Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Δραστηριότητες Τοπικών: Πειραιάς, Ανατολική Αττική

Την Παρασκευή 24 Ιουνίου 2016, κλιμάκιο Συναγωνιστών της Τ.Ο. Πειραιά πραγματοποίησε με επιτυχία μεγάλη ενημερωτική εξόρμηση στους κεντρικότερους δρόμους της Πόλεως του Πειραιά, ενημερώνοντας τους Έλληνες πολίτες για τις θέσεις του Κινήματός μας για όλα τα καυτά ζητήματα που τους απασχολούν.

Το κλιμάκιο των Συναγωνιστών ξεκίνησε από τα γραφεία της Τοπικής μας Οργανώσεως, Πιστοί στον Αγώνα στον οποίο έχουν ταχθεί, ψυχή τε και σώματι και μη πτοούμενοι από την αφόρητη ζέστη που επικρατεί αυτή την εποχή, καλύπτοντας όλο το κέντρο του Πειραιά, κατηφορίζοντας την Σωτήρος Διός και καταλήγοντας στην έκθεση βιβλίου που διεξάγεται αυτές τις ημέρες στην Πόλη μας, ενημερώνοντας εκατοντάδες Έλληνες πολίτες με την διανομή ενημερωτικού υλικού.

Όλοι όσοι μας αντίκρισαν, θέλησαν με ιδιαίτερη θέρμη να ενημερωθούν για τις θέσεις και τις λύσεις που προτείνει ο Λαϊκός Σύνδεσμος – Χρυσή Αυγή για τα τεράστια προβλήματα που ταλανίζουν την χώρα, γεγονός που μαρτυρά αναμφισβήτητα, πως παρά την τρομοκρατία την οποία δεχτήκαμε, το Κίνημά μας είναι ζωντανό, έχει ριζώσει πλέον στις συνειδήσεις των Ελλήνων και πορεύεται προς το μέλλον με συνεχώς αυξανόμενη δυναμική.

Την Πέμπτη 23 Ιουνίου, στην Τ.Ο. Ανατολικής Αττικής πραγματοποιήθηκε ομιλία του Συναγωνιστή Παπαθανασίου Βασίλη με θέμα “Αυτάρκεια, ο μεγάλος εθνικός στόχος”.Ο Συναγωνιστής αρχικά ανέφερε πως η αυτάρκεια είναι πάρα πολύ σημαντική για ένα κράτος γιατί προεξοφλεί αυτονομία, αυτοσυντήρηση και ανεξαρτησία. Έπειτα κάνοντας μια ιστορική αναδρομή ασχολήθηκε με το γεγονός πως η αυτάρκεια αποτελούσε ήδη από τα αρχαία χρόνια επιθυμητή για τις πόλεις-κράτη, ενώ ήταν και μεγάλο ζήτημα ανάλυσης αφού με αυτήν έχουν ασχοληθεί μεγάλες φυσιογνωμίες όπως ο Αισχύλος, ο Ηρόδοτος,  ο Θουκυδίδης, ο Πλάτωνας και ο Αριστοτέλης!

Εν συνεχεία ανέλυσε το πρόγραμμα του Λαϊκού Συνδέσμου σχετικά με την αυτάρκεια, το οποίο στοχεύει σε κατ αρχήν απόθεμα σε βασικά είδη όπως τρόφιμα και φάρμακα. Η Ελλάδα πρέπει να είναι σε θέση να θρέψει τους κατοίκους της και το κράτος να προσφέρει  σε αυτούς όλες τις βασικές ανάγκες, ενώ πολύ σημαντική για την αυτάρκεια κρίνεται η απαγκίστρωση της κρατικής οικονομίας από τους θεσμούς της οικονομικής ολιγαρχίας, η ανάπτυξη του πρωτογενούς τομέα και της εγχώριας βιομηχανίας και η δημιουργία ενός ισχυρού εθνικού νομίσματος που θα λειτουργεί ως καταλύτης χωρίς να χάνει την δυναμική του συνεχώς όπως το νόμισμα της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

Για την επίτευξη όμως όλων αυτών είναι σημαντική η ύπαρξη πολιτών, και δη πολιτών Ελλήνων που αγαπούν αυτήν την Πατρίδα και όχι μεταναστών που τους χρησιμοποιούν για να συμπληρώνουν κενά όπου υφίστανται δημογραφικές πληγές. Οι Έλληνες πρέπει να έχουν κίνητρο να τεκνοποιούν, όπως διευκολύνσεις και γενναία επιδόματα τέκνων, ώστε ο πληθυσμός μας να ανθίσει και να απαλλαγεί από τα δεινά στατιστικά που ισχύουν την σημερινή εποχή. Η Ελλάδα ανήκει στους Έλληνες ! Πριν την λήξη της εκδήλωσης άπαντες έψαλλαν τον Εθνικό μας Ύμνο!

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/drasthriothtes-topikwn-anatolikh-attikh1#ixzz4Cmv6aEtC

Exit mobile version