Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Η Φωνή του Λαού: Μηνύματα – Επιστολές: Δευτέρα 4 Ιουλίου 2016

Η Φωνή του Λαού: Μηνύματα - Επιστολές: Δευτέρα 4 Ιουλίου 2016

Ο υπουργός παιδείας και θρησκευμάτων Φίλης που είναι άθρησκος θέλει να δώσει άδειες σε 40 αυτοσχέδια τζαμιά που λειτουργούν στην Αθήνα. Ο Απόστολος Παύλος έφερε τον Χριστιανισμό στην Αθήνα 2000 χρόνια πριν και τώρα ο ΣΥΡΙΖΑ θέλει το εξισλαμισμό μας. Ανέφερε επίσης ότι οι λαθρομετανάστες είναι καλό για την ελληνική οικονομία. Πρώτον, είναι οικονομικοί μετανάστες που ήρθαν στην Ελλάδα παράνομα από διακινητές δουλέμπορους .Επίσης 1 ευρώ είναι 116 Πακιστάν Rupees. Το Πακιστάν κατατάσσεται 132η πλουσιότερη χώρα στον κόσμο από 200 χώρες. Ο μέσος μισθός στο Πακιστάν είναι $ 5.000 US δολάρια για ένα ολόκληρο χρόνο. Ένα ευρώ στο Πακιστάν είναι σαν $ 50 ευρώ την ημέρα για ένα Έλληνα εργαζόμενο. Οι Πακιστανοί (λαθρομετανάστες) εργάζονται κάνοντας οικονομία στα χρήματα που κερδίζουν, και στέλνουν πίσω εκατομμύρια ευρώ στο Πακιστάν. Η ελληνική οικονομία χάνει εκατομμύρια κάθε χρόνο σε εμβάσματα. Θα ήταν σοφό για τις τράπεζες στην Ελλάδα για να τους φορολογεί με 50% και για τις ελληνικές αρχές να απελάσει εκείνους που δεν έχουν την ελληνική υπηκοότητα, όταν η χώρα βρίσκεται σε οικονομική κρίση. Αυτό θα έκανε μια σοβαρή χώρα αλλά σίγουρα όχι οι ιδεοληπτικοί τύποι του σύριζα.

Γ.Γ.

Όχι στην ανεργία των νέων: Αποσπάσματα ομιλιών από την εκδήλωση στην Κόρινθο – ΒΙΝΤΕΟ

Άρχισαν να ξυπνάν οι ευρωπαϊκοί λαοί μετά το φτύσιμο των Βρετανών στη παγκοσμιοποίηση. Η Τσεχία ανακοίνωσε δημοψήφισμα για την έξοδο ή όχι από την Ε.Ε και η Ουγγαρία θα κάνει σύμφωνα με πληροφορίες που διαρρέουν , δημοψήφισμα για το μεταναστευτικό το φθινόπωρο. Η Ουγγαρία ήταν μια από τις βασικές χώρες πρώτης υποδοχής στον χώρο Σένγκεν πολλών προσφύγων και λαθρομεταναστών ως πέρυσι, ώσπου η υπεύθυνη κυβέρνηση τους διέταξε να υψωθούν φράκτες και να κλείσουν τα σύνορα, κίνηση που ενίσχυσε τη δημοτικότητά της στο εσωτερικό, παρότι επικρίθηκε από οργανώσεις (αλληλέγγυων) προάσπισης υποτίθεται των ανθρωπίνων δικαιωμάτων. Ο πρωθυπουργός της Ουγγαρίας Όρμπαν προειδοποιεί ότι η μεταναστευτική κρίση ίσως οδηγήσει κι άλλες χώρες εκτός ΕΕ.

Σπύρος Μ.

Γη και ύδωρ στους ισλαμιστές από τον Φίλη: Θα γεμίσουμε τον ουρανό των Αθηνών με μιναρέδες – Συγκλονιστικό φωτορεπορτάζ και βίντεο

Μάστιγα η ανεργία για τους νέους αλλά και τις μεγαλύτερες ηλικίες για τη πατρίδα μας. Κατεστραμμένη η αγορά εργασίας από τους φόρους και τα μνημόνια δεν μπορεί να απορροφήσει τους Έλληνες. Έτσι πάνω από πεντακόσιοι χιλιάδες Έλληνες, πήραν το δρόμο της ξενιτιάς, με αποτέλεσμα η πατρίδα μας να γίνεται ακόμη περισσότερο φφτχή σε τεχνογνωσία. Όλα τα κόμματα του αντισυνταγματικού τόξου έχοντας ψηφίσει τα μνημόνια μιλώντας μια ξύλινη γλώσσα προσπαθούν να παραπλανήσουν τους Έλληνες. Μόνο η Χρυσή Αυγή έχοντας αντιληφθεί τη συμφορά που μας ετοιμάζουν έχει συγκεκριμένες προτάσεις τόσο για την ανεργία όπως προέκυψε από τις ομιλίες των βουλευτών και του Αρχηγού της. Καιρός είναι οι Έλληνες να ζητήσουν πίσω όλα αυτά που τους έχουν πάρει οι δεξιοί και αριστεροί απατεώνες.

Σ.Μ.

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/h-fwnh-tou-laou-mhnumata-epistoles-deutera-4-iouliou-2016#ixzz4DQtPoKD2

Exit mobile version