Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Σφάζονται στο απόκομμα του κλεφτοΠασόκ για τον εκλογικό νόμο

Σφάζονται στο απόκομμα του κλεφτοΠασόκ για τον εκλογικό νόμο

Σκούρα, πολύ σκούρα, τα πράγματα για το πολιτικό μόρφωμα της “Δημοκρατικής Συμπαράταξης”, το οποίο έστησε το ετοιμοθάνατο ΠΑΣΟΚ, μήπως και ξεγελάσει κανέναν αφελή.

Διαβάζουμε χαρακτηριστικά στην “Εφημερίδα των Συντακτών”, κάτω από τον τίτλο “Ομορφιές”, τα εξής: “Άρχισαν τα όργανα στη Δημοκρατική Συμπαράταξη λόγω εκλογικού νόμου. Παρά την προσπάθεια να τηρηθούν χαμηλοί τόνοι, η απόφαση της ΔΗΜΑΡ να υπερψηφίσει την κυβερνητική πρόταση για την απλή αναλογική προκάλεσε τα δηλητηριώδη σχόλια κάποιων βουλευτών του ΠΑΣΟΚ με πιο χαρακτηριστική την περίπτωση του Δημήτρη Κρεμαστινού. “Δεν θα μας επιβάλλει το 0,1% την άποψή του για τον εκλογικό νόμο”, δήλωσε ο βουλευτής Δωδεκανήσου του ΠΑΣΟΚ (ΕΡΤ Ρόδου). Τα βέλη του Δημήτρη Κρεμαστινού στόχευσαν και στον Θανάση Θεοχαρόπουλο, για τον οποίο σχολίασε ότι έγινε βουλευτής Επικρατείας από ψήφους του ΠΑΣΟΚ στην Περιφέρεια “και αν ξαναβγεί βουλευτής, να μου στείλετε τηλεγράφημα”. Βαθύτατα ενοχλημένη η ΔΗΜΑΡ έστειλε επιστολή στον Βασίλη Κεγκέρογλου, γραμματέα της Κ.Ο. Της Δημοκρατικής Συμπαράταξης, ζητώντας να επιληφθεί του θέματος με τις απαξιωτικές αναφορές του κ. Κρεμαστινού”.

Ο τραγέλαφος συνεχίστηκε με την επίσημη τοποθέτηση του ΠΑΣΟΚ, δια μέσου του εκπροσώπου Τύπου, όπου τονίστηκε ότι “Η Δημοκρατική Συμπαράταξη έδειξε ότι ξέρει να συνθέτει και να ομογενοποιεί παραδοσιακές διαφορές που υπήρχαν μεταξύ ΠΑΣΟΚ και ΔΗΜΑΡ. Το πείραμα του σεβασμού στην αυτοτέλεια των κομμάτων το σεβόμαστε και σήμερα. Η άποψη του κ. Θεοχαρόπουλου θα συζητηθεί και κρίνεται. Έχει ένα σκεπτικό η ΔΗΜΑΡ, ένα σκεπτικό έχουμε και εμείς ως ΠΑΣΟΚ”.

Άρες μάρες κουταμάρες, δηλαδή, με βαρύγδουπες λέξεις, οι οποίες όμως δεν μπορούν να κρύψουν την διαλυτική κατάσταση που υπάρχει στο ΠΑΣΟΚ και τα πέριξ αυτού. Η ανύπαρκτη ΔΗΜΑΡ, που την άφησε “ορφανή” η επιτομή της πολιτικής ξεφτίλας, ο Κουβέλης, “έβγαλε γλώσσα” και διαφοροποιείται για τον εκλογικό νόμο, δια μέσου του πανελληνίως αγνώστου Θεοχαρόπουλου, ο οποίος όντως αυτή την στιγμή εκφράζει το 0,1% του εκλογικού σώματος (από το 0,5% τον Ιανουάριο του 2015), αλλά έσωσε το πολιτικό του τομάρι κατεβαίνοντας τον Σεπτέμβριο του 2015 με το ΠΑΣΟΚ και ως επικεφαλής φυσικά του ψηφοδελτίου Επικρατείας.

Τόσο ο παντελώς ανύπαρκτος πολιτικά αυτός τύπος όσο και το πλήρως ανυπόληπτο και απαξιωμένο ΠΑΣΟΚ τα μόνα αισθήματα που προκαλούν πλέον στον Ελληνικό Λαό είναι μια μίξη αηδίας και γέλωτα. Η οριστική πολιτική ανυπαρξία στο πολύ κοντινό μέλλον θα είναι η κοινή τους μοίρα.

ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΣΤΟΡΑΣ

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/titanomachia…-gigantwn.-pasok-enantion-dhmar-gia-ton-eklogiko-nomo#ixzz4DdPOuL6F

Exit mobile version