Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

H “Αυγή” ταυτίζεται πλήρως με τις απόψεις του ανθέλληνα Σόρος

H “Αυγή” ταυτίζεται πλήρως με τις απόψεις του ανθέλληνα Σόρος

Οι κλαυθμοί και οι οδυρμοί του Τζορτζ Σόρος στο Project studicare, για το οποίο κάναμε αναφορά χθες, προκάλεσε και το ενδιαφέρον της “Αυγής”, η οποία φρόντισε να αναδημοσιεύσει το μεγαλύτερο μέρος του άρθρου του, ενημερώνοντάς μας μάλιστα πού πρέπει να απευθυνθούμε για να το διαβάσουμε πλήρες.

Είναι σίγουρα πολύ ενδιαφέρον το ότι η κομματική φυλλάδα του ΣΥΡΙΖΑ χαρακτηρίζει τον άπληστο αυτόν κερδοσκόπο και αδίστακτο κεφαλαιοκράτη ως “μεγαλοεπενδυτή”(!), φανερώνοντας έτσι τόσο την ταύτιση απόψεων μαζί του όσο και την συμπάθεια προς το πρόσωπό του.

Γιατί η δημοσίευση κειμένου του Σόρος από την επίσημη έντυπη έκφραση του ΣΥΡΙΖΑ σημαίνει ότι υπάρχει συμφωνία και συμβάδιση με τα λεγόμενά του στο κείμενο αυτό (και όχι μόνον).

Έτσι κι αλλιώς, τόσο για την “ροζ” κυβερνώσα Αριστερά όσο και για τον μεγαλοκαπιταλιστή Σόρος, ο Εθνικισμός αποτελεί έναν κοινό εχθρό, ο οποίος πρέπει να καταπολεμηθεί δραστικά.

Κι αυτό μπορεί να συμβεί με την αποδυνάμωση (έως κατάργηση) του Έθνους-Κράτους, την αποδόμηση κάθε στοιχείου ενδυνάμωσης της Εθνικής ταυτότητας, την καλλιέργεια του διεθνισμού, των πολυπολιτισμικών κοινωνιών και του κοσμοπολιτισμού και φυσικά την διευκόλυνση της λαθρομετανάστευσης σε αρχικό στάδιο, με επόμενο βήμα την νομιμοποίησή της.

Από το “προλετάριοι όλων των Εθνών ενωθείτε” η “πρώτη φορά Αριστερά” κυβέρνηση έχει μεταβεί πλέον στο “μεγαλοκαπιταλιστές και μπολσεβίκοι όλων των τάσεων ενωθείτε κατά των Εθνών”.

ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΣΤΟΡΑΣ

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/h-augh-tautizetai-plhrws-me-tis-apopseis-tou-soros-kai-dhmosieuei-keimeno-t#ixzz4CuLN2x00

Exit mobile version