Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Μεγάλη νίκη των κατοίκων Ασπροπύργου με την αρωγή της Χρυσής Αυγής – Ακυρώθηκε η δημιουργία “hot spot” λαθρομεταναστών στην περιοχή!

Μεγάλη νίκη των κατοίκων Ασπροπύργου με την αρωγή της Χρυσής Αυγής - Ακυρώθηκε η δημιουργία “hot spot” λαθρομεταναστών στην περιοχή!

Ακυρώθηκε η απόφαση δημιουργίας “hot spot” λαθρομεταναστών στον Ασπρόπυργο επιβεβαιώνουν δημοσιεύματα και κυβερνητικά στελέχη.

Σύμφωνα με τον τοπικό Τύπο δεν πρόκειται να δημιουργηθεί κέντρο φιλοξενίας λαθρομεταναστών στη συνοικία νεοπροσφύγων Ποντίων Γκορυτσά στον Ασπρόπυργο διαβεβαίωσε ο αναπληρωτής υπουργός Άμυνας, Δημήτρης Βίτσας.

Η Χρυσή Αυγή ήταν παρούσα στον τιτάνιο αγώνα που έδωσαν ο Δήμος, κάτοικοι και τοπικοί φορείς. Από την αρχή η Χρυσή Αυγή δήλωσε την αντίθεση της με την δημιουργία κέντρου φιλοξενίας λαθρομεταναστών στην περιοχή και τάχθηκε στην πρώτη γραμμή του αγώνα, καθώς ο τόπος αυτός απέχει λίγες δεκάδες μέτρα απ’ το στρατιωτικό αεροδρόμιο της Ελευσίνας, όπου σταθμεύουν τα κυβερνητικά αεροσκάφη «Embraer», δεκάδες πυροσβεστικά και πολεμικά αεροσκάφη.

Eίναι ένα νευραλγικό σημείο όπου κάποιες χιλιάδες λαθρομεταναστών σε απόσταση αναπνοής από το στρατιωτικό Αεροδρόμιο θα αποτελούσαν απειλή ανα πάσα ώρα. Επίσης, σε μικρή απόσταση επίσης από το σημείο επιλογής βρίσκεται σταθμός της ΕΥΔΑΠ, απ’ το οποίο υδροδοτείται μεγάλο μέρος της Αθήνας. O αγωγός ύδρευσης από το Μόρνο, ο οποίος είναι ανοιχτός και αφύλακτος σε μεγάλο τμήμα του, βιομηχανίες υγραερίου και χημικών, καθώς και το μεγαλύτερο διυλιστήριο αργού πετρελαίου της χώρας όλα αυτά με ελλειπή φύλαξη και τον φόβο δολιοφθοράς υπαρκτό.

Τον αγώνα των κατοίκων του Ασπροπύργου ενίσχυσε ο Βουλευτής Αττικής, Ηλίας Κασιδιάρης με την φυσική του παρουσία του, αλλά και τις ερωτήσεις στην Βουλή, καθώς και η Τοπική Οργάνωση Δυτικής Αττικής με συνεχή δυναμική παρουσία σε όλες τις συγκεντρώσεις των κατοίκων και ενημερωτικές ομιλίες στα γραφεία της Τοπικής Οργάνωσης.

Ο Ασπρόπυργος αποτελεί το παράδειγμα που πρέπει να ακολουθήσουν κάτοικοι και τοπικοί φορείς που πλήττονται από τα κέντρα λαθρομεταναστών, καθώς η Χρυσή Αυγή είναι η φωνή των ελεύθερων Ελλήνων!

 


Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/megalh-nikh-twn-katoikwn-aspropurgou-akurwthhke-h-dhmiourgia-hot-spot-lathr#ixzz4DGyWpdxV

Exit mobile version