Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Ηλίας Παναγιώταρος: Αδιαφορείτε για τους Έλληνες της Β. Ηπείρου – Υποχωρείτε απέναντι στις προκλήσεις των αλβανών! ΒΙΝΤΕΟ

YouTube Poster

Ο βουλευτής Β΄ Αθήνων, Ηλίας Παναγιώταρος απηύθυνε επίκαιρη ερώτηση προς το υπουργείο Εξωτερικών σχετικά με τις συνεχιζόμενες αλβανικές προκλήσεις, όπως αυτές εκφράστηκαν με το ζήτημα των “τσάμηδων” και τις διώξεις κατά των Ελλήνων Ορθοδόξων της Βορείου Ηπείρου.

Παράλληλα, επεσήμανε τον συνεχιζόμενο εμπαιγμό και την ασέβεια εις βάρος των 9.000 άταφων Ελλήνων ηρώων του Β΄ Παγκοσμίου Πολέμου, καθώς οι αλβανοί ακόμα δεν επιτρέπουν με γελοίες δικαιολογίες την δημιουργία στρατιωτικού κοιμητηρίου.

Η απάντηση του αρμόδιου υφυπουργού Αμανατίδη ήταν πράγματι τραγική, καθώς μίλησε για σχέσεις καλής γειτονίας (!), την ευρωπαϊκή προοπτική των αλβανών και ότι το υπουργείο Εξωτερικών το… παρακολουθεί το ζήτημα.

Ο Ηλίας Παναγιώταρος στην δευτερολογία του επεσήμανε την υπόγεια σχέση της Αλβανίας με την Τουρκία και το Κόσσοβο, ενώ τόνισε την σταθερή υποχωρητικότητα του ελληνικού υπουργείου Εξωτερικών, το οποίο δεν τολμά να αναφερθεί στον Ελληνισμό της Βορείου Ηπείρου για να μην θίξει τους “καλούς γείτονες” αλβανούς. 

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/hlias-panagiwtaros-adiaforeite-gia-tous-ellhnes-ths-b.-hpeirou-upochwreite#ixzz4D6zpGebk

Exit mobile version