Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Δραστηριότητες Τοπικών: Καβάλα, Δράμα

Το Σάββατο 2 Ιουλίου κλιμάκιο της Τ.Ο. Καβάλας πραγματοποίησε ενημερωτική εξόρμηση στα ξεχασμένα από τους κυβερνώντες χωριά του Δήμου Νέστου και πιο συγκεκριμένα στο Χρυσοχώρι, Νέα Καρυά και Χαϊδευτό. Συναγωνιστές και Συναγωνίστριες μοίρασαν εφημερίδες κι άλλο έντυπο ενημερωτικό υλικό στους συμπολίτες μας που δοκιμάζονται καθημερινά από την λαίλαπα των μνημονίων.

Από την πρώτη στιγμή η αποδοχή του κόσμου ήταν ιδιαίτερα θερμή. Ο Συναγωνιστής Δημήτρης Βογιατζής, επικεφαλής του κλιμακίου, είχε την ευκαιρία να μιλήσει με πολλούς αγρότες της περιοχής για το πρόγραμμα του Κινήματος που αφορά την αγροτική παραγωγή και τον πρωτογενή τομέα συνολικά.

Χαρακτηριστικό γεγονός είναι πως το ενημερωτικό έντυπο υλικό και οι εφημερίδες ουσιαστικά εξαντλήθηκαν πριν το πέρας της δραστηριότητας, ενδεικτικό του ευνοϊκού κλίματος που επικρατεί στην κοινωνία και των τερατωδών ψεμάτων των ΜΜΕ που μας θέλουν απομονωμένους από τον ελληνικό λαό. Δεν θα σταματήσουμε αυτόν τον αγώνα, μέχρι να απελευθερωθεί η Πατρίδα μας. Δεν θα ησυχάσουμε έως ότου η Ελλάδα γίνει ξανά ελληνική και θα ανήκει πάλι στους Έλληνες!

Μιλώντας την Τετάρτη το πρωί στο Ράδιο Νεάπολις ο Συναγωνιστής Δημήτρης Βογιατζής για να σχολιάσει την πολιτική επικαιρότητα, τόνισε ότι στο νομοσχέδιο για τα εργασιακά που έρχεται οσονούπω στη Βουλή η Χρυσή Αυγή θα απαντήσει με την κατάθεση ειδικής τροπολογίας για την εξαίρεση από τις μνημονιακές συμβάσεις επιχειρήσεις στρατηγικού ρόλου όπως η λιπασματοβιομηχανία της Καβάλας.

Τότε απομένει να δούμε τι θα ψηφίσουν οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ που με κάθε ευκαιρία κάνουν αντιπολίτευση στην ίδια τους την κυβέρνηση ενώ ταυτόχρονα ψηφίζουν όλα τα μνημονιακά μέτρα, αλλά και τι θα πράξουν οι βουλευτές της ΝΔ που παριστάνουν την αντιπολίτευση, ενώ ψηφίζουν χέρι-χέρι με τη μνημονιακή συγκυβέρνηση όλα τα αντιαναπτυξιακά νομοσχέδια που αυτή εισάγει.

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε μία ακόμα ενημερωτική δράση της Τ.Ο. Δράμας στο χωριό Δοξάτο. Κλιμάκιο Συναγωνιστών μετέβη στη λαϊκή αγορά του χωριού Δοξάτου και διένειμε σε παραγωγούς και εμπόρους το Εθνικό Σχέδιο του Κινήματος, τις θέσεις για τον αγροτικό τομέα καθώς και εφημερίδες του Λαϊκού Συνδέσμου.  Η δράση συνεχίστηκε σε καφετέριες και καταστήματα εντός του χωριού και ολοκληρώθηκε με την διανομή του έντυπου ενημερωτικού υλικού σε διάφορες γειτονιές.

Η ανταπόκριση του κόσμου ήταν ιδιαίτερα θερμή καθώς αρκετοί κάτοικοι του χωριού μας σταματούσαν προκειμένου να συζητήσουν μαζί μας τα προβλήματα που τους προξένησαν τα μνημόνια και η αυτοκτονική πολιτική των ανοιχτών συνόρων. Έμποροι και παραγωγοί εξέφρασαν την έντονη δυσαρέσκειά τους για τα νέα μέτρα καθώς -όπως έλεγαν- έχουν φτάσει στο χείλος της καταστροφής, από το οποίο μόνο μια εθνική κυβέρνηση μπορεί να τους σώσει.

Το απόγευμα της περασμένης Παρασκευής πραγματοποιήθηκε στα κατάμεστα γραφεία της Τ.Ο. Δράμας ομιλία για την τρέχουσα πολιτική επικαιρότητα, στον απόηχο του BRexit και την κινδυνολογία που επικράτησε γύρω από αυτό. Ο Συναγωνιστής Αζαριάδης Νίκος έκανε λόγο για την αρχή της κατάρρευσης της ψευτοευρώπης και τόνισε ότι αντίστοιχα δημοψηφίσματα πρέπει να κάνουν κι άλλες χώρες που είναι ενταγμένες στην Ε.Ε..

Στην συνέχεια, έγινε μία τοποθέτηση για την ανύπαρκτη εξωτερική πολιτική της κυβέρνησης και την επίθεση Αλβανών κατσαπλιάδων ενάντια σε Βορειοηπειρώτες μέσα στο δημοτικό συμβούλιο Χειμάρρας. Στο τέλος της ομιλίας έγινε ιδιαίτερη μνεία στην απελευθέρωση της Δράμας στις 1 Ιουλίου 1913 από το βουλγαρικό ζυγό και ανακοινώθηκε το πρόγραμμα δράσεων της Τοπικής για τον τρέχοντα μήνα.

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/drasthriothtes-topikwn-drama-kabala#ixzz4DWMTuz4m

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/drasthriothtes-topikwn-drama-kabala#ixzz4DWMNCUhj

Exit mobile version