Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Ο Τσίπρας διαβεβαιώνει τους διεθνείς τοκογλύφους: Είμαι ο άνθρωπός σας!

Ο Τσίπρας διαβεβαιώνει τους διεθνείς τοκογλύφους: Είμαι ο άνθρωπός σας!

Αν για κάποιους η πολιτική είναι η τέχνη του εφικτού, για κάποιους άλλους η πολιτική έχει να κάνει με την τέχνη της κωλοτούμπας, έτσι ώστε αυτή να καταστεί εφικτή.

Μέχρι πρότινος, ακούγαμε τους συριζαίους να ομιλούν για “εκβιασμούς”, “πραξικοπήματα” και υπογραφές “με το πιστόλι στον κρόταφο”. Τώρα πια αυτά αποτελούν περασμένα-ξεχασμένα. Τελικά, τίποτα από τα προαναφερόμενα δεν ήταν το τρίτο Μνημόνιο. Αντιθέτως, ήταν αποτέλεσμα μιας “επιτυχούς” εκ μέρους της κυβέρνησης και “επωφελούς” για την Χώρα διαπραγμάτευσης.

Όταν, μάλιστα, αυτά λέγονται από τον κορυφαίο στην παρέα της κωλοτούμπας, δηλαδή τον ίδιο τον Τσίπρα, τότε αυτομάτως αποκτούν ευρύτερη πολιτική σημασία. Σύμφωνα, λοιπόν, με τον πρωθυπουργό “η έγκαιρη πρόοδος του προγράμματος” (δηλαδή του Μνημονίου) αποτελεί προϋπόθεση για την ανάπτυξη, μέσω της προσέλκυσης ξένων επενδύσεων. Όπως χαρακτηριστικά δήλωσε ό ίδιος, επιθυμεί διακαώς “την επιτυχία της συμφωνίας του περασμένου Ιουλίου” και θα ήθελε με τον ίδιο τρόπο να σκέφτονται και να ενεργούν όλες οι πλευρές.

Είναι κάτι παραπάνω από εμφανές ότι αυτοί οι αριστεροί πολιτικάντηδες, οι οποίοι κατήγγειλαν εκβιασμούς και πραξικοπήματα, αυτοί που έκλαιγαν με κροκοδείλια δάκρυα ότι υπέγραψαν με το πιστόλι στον κρόταφο, όχι μόνο διακηρύσσουν τώρα την πίστη τους στο τρίτο Μνημόνιο που έφεραν, αλλά πολύ περισσότερο λένε με νόημα στους διεθνείς τοκογλύφους, ότι μόνο αυτοί μπορούν να εξασφαλίσουν κάτι πολύ σημαντικό, δηλαδή την λαϊκή συναίνεση: “Παράλληλα, δεν θα πρέπει ουδέποτε να λησμονούμε ότι για την επιτυχία των προγραμμάτων, ισχύ αξιώματος έχει η αποδοχή τους από το κοινωνικό σύνολο, προκειμένου να επιτυγχάνεται η κοινωνική συνοχή, και η δίκαιη διανομή των θετικών αποτελεσμάτων σε όλους”.

Την ίδια ώρα κατά την οποία κάποιοι εκ των τροϊκανών (Ρέιγκλινγκ του ESM) λένε δημόσια ότι “χρειάζεται ισχυρότερη ιδιοκτησία του προγράμματος από την ελληνική κυβέρνηση”, ο ίδιος ο Τσίπρας δείχνει ξεκάθαρα ότι όχι μόνο έχει ενστερνιστεί πλήρως το τρίτο Μνημόνιο, αλλά εμφανίζεται και ως ο καλύτερος (αν όχι ο μοναδικός) εγγυητής μιας πορείας αποδοχής του από τον Ελληνικό Λαό.

Η πολιτική και κοινωνική αντίσταση εναντίον των Μνημονίων, της κυβέρνησης και των υπολοίπων συνοδοιπόρων στο ίδιο μονοπάτι των υπηρετών εντολοδόχων προϋποθέτει την απαραίτητη και ουσιαστική ενδυνάμωση του Λαϊκού Εθνικιστικού Κινήματος της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ, ως του μοναδικού συγκολλητή και εγγυητή μιας ένωσης όλων των Συνειδητοποιημένων Ελλήνων, οι οποίοι θέλουν έμπρακτα να απαλλαγούν από τις αλυσίδες της σκλαβιάς στις ανήθικες και αδηφάγες ανθελληνικές ορέξεις των διεθνών τοκογλύφων.

ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΣΤΟΡΑΣ

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/o-tsipras-diabebaiwnei-tous-diethneis-tokoglufous-oti-einai-o-anthrwpos-tou#ixzz4D01q0tgY

Exit mobile version