Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Ο τραγελαφικός Τζέφρυ και το δημοψήφισμα που δεν έκανε

Ο τραγελαφικός Τζέφρυ και το δημοψήφισμα που δεν έκανε

Ο λαομίσητος και κατάπτυστος Γιωργάκης Παπανδρέου, ο θλιβερός αυτός εθνομηδενιστής που ελαφρά τη καρδία έβαλε την Χώρα μας στην μέγγενη του Μνημονίου, εξυπηρετώντας έτσι τα κερδοσκοπικά σχέδια των διεθνών τοκογλύφων, βγήκε από τον πολιτικό σκουπιδοτενεκέ και την αποχέτευση της Ιστορίας, για να πουλήσει “εξυπνάδες” ανάλογες της όποιας ευφυΐας του.

Αναφερόμενος στο βρετανικό δημοψήφισμα, είπε ότι αν τον άφηναν να κάνει κι αυτός το δικό του δημοψήφισμα (τον Νοέμβριο του 2011) θα το κέρδιζε!

Πάντως, ούτε τότε αλλά ούτε και τώρα δεν αποκάλυψε ποιο θα ήταν το ερώτημα του δημοψηφίσματος“Κατά πάσα πιθανότητα το δημοψήφισμα που είχα προτείνει το 2011 θα το είχα κερδίσει και θα είχε επικρατήσει το ναι υπέρ ενός προγράμματος προσαρμογής που θα εγγυόταν και την πορεία μας στο ευρώ” είπε ο Τζέφρυ σε ραδιοφωνική συνέντευξή του.

Προφανώς, απέκτησε και μαντικές ικανότητες, αφού επί ενός ανύπαρκτου ερωτήματος γνωρίζει τι θα απαντούσε ο Λαός!

Κανείς, όμως, δεν γνωρίζει τι θα έπραττε, στην περίπτωση που θα έχανε το δημοψήφισμα. Θα δεχόταν το αποτέλεσμα ή θα φρόντιζε ως… πρώιμος Τσίπρας να μετατρέψει το τότε “ΟΧΙ” του Ελληνικού Λαού σε “ναι”;

Έτσι κι αλλιώς, η απάτη και ο καιροσκοπισμός αποτελούν κοινά και μόνιμα χαρακτηριστικά για τους “ηγέτες” – ικέτες του “συνταγματικού τόξου”.

ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΣΤΟΡΑΣ

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/o-tzefru-kai-to-dhmopshfisma-pou-den-ekane#ixzz4D6zIDRs3

Exit mobile version