Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Διπλωματική συνάντηση της αμερικανίδας προξένου με τον «Ντεντκάς της Θράκης», πρόεδρο του τουρκικού “κόμματος”

Δεν πάνε πολλές ημέρες από τότε που ο Ψευδομουφτής Ξάνθης, Αχμέτ Μέτε, αποκαλούσε τον προεδρο του DEB, Μουσταφά Αλή Τσαβούς, «Ντεντκάς της Θράκης», υπονοώντας τις προσπάθειες του τουρκικού προξενείου και τους πράκτορες της Άγκυρας να αποσπάσουν έδαφος της ελληνικής επικράτειας.

Αυτόν τον άνθρωπο συνάντησε προ ημερών η πρόξενος Θεσσαλονίκης των ΗΠΑ, συνεχίζοντας μία μακρά σχέση της Αμερικανικής Πρεσβείας με τα αντεθνικά στοιχεία εντός της χώρας. Στην ουσία συνεχίζεται η φιλοτουρκική – ανθελληνική πολιτική των ΗΠΑ και μάλιστα επί ελληνικού εδάφους.

Σας παραθέτουμε, μεταφρασμένο γιατί αναρτάται μονάχα στα τούρκικα, το δελτίο τύπου του εν λόγω «κόμματος»:

«Στις 30/6/2016 ημέρα Πέμπτη, ο Γενικός Πρόεδρος του DEB Μουσταφά Αλή Τσαβούς, ο αναπληρωτής πρόεδρος δικηγόρος Αχμέτ Καρά και οι αντιπρόεδροι του κόμματος DEB Οζάν Αχμέτογλου και Λεϊλά Σαλίχογλου, μετείχαν στην δεξίωση που παρέθεσε η πρόξενος των ΗΠΑ στην Θεσσαλονίκη Ρεβέκα Φονγκ επ΄ ευκαιρία της Ημέρας Εθνικής Ανεξαρτησίας.

Η επιτροπή του DEB με επικεφαλής τον Γενικό Πρόεδρο Μουσταφά Αλή Τσαβούς συνεχάρη την Αμερικανίδα πρόξενο Ρεβέκα Φονγκ  για την εθνική γιορτή.»

Βεβαίως, όλα αυτά δεν είναι «κεραυνός εν αιθρία», αφού το ίδιο το ελλαδικό κατεστημένο δίνει γη και ύδωρ στους τούρκους και τους πράκτορές τους. Θα πρέπει να καταστεί σαφές στους αμερικανούς ότι τους έχει παραχωρηθεί ένα φορητό αεροπλανοφόρο και συνεπώς θα πρέπει είτε να λειτουργούν αναλόγως και να μην υποσκάπτουν την χώρα που τους φιλοξενεί. 

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/diplwmatikh-sunanthsh-ths-amerikanidas-projenou-me-ton-ntentkas-ths-thrakhs#ixzz4DStClyuP

Exit mobile version