Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Ι. Σαχινίδης: Τεράστια πτώση του τουρισμού λόγω της ανεξέλεγκτης λαθρομετανάστευσης – ΒΙΝΤΕΟ

YouTube Poster

Ο βουλευτής Πέλλας, Ιωάννης Σαχινίδης τοποθετήθηκε στην Ολομέλεια σχετικά με το νομοσχέδιο για την προσαρμογή της ελληνικής νομοθεσίας σε οδηγίες του ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου.

Αρχικά, ο Συναγωνιστής σχολίασε ότι όλοι οι υπάλληλοι του Δημοσίου πρέπει να προσλαμβάνονται μέσω ΑΣΕΠ, χωρίς όμως ρουσφέτια και πελατειακές σχέσεις, κάτι που ισχύει μέχρι και σήμερα. Ο τουρισμός έχει υποστεί τεράστια πτώση λόγω της αθρόας εισβολής των λαθρομεταναστών.

Σχολίασε, επίσης, την αποχώρηση της Μεγάλης Βρετανίας από την Ευρωπαϊκή Ένωση και το κλείσιμο των συνόρων της. Κατ’ αυτόν τον τρόπο, το πρόβλημα της λαθρομετανάστευσης θα ενταθεί στην Χώρα μας, καθώς η Μεγάλη Βρετανία αποτελεί μια από τις χώρες προορισμού των λαθρομεταναστών.

Οι συνέπειες του Brexit στον τουρισμό θα είναι μεγάλες για την Ελλάδα, λαμβάνοντας υπόψη τις ακυρώσεις στα ξενοδοχεία και την υποτίμηση της αγγλικής λίρας. Τόνισε, ακόμα, ότι τα έξοδα φοίτησης θα τετραπλασιαστούν.

Οι Γερμανοί αφού επέβαλαν στην Πατρίδα μας το ρωσικό εμπάργκο, επενδύουν στην Ρωσία τεράστια ποσά για εξοπλισμό αγροτικής παραγωγής και φαρμάκων, τον οποίο στην συνέχεια θα πουλήσουν πανάκριβα στην Χώρα μας.

Τελείωσε τον λόγο του τονίοντας ότι η μεγάλη οικογένεια της Ευρώπης έχει εξαιρέσει την Ελλάδα και αν είναι να διαλέξουμε ευρώ ή Ελλάδα, οι Έλληνες Εθνικιστές διαλέγουν Ελλάδα! 

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/i.-sachinidhs-terastia-ptwsh-tou-tourismou-logw-ths-anejelegkths-lathrometa#ixzz4CzzwmsFa

Exit mobile version