Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Συστημικός γάλλος οικονομολόγος: Μέρκελ, Σόιμπλε, Τσίπρας και Ολάντ όλοι μαζί εναντίον του Εθνικισμού!

Συστημικός γάλλος οικονομολόγος: Μέρκελ, Σόιμπλε, Τσίπρας και Ολάντ όλοι μαζί εναντίον του Εθνικισμού!

Συνέντευξη στο ευρωπαϊκό δίκτυο LENA (Leading European Newspaper Alliance), στο οποίο ανήκει και η γερμανική εφημερίδα Die Welt έδωσε ο συστημικός γάλλος οικονομολόγος του κόμματος Ολάντ, Τόμας Πικέτι, και μίλησε με αφορμή το BRexit για τα τεκταινόμενα στην Ευρωπαϊκή Ένωση.

Στην συνέντευξή του απεύθηνε έκκληση στους διεθνείς τοκογλύφους να στηρίξουν Τσίπρα και Podemos γιατί μπορεί να είναι άχρηστοι και ανεύθυνοι, αλλά είναι τουλάχιστον διεθνιστές και πιστεύουν στον πυρήνα του καθεστώτος, δηλαδή στην εθνοαποδομητική παγκοσμιοποίηση.

Συγκεκριμένα είπε: «Θα έκανα έκκληση και στους δύο και θα τους έλεγα: Στηριχτείτε στον ΣΥΡΙΖΑ και τους Podemos. Δεν είναι τέλειοι, δεν έχουν καμιά εμπειρία, αλλά είναι πολύ λιγότερο επικίνδυνοι από τους Βρετανούς, Ούγγρους και Γάλλους δεξιούς λαϊκιστέςδιότι αυτοί τουλάχιστον σκέπτονται διεθνιστικά. Εκτός αυτού, η Μέρκελ και ο Ολάντ θα πρέπει να στείλουν ένα σαφές μήνυμα στην Ισπανία και τις άλλες χώρες του ευρωπαϊκού Νότου ότι χρειαζόμαστε ένα μορατόριουμ, μια συμφωνία προσωρινής αναστολής της πληρωμής των χρεών για όσο διάστημα δεν υπάρχει ανάπτυξη».

Κρίνοντας από το γεγονός ότι υπάρχουν και άλλοι οικονομολόγοι και ευρωπαίοι αξιωματούχοι που πλέον σκέφτονται έτσι, αντιλαμβανόμαστε ότι πάλι καλά που υπάρχουν τα Εθνικιστικά Κινήματα στην Ευρώπη, με πρωτοπορία την Χρυσή Αυγή, αλλιώς οι διεθνείς τοκογλύφοι θα μας είχαν πιει προ πολλού το αίμα.

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/susthmikos-gallos-oikonomologos-merkel-soimple-tsipras-kai-olant-oloi-mazi#ixzz4DO16Ly8d

Exit mobile version