Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Μια διαδικτυακή ανάρτηση του Τραμπ για την Κλίντον που άναψε πάλι… φωτιές!

Μια ανάρτηση του Τραμπ στον λογαριασμό του στο twitter και ένα φωτομοντάζ ήταν αρκετά για να ξεσηκωθούν και πάλι οι γνωστές φωνές αντίδρασης από το κατεστημένο των ΗΠΑ (και όχι μόνον).

Συγκεκριμένα, υπήρχε η εικόνα της Χίλαρι Κλίντον και μέσα σε ένα εβραϊκό αστέρι του Δαυίδ η φράση «Η πιο διεφθαρμένη υποψήφια στην ιστορία». Μετά τις αντιδράσεις των γνωστών κύκλων το αστέρι του Δαυίδ μετετράπη σε κύκλο. Οι αντιδράσεις αυτές εστίασαν στο «υπονοούμενο», το οποίο θεώρησαν ότι άφησε ο Τραμπ για το εβραϊκό λόμπι και την υποστήριξή τους στην προκλητική εκστρατεία της Χίλαρι Κλίντον.

Ανεξαρτήτως από το «πισωγύρισμα» του Τραμπ, αναμφίβολα η αρχική απεικόνιση που είχε στο twitter αντικατοπτρίζει μια άποψη, η οποία είναι ευρέως διαδεδομένη όχι μόνο στις ΗΠΑ αλλά και παγκοσμίως. Η ίδια η πολιτική γραμμή της Κλίντον, η οποία φέρεται ως η πια φανατική υποστηρίκτρια των σιωνιστικών θέσεων, δίνει αναμφισβήτητη τροφή στην ανάπτυξη αυτών των σεναρίων.

Ο καθένας, ανάλογα με το κριτικό πνεύμα, την ιστορική μελέτη και την διερεύνηση της πολιτικής πραγματικότητας μπορεί να κρίνει αν αυτά τα σενάρια έχουν «συνομωσιολογικό» χαρακτήρα ή όχι.

ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΣΤΟΡΑΣ

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/mia-diadiktuakh-anarthsh-tou-tramp-gia-thn-klinton-pou-anapse-pali…-fwtie#ixzz4DYlnlLDR

Exit mobile version