Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Μένουνε Ελλάδα! Στους 57.235 υπολογίζει τους «πρόσφυγες» το συντονιστικό της Κυβέρνησης

Μένουνε Ελλάδα! Στους 57.235 υπολογίζει τους «πρόσφυγες» το συντονιστικό της Κυβέρνησης

Όλοι γνωρίζουμε πως με την καλοκαιρία εντάθηκαν οι ροές των λαθρομεταναστών σε ολόκληρη την χώρα. Επίσης είναι γνωστό ότι τα βόρεια σύνορα παραμένουν κλειστά και έτσι οι λαθρομετανάστες παραμένουν εγκλωβισμένοι στην Ελλάδα. Όμως παρά αυτά τα προφανή, το αρμόδιο συντονιστικό της κυβέρνησης με επικεφαλής τον… κατουρλή βουλευτή συνεχίζει να κοροϊδεύει την κοινωνία και να κρατά σταθερά τους αριθμούς κάτω από τις 60.000.

Διαβάστε την σχετική ανακοίνωση:

«Συνολικά 57.235 πρόσφυγες και μετανάστες βρίσκονται στην ελληνική επικράτεια, σύμφωνα με την τελευταία καταμέτρηση του Συντονιστικού Οργάνου Διαχείρισης της Προσφυγικής Κρίσης. Στα νησιά του ανατολικού Αιγαίου καταμετρήθηκαν 8.637 πρόσφυγες και μετανάστες, ενώ καταγράφηκαν 36 νέες αφίξεις το τελευταίο 24ωρο.

Στην Αττική φιλοξενούνται 10.208 πρόσφυγες, στην κεντρική Ελλάδα 1.704 και στη νότια Ελλάδα 250. Στους 29 χώρους της βόρειας Ελλάδας παραμένουν 23.687 πρόσφυγες. Σε ενοικιαζόμενους χώρους από την Ύπατη Αρμοστεία του ΟΗΕ για τους Πρόσφυγες φιλοξενούνται 6.290 άτομα και σε μη οργανωμένες δομές 4.959, ενώ εκτός δομών εκτιμάται πως βρίσκονται 1.500 άτομα.»

Όπως αμέσως αντιλαμβάνεται κανείς δεν γίνεται αναφορά στον αριθμό προσφύγων που φιλοξενούν οι «αλληλέγγυοι». Όχι στα… σπίτια τους, αλλά σε υπό κατάληψη δομές του ελληνικού κράτους (βλέπε Πανεπιστήμια) και ιδιωτική περιουσία, όπως ξενοδοχεία και εγκαταλελειμένα κτήρια.

Επίσης, δεν προσμετρώνται οι λαθρομετανάστες που κατακλύζουν τους δρόμους και τις πλατείες των Ελληνικών πόλεων. Τέλος, δεν προσμετρώνται οι παλαιότεροι λαθρομετανάστες, που ζουν εδώ και χρόνια στην Ελλάδα υπό την ανοχή του κράτους.

Με λίγα λόγια εκατοντάδες χιλιάδες λαθρομετανάστες μένουνε Ελλάδα!

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/kollhse-h-belona-stous-57.235-upologizei-tous-prosfuges-to-suntonistiko-ths#ixzz4D9n9QHS0

Exit mobile version