Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Η Φωνή του Λαού: Μηνύματα – Επιστολές: Τρίτη 5 Ιουλίου 2016

Η Φωνή του Λαού: Μηνύματα - Επιστολές: Τρίτη 5 Ιουλίου 2016

Ψάχνοντας τρόπους και φόρμουλες να ανακόψουν τη δημοσκοπική άνοδο αλλά και τη νόμιμη πολιτική δράση της Χρυσής Αυγής κατ’ επιταγή της ντόπιας και ξένης τοκογλυφίας, προωθούν συνταγματική εκτροπή προσπαθώντας να την ταυτίσουν  με βίαιες ενέργειες οι οποίες ουδόλως έχουν επιβεβαιωθεί. Tους έρχεται όμως μπούμερανγκ με δεδομένο ότι η αριστερά σε όλες τις εκφάνσεις της δεν έχει πολιτική ιστορία αλλά ποινικό μητρώο. Ακόμη και από τους θεμελιωτές του μαρξισμού υπάρχουν κείμενα και ρήσεις όπου υιοθετούν τη βία ως μέσο επιβολής.

Η ρήση ότι «η βία είναι η μαμή της ιστορίας» τους φοβίζει για να προβούν σε απροκάλυπτες διώξεις κατά των Εθνικιστών της Χρυσής Αυγής με δεδομένο ότι ίσως κάποιος δικαστής φτάσει σε «ερμηνευτική ακρότητα» κατά αυτούς ρίχνοντας στον δικαστικό λάκκο που ανοίγουν για τη Χρυσή Αυγή, τους αριστερούς. Ας το πάρουν απόφαση. Το ποτάμι δεν γυρίζει πίσω. Όλο και περισσότεροι Έλληνες συντάσσονται με τη Χρυσή Αυγή ώστε να πάρουμε τη πατρίδα μας πίσω.

Ν.Π.

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ: Με τον Soros και άλλα «κοράκια» του διεθνούς τοκογλυφικού κεφαλαίου συναντήθηκε ο Μητσοτάκης!

Η ανάπτυξη ήρθε! Μετά την Ηλεκτρονική, είχαμε τον Πυρσός Security, τον Μαρινόπουλο προχθές και αμέσως πριν προλάβουμε να συνειδητοποιήσουμε τι γίνεται έκλεισε και η Jet Oil. Και σήμερα μάθαμε ότι ο Μαμιδάκης αυτοκτόνησε σε ηλικία 84 ετών μη μπορώντας να αντέξει το βάρος μιας χρεοκοπίας. Τι έκανε αυτό το άθλιο κράτος για την υγιή επιχειρηματικότητα τόσα χρόνια; Τι έκαναν για να συμμαζέψουν τα ασυμμάζευτα του ελληνικού δημοσίου; Πότε απέλυσαν έστω και έναν κηφήνα που είχε να πατήσει κάτι αιώνες στο γραφείο του;

Και μετά λέμε για ανάπτυξη. Από Αύγουστο θα μειωθούν οι επικουρικές, θα αυξηθεί ο ΕΝΦΙΑ λόγω φορολογίας κλειστών οικημάτων και αύξησης φορολογίας στα οικόπεδα την στιγμή που η κρατούσα τάξη τα έχει όλα. Την στιγμή που το αίσχος με τις αμοιβές των βουλευτών δεν έχει σταματήσει. Η Ελλάδα θα δηλώσει πτώχευση και τότε ποιος από αυτούς είδε τον Θεό και δεν τον φοβήθηκε. Οι Έλληνες, βέβαια, δεν έχουν τίποτε να φοβηθούν γιατί ευτυχώς γι αυτούς υπάρχει το μοναδικό Εθνικιστικό Κίνημα της χώρας, η Χρυσή Αυγή, που θα τους προστατέψει και θα βάλει τα πράγματα στη θέση τους! Κύριοι της εξουσίας, μη γελάτε γιατί πέσαμε, κλάψτε γιατί θα σηκωθούμε! Χρυσή Αυγή να ξεβρωμίσει ο τόπος.

Κωνσταντίνα Σ.

Μόνη σταθερή αξία για τους συριζαίους η διατήρηση της… εξουσίας!

Έχουν κάνει οι Τούρκοι σουρωτήρι το Αιγαίο στέλνοντας εκατοντάδες χιλιάδες ισλαμιστές στην πατρίδα μας. Οι ξεπουλημένοι άρχοντες αυτού του τόπου σαν ευχαριστώ απέναντι στην προκλητικότητα των τούρκων έκαναν μουσείο το δήθεν σπίτι του κεμάλ στην Θεσσαλονίκη προς τιμήν της καλής γειτονίας. Αποφασίζουν κατασκευή τζαμιών στην επικράτεια ενώ η τουρκία μετατρέπει την Αγία Σοφία σε τζαμί με ιμάμη και αμανέδες. Με λίγα λόγια τους γλύφεις και εκείνοι σε ξεφτιλίζουν σε κάθε ευκαιρία. Όταν αυτά τα καταγγέλλει η Χρυσή Αυγή την φιμώνουν με κάθε μέσο. Ας ξυπνήσουμε πριν είναι αργά και γίνουμε ξένοι στη πατρίδα μας.

Χρήστος Φ.

Εφημερίδα “Δημοκρατία”: Σαρώνει στις τάξεις της Ελληνικής Νεολαίας η Χρυσή Αυγή!

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/h-fwnh-tou-laou-mhnumata-epistoles-trith-5-iouliou-2016#ixzz4DTxTk9tk

Exit mobile version