Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Το Έθνος αργοπεθαίνει! Έρευνα – σοκ της Eurostat προβλέπει ότι οι Έλληνες θα μειωθούν στα 7,7 εκατομμύρια το 2080

Το Έθνος αργοπεθαίνει! Έρευνα - σοκ της Eurostat προβλέπει ότι οι Έλληνες θα μειωθούν στα 7,7 εκατομμύρια το 2080

Κάτι παραπάνω από ανησυχητικά είναι τα αποτελέσματα πρόσφατης  έρευνας, η οποία  δείχνει το πληθυσμιακό μέγεθος της Ελλάδας το 2080. Όποιος διαβάζει την πρόβλεψη της Eurostat για τον πληθυσμό της Ελλάδας το 2080 καταλαβαίνει ότι πρόκειται για ασύλληπτο νούμερο, αδιανόητο και φοβερά αποκαρδιωτικό.

Με βάση τα στατιστικά των γεννήσεων- θανάτων από το 2011 και μετά, αλλά και με βάση τη μαζική μετανάστευση νέων και οικογενειών στο εξωτερικό, η Ελλάδα βρίσκεται στο χειρότερο σημείο δημογραφικής κατάρρευσης. Όπως δείχνουν τα στοιχεία της Eurostat, ο πληθυσμός της χώρας μας μέχρι το 2080 αναμένεται να μειωθεί, καθώς υπολογίζεται πως θα διαμορφωθεί στα 7,69 εκατομμύρια ανθρώπους.

Να σημειώσουμε ότι μέχρι 6 Μαρτίου 2015 το ισοζύγιο συνεχίζει να είναι αρνητικό, με τους θανάτους περίπου στις 26.000 και τις γεννήσεις στις 15.500, σύμφωνα με την Ελληνική στατιστική υπηρεσία. Την ίδια ώρα η Πολιτεία, αντί να προσπαθεί να βρει βιώσιμη λύση αντιμετώπισης του προβλήματος, αντιθέτως προκαλεί την σοβαρότητα με την προτεινόμενη “λύση” της νομιμοποίησης των λαθρομεταναστών, η οποία σύμφωνα με “φωστήρες” σαν τον Μουζάλα και τον Ξυδάκη θα… λύσει για πάντα το δημογραφικό πρόβλημα της Ελλάδας.

Ενώ αργά αλλά σταθερά το Έθνος μαραζώνει και σβήνει δημογραφικά, κάποιοι παραμένουν προσκολλημένοι στις ξεπερασμένες διεθνιστικές ιδεοληψίες τους και αντί για ενίσχυση των ήδη υπαρχουσών Ελληνικών οικογενειών και την διαμόρφωση κινήτρων για την δημιουργία νέων οικογενειών στο άμεσο μέλλον, μας μιλάνε για την συγχώνευση των λαθρομεταναστών, έτσι ώστε ο ομοιογενής Εθνικά Λαός της Ελλάδας να μετατραπεί σε ετερογενή πληθυσμό από αλλοδαπούς.

ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΣΤΟΡΑΣ

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/ereuna-sok-ths-eurostat-sta-77-ekat.-eurw-oi-ellhnes-to-2080#ixzz4D08be3RE

Exit mobile version