Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Κοροϊδία συριζαίων δίχως όρια! Σεβαστάκης: Δεν κόβουμε συντάξεις, τις… επαναπλαισιώνουμε

Κοροϊδία συριζαίων δίχως όρια! Σεβαστάκης: Δεν κόβουμε συντάξεις, τις... επαναπλαισιώνουμε

Θυμίζοντας ολοένα και περισσότερο την λογική της «νέας γλώσσας» του Όργουελ η κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ κάνει ό,τι μπορεί για να αποδείξει ότι είναι πολύ ευφάνταστη στους λεκτικούς ευφημισμούς στους οποίους καταφεύγει.

Με έναν σχηματικό ακροβατισμό λέξεων άνευ προηγουμένου, ο οποίος ακροβατεί ανάμεσα στην απύθμενη αλητεία και στην αβυσσώδη ψευδολογία, δεν έχει το παραμικρό πρόβλημα να βαφτίζει τις περικοπές στους μισθούς σε «μείωση του μισθολογικού κόστους», το πετσοκόπημα των συντάξεων ως «άρση των ανισοτήτων» και «δικαιότερη κατανομή» κ.ο.κ.

Με αυτό το ελεεινό όσο και θλιβερό σκεπτικό βγήκε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Σεβαστάκης για να ισχυριστεί, εντελώς ανερυθρίαστα, ότι οι βασικές συντάξεις δεν μειώνονται αλλά… «επαναπλαισιώνονται»!

Ο ορισμός της λεκτικής απάτης στο μέγιστο μεγαλείο της… Την ίδια ώρα που οι συριζαίοι επανατοποθετούν το νόημα των λέξεων, όπως βολεύει τα δικά τους στενά συντηρητικά συμφέροντα, αποκαλύπτεται ότι οι συνταξιούχοι οι οποίοι λόγω της δέσμευσης στο τρίτο Μνημόνιο που σύσσωμο ψήφισε το «συνταγματικό τόξο» χάνουν το επίδομα του ΕΚΑΣ δεν είναι 60.000, όπως αρχικά υπολογιζόταν, αλλά υπερδιπλάσιοι, γύρω στους 143.000!

Ταυτόχρονα, η βασική σύνταξη περικόπτεται κι αυτή λόγω μείωσης του αφορολόγητου, ενώ την Δευτέρα αρκετοί μέλλοντες «επαναπλαισιωμένοι» έμειναν άναυδοι μπροστά στα ΑΤΜ, καθώς παρέλαβαν τις πετσοκομμένες επικουρικές συντάξεις τους.

Τελικά, εκτός από την υποχώρηση και την πλήρη παράδοση που ονομάστηκε «επαναδιαπραγμάτευση», φαίνεται ότι στο λεξιλόγιο της «πρώτη φορά Αριστερά» αποδεικνύεται ως ο επανορισμός της πλήρους ανηθικότητας, καθώς και της επανακοροϊδίας και επαναλητείας απέναντι σε εκατοντάδες χιλιάδες Ελληνικές οικογένειες.

ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΣΤΟΡΑΣ

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/o-epanorismos-ths-politikhs-alhteias-tou-suriza#ixzz4DfPmcmSB

Exit mobile version