Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Σιγή ιχθύος… Ούτε μια λέξη δεν έγραψε η “Αυγή” για την επέτειο του ενός χρόνου από το δημοψήφισμα

Σιγή ιχθύος... Ούτε μια λέξη δεν έγραψε η “Αυγή” για την επέτειο του ενός χρόνου από το δημοψήφισμα

Ούτε κουβέντα δεν γράφει η “Αυγή” στο φύλλο της 5ης Ιουλίου για την επέτειο του ενός χρόνου από την διεξαγωγή του δημοψηφίσματος. Όσο κι αν έψαχνε κανείς τις σελίδες της κυβερνητικής φυλλάδας δεν θα έβρισκε τίποτα απολύτως για την επέτειο αυτή.

Όσο σαλταδόροι και χαμαιλέοντες κι αν αποδεικνύονται οι συριζαίοι στην εξάσκηση της πολιτικής τους γραμμής, εν τούτοις η απόλυτη σιωπή τους πάνω στην επέτειο αυτή δείχνει ότι ακόμη και οι ίδιοι έχουν αντιληφθεί το αμέτρητο μέγεθος της απάτης και της ξετσιπωσιάς που διέπραξαν απέναντι στον Ελληνικό Λαό.

Αφού τον οδήγησαν σ’ ένα δημοψήφισμα μέσα σε ένα χρονικό περιθώριο μιας εβδομάδας, με κλειστές τράπεζες, capital controls, την παραπληροφόρηση των ΜΜΕ και την επί της ουσίας υπόγεια υποστήριξη της κυβέρνησης προς το “ναι”, οι συριζαίοι πήραν την συντριπτική νίκη του “ΟΧΙ”, που επέλεξε ο Ελληνικός Λαός, και το ξεπούλησαν με συνοπτικές διαδικασίες με δύο κατάπτυστες επικυρώσεις της συμφωνίας και του τρίτου Μνημονίου στις 13 Ιουλίου 2015 και στις 14 Αυγούστου 2015 αντίστοιχα.

Τι να έγραφε, λοιπόν, η “Αυγή”; Προτίμησε να το βουλώσει…

Η τραγική προδοσία της ψήφου του Ελληνικού Λαού στις 5 Ιουλίου 2015 αποτελεί πηγή διδαγμάτων για τον πολιτικό αγώνα του Λαϊκού Εθνικιστικού Κινήματος της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ.

ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΣΤΟΡΑΣ

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/oute-mia-lejh-den-egrapse-h-augh-gia-thn-epeteio-tou-enos-chronou-apo-to-dh#ixzz4DZEHBIHt

Exit mobile version