Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Τους “πόνεσε” στον Περισσό η παρουσία κλιμακίων της Χρυσής Αυγής στα Δερβενοχώρια για την κατάσβεση της πυρκαγιάς

Τους “πόνεσε” στον Περισσό η παρουσία κλιμακίων της Χρυσής Αυγής στα Δερβενοχώρια για την κατάσβεση της πυρκαγιάς

Γράφει ο Αθανάσιος Βασιλόπουλος

Λύσσαξαν τα κομμούνια –που βγάζουν δισεκατομμύρια από καπιταλιστικές εταιρείες κι είναι ιδιοκτήτες πολλών χιλιάδων ακινήτων σ’ ολόκληρη τη χώρα- με την παρουσία των βουλευτών Κασιδιάρη και Καρακώστα καθώς και κλιμακίου της Χρυσής Αυγής, στο πλευρό των πυροσβεστών που έδιναν μάχη με τις φλόγες στα Δερβενοχώρια. Παράλληλα, τους πήγαν και μερικά μπουκάλια για να ξεδιψάσουν, γιατί το ψευδοκράτος των κομμουνιστών και των συνοδοιπόρων του, τους είχε… ξεχάσει.  

Έβαλαν, λοιπόν, κάποιο ανύπαρκτο σωματείο – σφραγίδα (είμαστε δυο, είμαστε τρεις…) της Πυροσβεστικής που ελέγχουν, την ΕΑΚΠ, να εκδώσει ανακοίνωση με τίτλο «Απομονώστε τους εγκληματίες της Χρυσής Αυγής», το οποίο βρωμάει χαλκείο του Περισσού από χιλιόμετρα.

Πάρτε μια γεύση σταλινικού υποκόσμου:

«Αναρτήθηκαν σε σελίδες στο διαδίκτυο φωτογραφίες σχετικά με την παρουσία της Χρυσής Αυγής στη φωτιά στα Δερβενοχώρια. Η παρουσία της Χρυσής Αυγής για δήθεν συμπαράσταση στους πυροσβέστες είναι πέρα για πέρα υποκριτική και ψεύτικη. Η εγκληματική – ναζιστική οργάνωση της Χρυσής Αυγής δεν έχει κανένα δικαίωμα να εμφανίζεται συμπαραστάτης των πυροσβεστών… Οι φασίστες εγκληματίες – ναζιστές, οι απόγονοι του Χίτλερ και των Ταγμάτων Ασφαλείας δεν χάνουν ευκαιρία να εμφανίζονται σαν υποστηρικτές των πυροσβεστών. Το έκαναν άλλωστε και με την υποκριτική εμφάνισή τους το Φλεβάρη 2016 στην Πλ. Κολοκοτρώνη στην πανελλαδική κινητοποίηση των Σ.Α και των Ε.Δ… Δημαγωγεί για τα προβλήματα των πυροσβεστών. Παντού ρίχνει το δηλητήριο του ρατσισμού και του ναζισμού. Αυτές οι θέσεις και αυτές οι αντιλήψεις δεν έχουν καμία σχέση με τον χαρακτήρα, το φιλότιμο και την συνείδηση των πυροσβεστών.  

Καμία ανοχή στους εγκληματίες – ναζιστές της Χρυσής Αυγής.Απομονώστε τους».

Τσιφουτάκια του Περισσού, το ξέρουν το… ποίημά σας οι πυροσβέστες. Κανά μπουκάλι νερό θα τους πάτε ποτέ ή το τσιγκουνεύεστε κι αυτό;

Εθνικισμός

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/tous-etsouje-ston-perisso-h-parousia-klimakiwn-ths-chrushs-aughs-sta-derben#ixzz4DD0iKVXs

Exit mobile version