Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Παράνομη συγκέντρωση με σκοπό την τρομοκράτηση της Δικαιοσύνης στήνουν οι απατεώνες του ερυθρού συνδικαλισμού

Παράνομη συγκέντρωση με σκοπό την τρομοκράτηση της Δικαιοσύνης στήνουν οι απατεώνες του ερυθρού συνδικαλισμού

Δεν πάει καλά η δίκη για τους εχθρούς των Ελλήνων. Αυτό μπορεί κανείς να το διαπιστώσει και από διαδικτυακά σχόλια της «πολιτικής αγωγής» που καταφέρεται εναντίον των «ψεμμάτων των αστυνομικών». Βεβαίως, τα λεγόμενα των αστυνομικών είναι αδιαμφισβήτητα και επιβεβαιώνονατι και από τα ντοκουμέντα, όμως αυτό δεν έχει καμμία σημασία για τους εμπαθείς.

Επ’ ευκαιρίας, λοιπόν, της μεταφοράς της δίκης στον χώρο του Εφετείου και με την ελπίδα ότι θα υπάρξει ελλειπής αστυνόμευση που θα αφήνει ανοιχτό τον χώρο για άσκηση τρομοκρατίας, τα λαμόγια του ερυθρού συνδικαλισμού, αυτοί που κατάφεραν να καταστήσουν ζημιογόνες τις κρατικές επιχειρήσεις με τις ατελείωτες δαπάνες τους, σπεύδουν να αναγγείλλουν αντισυγκεντρώσεις, από κοινού με οργανώσεις – σφραγίδες που πρόσκεινται σε τρομοκράτες.

Μάλιστα στην ανακοίνωσή τους, που θυμίζει λίγο τα δικαστήρια του βουνού, ζητάνε «Να καταδικαστούν οι δολοφόνοι νεοναζί της Χρυσής Αυγής» και επειδή πλέον συγκυβερνών κόμμα είναι και οι ψεκασμένοι του Καμμένου, σπεύδουν να κατηγορήσουν την Χρυσή Αυγή για τον θάνατο μέχρι και της Κοξ!

Εμείς από την δική μας πλευρά τους λέμε ότι ποσώς μας ενδιαφέρει το μέρος διεξαγωγής της δίκης, αγωνιζόμαστε δε για την γρήγορη διεξαγωγή της, που θα οδηγήσει στην ταχεία αθώωση. Οι μαρτυρικές καταθέσεις, αλλά και οι δηλώσεις διαφόρων πολιτικών μας αντιπάλων, όπως ο Κακλαμάνης, δείχνουν ξεκάθαρα ότι η διεξαγωγή μίας δίκαιης δίκης θα οδηγήσει σε πανηγυρική αθώωση της Χρυσής Αυγής.

Γι’ αυτό οι ερυθροί συνδικαλιστές ενδιαφέρονται για ταραχές, συνεχείς διακοπές της δίκης και δημιουργία τεταμένης ατμόσφαιρας τρομοκράτησης των δικαστών και χειραγώγησης της Δικαιοσύνης. Η Ελληνική Αστυνομία και οι Αρχές γενικότερα θα πρέπει να φροντίσουν να μην περάσουν τα σχέδια αυτών των οργανώσεων για αντισυγκεντρώσεις και δημιουργία επεισοδίων που θα στρεβλώσουν την διαδικασία.

Πόσο τυχαίο άραγε το γεγονός ότι η ΑΔΕΔΥ και οι «Πυρήνες της Φωτιάς» έχουν ακριβώς τις ίδιες σκέψεις και σκοπούς, όσον αφορά την δίκη της Χρυσής Αυγής;

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/sugkentrwsh-me-skopo-thn-tromokrathsh-ths-dikaiosunhs-sthnoun-ta-lamogia-to#ixzz4CbJykRlU

Exit mobile version