Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Ο απόλυτος διασυρμός! Ο ανθέλληνας Τζόρτζ Σόρος, το αγαπημένο φιλαράκι του ΓΑΠ, ομιλητής στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο

Ο δισεκατομμυριούχος Τζόρτζ Σόρος, γνωστό αρπακτικό και κερδοσκόπος σε βάρος λαών και κρατών, ο «μέγας ανθρωπιστής», ο οποίος μέσω των 100 και πλέον ΜΚΟ χρηματοδοτεί την ανεξέλεγκτη λαθρομετανάστευση, θα είναι ο κεντρικός ομιλητής σε κοινή συνεδρίαση των επιτροπών Προϋπολογισμού, Εξωτερικών Υποθέσεων, Ανάπτυξης και Πολιτικών Ελευθεριών, Δικαιοσύνης και Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων, του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου.

Θα παραδώσει λοιπόν μαθήματα ανθρωπισμού, αλληλεγγύης και σεβασμού των ανθρωπίνων δικαιωμάτων αυτός, που ενισχύει μέσω  χρηματοδότησης, τη μεταφορά χιλιάδων λαθρομεταναστών και τζιχαντιστών, με απώτερο σκοπό τη διάλυση των ευρωπαϊκών κοινωνιών και ειδικότερα της Ελληνικής.

Θα κατηγορήσει ο Σόρος όλους όσους αντιστέκονται στον λαθραίο εποικισμό της Ευρώπης, μιλώντας για φασισμό, εθνικιστικές εξάρσεις, ρατσισμό και απάνθρωπη μεταχείριση των «προσφύγων», αλλά μάλλον θα «ξεχάσει» να αναφέρει το σκοτεινό ρόλο του στην προώθηση της πολιτικής «ανοιχτών συνόρων» της ΕΕ, τη διαπλοκή του με όλους τους πολιτικούς χώρους, πλην των εθνικιστικών κινημάτων αλλά και στην ανατροπή νόμιμων κυβερνήσεων, μέσω της χρηματοδότησης «χρωματιστών επαναστάσεων».

Μεγαλύτερη μνεία για το ανθελληνικό μένος του Σόρος και το ρόλο των ΜΚΟ δεν χρειάζεται.

Αρκεί να υπενθυμίσουμε τις διάφορες εκθέσεις των ΜΚΟ που χρηματοδοτεί, οι οποίες συχνά κάνουν αναφορά περί ύπαρξης «τουρκικής», «μακεδονικής», «τσάμικης» και «βλάχικης» μειονότητας σε διάφορες περιοχές της Ελλάδας. Δυστυχώς όμως, το εγχώριο πολιτικό σύστημα, του παρέχει απόλυτη κάλυψη, παρόλες τις αδιαφανείς και παράνομες διαδικασίες χρηματοδότησης των ΜΚΟ.

Αυτός ο «κύριος», προσκαλείται επίσημα από το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο για να μιλήσει για αλληλεγγύη, πολυπολιτισμό, ανθρώπινα δικαιώματα και εκδημοκρατισμό. Αλλά αυτή είναι η ολιγαρχία των χαρτογιακάδων των Βρυξελλών.

Στρατηγός Ελευθέριος Συναδινός
Ευρωβουλευτής Λαϊκού Συνδέσμου – Χρυσή Αυγή

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/o-apolutos-diasurmos-o-anthellhnas-tzortz-soros-to-agaphmeno-filaraki-tou-g#ixzz4CtwgnWyx

Exit mobile version