Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Η απόπειρα απαγόρευσης της Χρυσής Αυγής και η αγωνία των ορφανών του Στάλιν

Η απόπειρα απαγόρευσης της Χρυσής Αυγής και η αγωνία των ορφανών του Στάλιν

Γράψαμε προ ολίγων ημερών για την πρόταση περί της Συνταγματικής Αναθεώρησης που εκπόνησαν πασόκοι και κατηγορούμενοι για το σκάνδαλο της Siemens και δημοσίευσε η εφημερίδα «Καθημερινή», εντός της οποίας προβλέπεται απαγόρευση της Χρυσής Αυγής με… εντολή υπουργού.

Θυμίζουμε την σχετική διάταξη:

Άρθρο 25 – Παράγραφος 2:

«Η οργάνωση και η δράση των πολιτικών κομμάτων οφείλει να εξυπηρετεί την ελεύθερη λειτουργία του δημοκρατικού πολιτεύματος. Το δικαστήριο που είναι αρμόδιο για την ανακήρυξη συνδυασμών μπορεί, είτε αυτεπαγγέλτως είτε ύστερα από αίτημα του Υπουργού Εσωτερικών, να απαγορεύσει τη συμμετοχή σε προκηρυχθείσες εκλογές πολιτικού κόμματος η ηγεσία του οποίου παροτρύνει συστηματικά ή ανέχεται τη χρήση βίας.»

Προφανώς η ασαφής περιγραφή συνάδει με τις έωλες κατηγορίες που απευθύνουν εναντίον της Χρυσής Αυγής οι αντίπαλοί της. Βεβαίως, η Χρυσή Αυγή και τα στελέχη της ουδέποτε έχουν παροτρύνει ή ανεχτεί την βία, όμως αυτό δεν λέει τίποτα στους καθεστωτικούς λακέδες που συνεχώς λασπολογούν το Κίνημα των Ελλήνων Εθνικιστών. Άλλωστε δεν είναι καθόλου κρυφή η επιθυμία τους απλώς να αποβάλλουν την Χρυσή Αυγή από τις εκλογές επειδή δεν μπορούν να αντιμετωπίσουν την απήχηση που έχει στον Ελληνικό Λαό.

Πάντως είναι πολύ «δημοκράτες» όλοι αυτοί, αφού προβλέπουν μέχρι και το γεγονός να είναι ανεξέλεγκτος ο Άρειος Πάγος εκείνη την περίοδο από την «παράγκα» και έτσι βάζουν και το «παράθυρο» της «εντολής υπουργού».

Επί αυτής της διατάξεως ξιφούλκησε αρθρογραφικό ο υποψήφιος Ευρωβουλευτής του Σύριζα, ανθέλληνας, ο οποίος είχε έρθει στο φως της δημοσιότητας όταν αποκάλεσε την ελληνική μουσουλμανική μειονότητα, ως «τουρκικό πράγμα», Δημήτρης Χριστόπουλος.

Ο Χριστόπουλος ξεκινά το άρθρο του μεμφόμενος την Ελληνική Δημοκρατία επειδή δεν έχει υιοθετήσει την φράση του φίλου του Ροβεσπιέρου με τις γκιλοτίνες, Saint Just, «καμία ελευθερία για τους εχθρούς της ελευθερίας». Προφανώς, ο Χριστόπουλος, ονειρεύεται γκιλοτίνες στην πλατεία Συντάγματος.

Εκεί που διαφωνεί, όμως, με την όλη διάταξη και κατακεραυνώνει τους συντάκτες της είναι η ασάφεια με την οποία έχει γραφεί περί «βίας», η εν λόγω διάταξη. Σας παραθέτουμε τον… προβληματισμό του:

«Αλήθεια, ένα κόμμα του οποίου η ηγεσία ασπάζεται τη μαρξιστική ρήση «η βία είναι η μαμή της ιστορίας» δεν μπορεί μάλλον εύκολα να βρεθεί ότι «ανέχεται» τη βία των οπαδών του σε μια άγρια απεργία και έτσι να απαγορευτεί;»

Η διαφωνία του Χριστόπουλου, ως γνήσιου συριζαίου, παλιού πασόκου και διεθνιστική, έγκειται στο ότι μπορεί να απαγορευτούν οι μαρξιστικές τρομοκρατικές οργανώσεις, οι οποίες οργανώνουν αντισυγκεντρώσεις εναντίον της Χρυσής Αυγής και προβαίνουν σε έκτροπα και προκλήσεις. Μπορεί να απαγορευτεί και το ΚΚΕ που φυλάει την Βουλή από τον κόσμο με τα στειλιάρια του.

Αντ’ αυτού προτείνει κάτι άλλο για την απαγόρευση της Χρυσής Αυγής. Σας παραθέτουμε την πρότασή του:

«Η καταστατική αποστροφή ενός κόμματος έναντι της αξιοπρέπειας του ανθρώπου είναι, κατά την εκτίμησή μου, το μόνο ασφαλές κριτήριο για την απαγόρευση κόμματος και τη θωράκιση της δημοκρατίας μας.»

Μάλλον, όμως, κι αυτή η πρόταση Χριστόπουλε… μπάζει, όπως φαίνεται και από την φωτογραφία.

Επίσης, αν σκεφτούμε την υποβάθμιση της ζωής των Ελλήνων από τους λαθρομετανάστες και τις πολιτικές που εσύ υπονοείς ως… ανθρωπιστικές, μάλλον θα πρέπει να απαγορευτούν όλα τα υπόλοιπα κόμματα που δεν σέβονται την αξιοπρέπεια των Ελλήνων και να απομείνει μονάχα η Χρυσή Αυγή.

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/h-apopeira-apagoreushs-ths-chrushs-aughs-kai-h-agwnia-twn-orfanwn-tou-stali#ixzz4DQvcYeho

Exit mobile version