Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Τα «κοράκια» της διεθνούς τοκογλυφίας με τις πλάτες των συριζαίων παίρνουν στα χέρια τους το τραπεζικό σύστημα

Τα «κοράκια» της διεθνούς τοκογλυφίας με τις πλάτες των συριζαίων παίρνουν στα χέρια τους το τραπεζικό σύστημα

Γράφαμε ήδη από τον Μάρτιο του 2015 για τις μυστικές συναντήσεις που είχαν οι συριζαίοι με διεθνή τοκογλυφικά funds. Συγκεκριμένα, είχαμε παραθέσει λίστα που έλεγε τα εξής:

Η λίστα με τα funds που βρέθηκαν στην Αθήνα περιλαμβάνει πολύ γνωστά ονόματα και συγκεκριμένα: Soros Fund Management (διαχειρίζεται κεφάλαια 28 δισ. δολάρια), Green light Capital (διαχειρίζεται κεφάλαια 5 δισ. δολάρια), Tudor Capital (διαχειρίζεται κεφάλαια 6 δισ. δολάρια), H2O (διαχειρίζεται κεφάλαια 11 δισ. δολάρια), VR Capital (διαχειρίζεται κεφάλαια 3 δισ. δολάρια), Millennium Management (διαχειρίζεται κεφάλαια 23 δισ. δολάρια), Paulson & Co (διαχειρίζεται κεφάλαια 22,8 δισ. δολάρια), Standard Life (διαχειρίζεται κεφάλαια 195 δισ. λίρες).]

Όπως βλέπουμε η λίστα περιελάμβανε και τον μεγαλοχρηματιστή και ιουδαίο διεθνή κερδοσκόπο John Paulson. Διαβάζουμε, λοιπόν, σήμερα ότι λαμβάνουν χώρα «μάχες χαρακωμάτων» για τον έλεγχο των ελληνικών τραπεζών. Από την μία πλευρά είναι ο Paulson και από την άλλη οι εγχώριοι τραπεζίτες και στην μέση, διακύβευμα της όλης μάχης, το Ταμείο Χρηματοπιστωτικής Σταθερότητας και η διοίκησή του.

Οπως αναφέρουν πληροφορίες, η Spencer Stuart, η οποία πραγματοποιεί την αξιολόγηση των μελών και της διοίκησης του ΤΧΣ και των τραπεζών ζήτησε χθες την  παραίτηση τεσσάρων μελών του Ταμείου Χρηματοπιστωτικής Σταθερότητας. Πρόκειται για τους διεύθυνοντα σύμβουλο του Ταμείου, ο οποίος τοποθετήθηκε μόλις τον περασμένο Ιούλιο και με την έγκριση του SSM και άλλων τριών μελών. Του αναπληρωτή CEO Γιώργου Κουτσού και των μελών Γάγαλη και Κατσιγιάννη, οι οποίοι αν και αξιολογήθηκαν ως εξαιρετικά ικανοί κρίθηκε ότι λόγω πρότερης επαγγελματικής διαδρομής στις ελληνικές τράπεζες τα τελευταία χρόνια δεν πληρούν τα κριτήρια ώστε να μπορούν να συνεχίσουν στις θέσεις τους.

Είναι σαφές ότι μόλις δόθηκε στους διεθνείς κερδοσκόπους η άδεια να ορίζουν τα πράγματα στο ελληνικό τραπεζικό σύστημα, αυτοί σπεύδουν να αποκτήσουν την πλήρη κυριότητα, κάνοντας στην άκρη τους εγχώριους κερδοσκόπους.  Η μάχη θα ήταν θεωρητικά άνευ ενδιαφέροντος για τον Ελληνικό Λαό, όμως στην συγκεκριμένη περίπτωση αυτός έχει πληρώσει 4 φορές την ανακεφαλαιοποίηση του συγκεκριμένου συστήματος και αφετέρου το ίδιο το σύστημα βασίζεται στις καταθέσεις του.

Όσον αφορά δε τους συριζαίους, επιβεβαιώνεται για άλλη μία φορά η ρήση του Ελληνικού Λαού «όποιος ανακατεύεται με τα πίτουρα τον τρώνε οι κότες»

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/ta-korakia-me-tis-plates-twn-surizaiwn-pairnoun-sta-cheria-tous-to-trapezik#ixzz4D4v9RPhz

Exit mobile version