Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Ζήλεψε ο Πάνος Καμμένος τον Τσίπρα και φτιάχνει Ταμείο Ξεπουλήματος για την περιουσία των Ένοπλων Δυνάμεων

Ζήλεψε ο Πάνος Καμμένος τον Τσίπρα και φτιάχνει Ταμείο Ξεπουλήματος για την περιουσία των Ένοπλων Δυνάμεων

Μετά από ένα non paper και άπειρες παλινωδίες, ο Πάνος Καμμένος ικανοποίησε την φιλοδοξία του να πετάξει με ελικόπτερο. Τώρα ήρθε η ώρα του πρωθυπουργικού αεροσκάφους. Εδώ ο Τσίπρας καταφέρνει και περνά μνημόνια. Δεν θα τα καταφέρει ο Πάνος Καμμένος;

Αποφάσισε, λοιπόν, να αρχίσει από τώρα τη δουλειά, να δείξει στους διεθνείς τοκογλύφους ότι είναι καλό παιδί κι άξιο παληκάρι, μπας και ξεστραβωθούν και δώσουν εντολή στους «νταβατζήδες» της ενημέρωσης να τον προβάλλουν ακόμα περισσότερο.

Έτσι κατέθεσε νομοσχέδιο σύμφωνα με το οποίο: «Δημιουργείται η Υπηρεσία Αξιοποίησης της Ακίνητης Περιουσίας των Ενόπλων Δυνάμεων για την αξιοποίηση των ακινήτων των Ταμείων του Στρατεύματος, αποκλειομένης της μεταβίβασης της κυριότητας των αξιοποιούμενων ακινήτων. Το αντάλλαγμα αποτελεί έσοδο των οικείων ταμείων απαλλαγμενο από φόρο, εισφορα ή τέλος, αλλά παρέχεται η δυνατότητα στον υπουργό να διαθέσει μέρος αυτού στον προϋπολογισμό του ΥΠΕΘΑ.»

Με αυτόν τον τρόπο ακόμα περισσότερες δομές του Ελληνικού Κράτους και δη των Ένοπλων Δυνάμεων, αρχικώς γίνανε Hot Spot προκειμένου να υποβαθμιστούνε και ακολούθως περνάνε στα χέρια των πλουτοκρατών, έναντι πινακίου φακής, προκειμένου να… αξιοποιηθούνε.

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/zhlepse-o-panos-kammenos-kai-ftiachnei-tameio-jepoulhmatos-gia-thn-periousi#ixzz4DYoCuyJE

Exit mobile version