Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Γονάτισε ενώπιον του Πούτιν: Εξαναγκάστηκε να ζητήσει συγγνώμη ο Ερντογάν

Γονάτισε ενώπιον του Πούτιν: Εξαναγκάστηκε να ζητήσει συγγνώμη ο Ερντογάν

Όλοι μας έχουμε γίνει κοινωνοί των εικόνων από τις διαπραγματεύσεις Ερντογάν και ευρωπαίων πολιτικών, που μονίμως τελειώνουν με τους διεθνείς τοκογλύφους να στρώνουν κόκκινα χαλιά στον «σουλτάνο» και να του δίνουν ό,τι θέλει κι ακόμα παραπάνω.

Η κατάσταση είναι αρκετά διαφορετική στις διαπραγματεύσεις με την Ρωσία, γεγονός που αποδεικνύει πως οι τούρκοι, ως γνήσιοι απόγονοι των κατοίκων της στέπας σέβονται μονάχα την δύναμη και γονατίζουν ενώπιον αυτού που την φέρει.

Θυμόματε, λοιπόν, πως οι τούρκοι είχαν προχωρήσει στην κατάρριψη ενός ρωσικού μαχητικού, που οδήγησε στον θάνατο του πιλότου του. Τότε οι τούρκοι είχαν επιδείξει αδιάλλακτη στάση, έχοντας μάλιστα και την υποστήριξη του ΝΑΤΟ. Ο Πούτιν από πλευράς του δεν έδειξε να κάνει πίσω και προχώρησε σε άμεσες κυρώσεις κατά της Τουρκίας.

Η οικονομική καταστροφή που υπέστη η Τουρκία ως αποτέλεσμα αυτών των κυρώσεων, σε συνδυασμό με τις ρωσικές στρατιωτικές επιχειρήσεις, που έπληξαν το λαθρεμπόριο καυσίμων μεταξύ τουρκίας και τζιχαντιστών, οδήγησαν εν τέλει τον Ερντογάν να ζητήσει συγγνώμη, μέσω επιστολής, ελπίζοντας να αρθούν οι πιέσεις.

Τα γεγονότα δείχνουν με έναν ακόμα τρόπο ότι η πολιτική της «ελληνοτουρκικής φιλίας» που ακολουθείται από τις προδοτικές κυβερνήσεις είναι παντελώς λανθασμένη. Αντί οι προκλήσεις της τουρκίας να αντιμετωπίζονται με σκυμμένο το κεφάλι, θα έπρεπε να λαμβάνονται απευθείας μέτρα ενάντιά της, μέχρι τη συμμόρφωσή της.

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/gonatise-enwpion-tou-poutin-ejanagkasthke-na-zhthsei-suggnwmh-o-erntogan#ixzz4CnQifQHm

Exit mobile version