Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Συνάντηση Τσίπρα – Μπαν Κιμ Μουν: Όταν η αλητεία μετριέται με… σωσίβια!

Συνάντηση Τσίπρα - Μπαν Κιμ Μουν: Όταν η αλητεία μετριέται με… σωσίβια!

Η άποψή μας είναι γνωστή και ξεκάθαρη ως προς το ζήτημα της λαθρομετανάστευσης και δεν επιδέχεται «εκπτώσεις». Αυτό, όμως, δεν μας εμποδίζει σε καμία περίπτωση να θεωρήσουμε ως αλήτες εκείνους που παριστάνουν τους φιλάνθρωπους και τους «αντιρατσιστές» και μετατρέπουν σε σουβενίρ ένα σκισμένο σωσίβιο, με το οποίο κάποιος λαθρομετανάστης διέσχισε το Αιγαίο για να έρθει παράνομα στην Πατρίδα μας.

Ο χαρακτηρισμός αλήτες αφορά τόσο τον Τσίπρα, που χάρισε το σωσίβιο, όσο και τον Γ.Γ. του ΟΗΕ Μπαν Κι Μουν, που το φόρεσε (και μάλιστα ανάποδα, τόσο άσχετοι είναι και οι δύο), για να αρχίσουν στην συνέχεια να χαμογελούν σαν χαζοχαρούμενοι μπροστά στις φωτογραφικές μηχανές. Ο Τσίπρας, μάλιστα, ευχήθηκε «το επόμενο διάστημα αυτοί οι άνθρωποι να διεκδικήσουν μια καλύτερη ζωή μέσα από τις νόμιμες οδούς, μέσα από τη νόμιμη οδό της λαθρομετανάστευσης, πέρα και έξω από τα δουλεμπορικά δίκτυα, χωρίς να χρειάζονται να φοράνε ακριβώς αυτό το γιλέκο».

Μα τι λέει; Υπάρχει «νόμιμη μετανάστευση» για αυτές τις περιπτώσεις; Τι σκέπτεται, άραγε, ο νυν εντολοδόχος των διεθνών τοκογλύφων; Να νομιμοποιήσει την παράνομη είσοδο στην Ελλάδα; Μα τότε «θα βουλιάξει» πλήρως η Χώρα. Αν ο θλιβερός αυτός πολιτικός υπάλληλος ξένων δυνάμεων νοιαζόταν όντως για την ζωή αυτών των ανθρώπων, θα φρόντιζε να θωρακίσει πλήρως τα θαλάσσια σύνορά μας, έτσι ώστε αυτό να δρα αποτρεπτικά σε όσους θα ήθελαν να διασχίσουν τα θαλάσσια περάσματα από τα τουρκικά παράλια προς τα ελληνικά χωρικά ύδατα και νησιά.

Αντ’ αυτού, φρόντισε, με το γνωστό ηλίθιο ύφος του να… αναρωτηθεί «μα καλά, έχει η θάλασσα σύνορα και δεν το ξέρουμε;», με αντάλλαγμα να ανάψει το «πράσινο φως» για την σε ημερησία διάταξη παραβίαση των θαλάσσιων συνόρων μας από χιλιάδες λαθρομετανάστες. Εκτός από ηθικός αυτουργός, λοιπόν, των πνιγμών που συμβαίνουν στο Αιγαίο, ο Τσίπρας φέρεται και ως κοινός πολικάντης με τις φαιδρές ενέργειες παράδοσης σωσιβίου στον Μπαν Κι Μουν.

ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΣΤΟΡΑΣ

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/sunanthsh-tsipra-mpan-kim-moun-otan-h-alhteia-metrietai-me-swsibia#ixzz4CtvoHRCd

Exit mobile version