των παρευρισκόμενων.

Την Τετάρτη 22 Ιουνίου στα γραφεία της Τοπικής Πιερίας, αρχικά το λόγο έλαβε ο συναγωνιστής Νίκος Χρυσομάλλης για την απαραίτητη πολιτική ενημέρωση και για την μεταφορά του κλίματος από τη βουλή, μέσα από τα μάτια των βουλευτών της Χρυσής Αυγής. Αναφέρθηκαν νέα και ειδήσεις που δεν συμφέρουν τον Σύριζα και τη Νέα Δημοκρατία και συνεπώς δεν προβάλλονται σε κανένα κανάλι ή ραδιοφωνικό σταθμό.

Στη συνέχεια η ομιλία της ημέρας πραγματοποιήθηκε από τον συναγωνιστή Γιώργο Χαϊδαλή με θέμα: ο μέγιστος των Ελλήνων, Αλέξανδρος. Ο συναγωνιστής φώτισε άγνωστες πτυχές από τη ζωή και το έργο του μεγάλου Έλληνα στρατηλάτη στην εκστρατεία του ως τα πέρατα του τότε γνωστού κόσμου.

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/drasthriothtes-topikwn526#ixzz4CZZJGB5N

Exit mobile version