Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Οι τούρκοι αλωνίζουν στην Θράκη, ενώ το κοιμώμενο κράτος των Αθηνών αδιαφορεί…

Την ώρα που οι υπεύθυνοι-ανεύθυνοι που χειρίζονται τις τύχες του Ελληνικού Κράτους όχι απλώς κοιμούνται, αλλά… ροχαλίζουν, οι τούρκοι φροντίζουν να συνεχίζουν να κάνουν την προπαγάνδα τους στην Θράκη.

Χαρακτηριστικό είναι το δημοσίευμα της εφημερίδας “Δημοκρατία”, το οποίο υπό τον τίτλο “ Θράκη: Το ύπουλο παιχνίδι του Σαδίκ” γράφει ανάμεσα στ’ άλλα, τα εξής: «Χοντρό παιχνίδι του αρχιπράκτορα της Τουρκίας στη Θράκη Λεβέντ Σαδίκ. Ο γιος του “Ντενκτάς της Θράκης” Αχμέτ Σαδίκ, ο οποίος είναι και αντιπρόεδρος του Παγκόσμιου Τουρκικού Επιχειρηματικού Συμβουλίου και μελλοντικός πολιτικός ηγέτης του τουρκόφιλου DEB, παρέθεσε Ιφτάρ (το γεύμα στη διάρκεια του Ραμαζανιού, μετά τη δύση του ηλίου). Εκεί, έδειξε τις τάσεις για “οικονομικό προσηλυτισμό” των μουσουλμάνων της Θράκης, προκειμένου να τους εντάξει σταδιακά στον στρατό αντιδρώντων που θα επιδιώξουν την ανεξαρτητοποίησή της. Ο Σαδίκ, εξάλλου, όπως έχει γράψει επανειλημμένα η “δημοκρατία”, δημιουργεί το προφίλ μελλοντικού πολιτικού ηγέτη που θα συνενώσει όλες τις φιλοτουρκικές δυνάμεις στα Βαλκάνια».

Ενώ το κείμενο της εφημερίδας καταλήγει ως εξής: «“Στη Θράκη οι Τούρκοι έχουν στήσει ένα πολύ ισχυρό υπόγειο ταμπλό, όπου επενδύουν εκατομμύρια ευρώ. Από τη μια υπάρχουν οι ψευτομουφτήδες, ο πρόξενος Αλί Ριζά Ακιντζί και το τουρκόφιλο DEB, και από την άλλη έχουν ξεκινήσει οι όλο και συχνότερες εμφανίσεις του Λεβέντ Σαδίκ, που το προφίλ του είναι βγαλμένο από τους ρόλους των πλουσίων στα τουρκικά σίριαλ…” αναφέρει η πηγή της “δημοκρατίας”».

Βλέπουμε, λοιπόν, ξεκάθαρα ότι, η Τουρκία φροντίζει με κάθε τρόπο να ενισχύει την αποσταθεροποίηση στην Θράκη, χρησιμοποιώντας ακραία μουσουλμανικά στοιχεία της περιοχής, τα οποία καθοδηγούνται από την σφηκοφωλιά του τουρκικού προξενείου της Κομοτηνής, που έχει μετατραπεί σε εστία αναταραχής και κινδύνων για την ευρύτερη περιοχή και το άμεσο κλείσιμό του αποτελεί εθνική ανάγκη.

Την ίδια στιγμή, το ανύπαρκτο και ανεύθυνο κράτος των Αθηνών κρατάει μια παθητική στάση, η οποία αποθρασύνει πλήρως τα τουρκικά επεκτατικά σχέδια, με το Λαϊκό Εθνικιστικό Κίνημα της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ να αποτελεί την μοναδική στιβαρή και σφριγηλή πολιτική δύναμη, η οποία εντός και εκτός Κοινοβουλίου μάχεται για την Θράκη και την διατήρηση της Ελληνικότητάς της.

ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΣΤΟΡΑΣ

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/oi-tourkoi-alwnizoun-sthn-thrakh-enw-to-kratos-twn-athhnwn-adiaforei-plhrws#ixzz4Cu6HIV4I

Exit mobile version