Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Η Φωνή του Λαού: Μηνύματα – Επιστολές: Σάββατο 2 Ιουλίου 2016

Η Φωνή του Λαού: Μηνύματα - Επιστολές: Σάββατο 2 Ιουλίου 2016

Για ακόμη μια φορά μισθωτοί και συνταξιούχοι είδαν να μειώνονται τα εισοδήματα τους από την αριστερά αυτή τη φορά που επάξια διαδέχθηκε και συνεχίζει να εφαρμόζει τα μνημόνια από τη μασονοδεξιά. Ας γίνει μάθημα στους ευκολόπιστους και παραδομένους στη προπαγάνδα των χρεοκοπημένων ΜΜΕ, πολίτες ότι όλοι τους είναι το ίδιο πλην της Χρυσής Αυγής η οποία ενδιαφέρεται για τους Έλληνες και την ευημερία τους. Ας καταλάβουν ότι όταν οι κλέφτες και οι πολιτικοί απατεώνες βρίζουν και διώκουν την Χρυσή Αυγή, το κάνουν για να διατηρήσουν τις καρέκλες τους προκειμένου να εφαρμόζουν τα σχέδια της διεθνούς τοκογλυφίας. Διαφορετικά ας περιμένουν τον Μητσοτάκη να εφαρμόσει το «καλό» μνημόνιο και την επόμενη φορά που θα πάνε στις τράπεζες να πληρωθούν ας μην ολοφύρονται ως μωρές παρθένες που δεν ήξεραν και δεν άκουσαν. Όποιος θέλει να ζήσει, ας πολεμήσει και αυτό θα γίνει μόνο αν συνταχθεί στο πλάι της Χρυσής Αυγής.

Ν.Π.

Επίθεση αλβανών κατσαπλιάδων εναντίον Βορειοηπειρωτών μέσα στο Δημοτικό Συμβούλιο Χειμάρρας – ΒΙΝΤΕΟ

Το έθνος αργοπεθαίνει. Η μαζική μετανάστευση νέων και οικογενειών στο εξωτερικό συνεχίζεται, με αποτέλεσμα στη πατρίδα μας να παραμένουν οι μεγαλύτερες ηλικίες που μοιραία αναμένουν το βιολογικό τους τέλος. Ως λύση του δημογραφικού, οι κυβερνώντες θεωρούν την λαθρομετανάστευση με αποτέλεσμα μπροστά στα μάτια μας να συντελείται αντικατάσταση του πληθυσμού, χωρίς κανείς να συγκινείται πλην της Χρυσής Αυγής. Έχοντας συγκεκριμένο πρόγραμμα για την αντιμετώπιση του δημογραφικού οι Έλληνες Εθνικιστές αναμένουν να τους δοθεί η εντολή από τους Έλληνες για να το εφαρμόσουν.

Σ.Μ.

Κραυγή αγωνίας από τους κατοίκους της Λέσβου: Μπαίνουν στα σπίτια μας και κλέβουν – Ελάχιστοι είναι από την Συρία

Είδαμε εκατοντάδες μερίδες φαγητού πεταμένες στα σκουπίδια στα κέντρα φιλοξενίας των λαθρομεταναστών, τα οποία πληρώνει σε εταιρείες εστίασης το ανάλγητο κράτος, πληρωμένα από χρήματα τα οποία υπεξαιρεί από μισθωτούς και συνταξιούχους η κατοχική κυβέρνηση σε βάρος των Ελλήνων. Μάλλον από εκεί που ήρθαν ήταν μαθημένοι σε ανωτέρας ποιότητας τρόφιμα και οι συγκεκριμένες μερίδες δεν ανταποκρίνονταν στις απαιτήσεις τους. Ας τα δουν αυτά όσοι πήγαν στις τράπεζες να πληρωθούν και είδαν για μια ακόμη φορά μειώσεις στα εισοδήματα τους. Μόνο η πρόταση της Χρυσής Αυγής αντιμετωπίζει σωστά τη λαθρομετανάστευση. Σύλληψη και παραμονή σε ειδικούς χώρους κράτησης και υποχρεωτική εργασία προς όφελος του ελληνικού δημοσίου.

Μ.Κ.

Καταρρέουν τα σύμβολα του “αντισυνταγματικού τόξου”: Η Μελίνα Μερκούρη υπήρξε ερωμένη του πιο φανερού συνεργάτη των Γερμανών

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/h-fwnh-tou-laou-mhnumata-epistoles-sabbato-2-iouliou-2016#ixzz4DD3ayQgV

Exit mobile version