Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Αφιέρωμα “Εμπρός” στο BREXIT: Γράφουν οι Nick Griffin, Lorenzo Fontana, Simone di Stefano, Daniel Carlsen και Γεώργιος Επιτήδειος

Οι κραδασμοί από το βρετανικό δημοψήφισμα εξακολουθούν -και θα εξακολουθούν για πολύ καιρό- να συγκλονίζουν την διεθνή οικονομική και πολιτική ζωή. Στις επόμενες σελίδες, κορυφαίοι Ευρωπαίοι Εθνικιστές πολιτικοί, σχολιάζουν για τους αναγνώστες της ΕΜΠΡΟΣ, τα αποτελέσματα του βρετανικού δημοψηφίσματος, αναλύουν τις συνέπειες μιας πιθανής εξόδου της Μεγάλης Βρετανίας από την Ευρωπαϊκή Ένωση, και το μέλλον της Ευρώπης.

Nick Griffin, Αντιπρόεδρος της Alliance for Peace and Freedom

Πόλεμος εναντίον της πλειοψηφίας του βρετανικού λαού

Σκοπός να εκτροχιαστεί η διαδικασία του Brexit και να κρατήσουν την Βρετανία στην Ε.Ε. ή να μετατρέψουν την αποχώρησή της σε ερείπια ώστε να μην τολμήσει να την ακολουθήσει άλλη χώρα

Μέσα σε λίγες μέρες, από την απόφαση του βρετανικού εκλογικού σώματος, απόφαση εντελώς απρόβλεπτη και χωρίς πάτρονες, να αψηφήσει τις απειλές του Κατεστημένου και τα κύμματα προπαγάνδας και να ψηφίσει υπέρ του Brexit, ο τρόπος αντεπίθεσης των Παγκοσμιοποιητών γίνεται ήδη ξεκάθαρος. Το εάν η προσπάθειά τους θα καρποφορήσει είναι ένα άλλο θέμα, αλλά ήδη βρίσκεται σε εξέλιξη. Πρώτα, μια ενορχηστρωμένη επίθεση στην λίρα και τις μεγάλες μετοχές ώστε να ασκήσουν οικονομική πίεση και να δικαιολογήσουν τις ίδιες τις προφητείες τους για καταστροφή τις οποίες προέβαλε το ηττηθέν στρατόπεδο του «Remain».

Δεύτερον, μαζική ψυχολογική πίεση από οργανώσεις που εμφανίζονται ως οργανώσεις πολιτών αλλά στην πραγματικότητα χρηματοδοτούνται από τις Βρυξέλλες και τον George Soros. Η αιχμή του δόρατος αυτής της προπαγανδιστικής εκστρατείας είναι αυτήν την στιγμή η συγκέντρωση υπογραφών για δεύτερο δημοψήφισμα που έχουν ήδη περάσει τα τρία εκατομμύρια, αν και δεκάδες χιλιάδες ψεύτικες υπογραφές βρέθηκαν και αφαιρέθηκαν. Τρίτον, η χρήση άλλων ομάδων της «ανοιχτής κοινωνίας» (σημ. ΕΜΠΡΟΣ: η Open Society του Soros) οι οποίες διενεργούν δημοσκοπήσεις της «προοδευτικής» κοινής γνώμης ώστε να διαπιστωθεί ποια θέματα και ποιες επιθέσεις εναντίον του Brexit θα είναι πιο αποτελεσματικές. Αυτή είναι μια τακτική η οποία διδάσκεται στους εκπαιδευόμενους στις «χρωματιστές επαναστάσεις». Τα μαθήματα αυτά δημιουργήθηκαν πάνω στις προτάσεις του Gene Sharp (σημ. ΕΜΠΡΟΣ: Ο Sharp, γεν. 1928, είναι ο ιδρυτής του Ιδρύματος Albert Einstein, μιας ΜΚΟ για την προώθηση της μη-βίαιης δράσης) που τώρα διαμορφώνει ο John Carlane, φιλελεύθερος διεθνιστής, πρώην αξιωματικός των Βρετανικών Ενόπλων Δυνάμεων ο οποίος μεταστράφηκε σε επικεφαλής του Ταμείου για την Εκπαίδευση και Κατάρτιση για την Ειρήνη. Τέταρτον, την κινητοποίηση πλήθους «αγανακτισμένων» και έτοιμων για βία διαδηλωτών στο Λονδίνο και σε άλλες μεγάλες πόλεις.

Παρά το γεγονός ότι πολλοί από την Βρετανική άκρα Αριστερά υποστήριξαν το Brexit, συμμορίες με κομμουνιστικές και αναρχικές σημαίες είναι στους δρόμους, υποτίθεται για να υπερασπιστούν τις εθνικές μειονότητες και ήδη έχουν συμμετάσχει σε επιθέσεις σε γνωστούς , ή όσους υποψιάζονται για υποστηρικτές, του Brexit. Πέμπτον, το σώμα των αγορασμένων από την CIA και την φιλελεύθερη αφρόκρεμα προπαγανδιστών, ψεύδονται και κάνουν το παν για να εκμεταλλευθούν όλα τα παραπάνω σε μια προσπάθεια να φοβίσουν την «μαλακή» ψήφο όσων ψήφισαν υπέρ του Brexit ώστε να αλλάξουν γνώμη και να αποκτήσουν ανοδικό ρυθμό ώστε να χρησιμοποιήσουν τις αναμενόμενες εκλογές του Σεπτεμβρίου ως ένα de facto δεύτερο δημοψήφισμα.

Ο σκοπός αυτού του συνδυαστικού πολέμου εναντίον της πλειοψηφίας του βρετανικού λαού είναι να εκτροχιαστεί η όλη διαδικασία του Brexit και να κρατήσουν την Βρετανία στην Ε.Ε. ή να μετατρέψουν την αποχώρησή της σε τέτοια ερείπια που να μην τολμήσει να την ακολουθήσει άλλη χώρα. Αυτό εξηγεί γιατί ο Πρωθυπουργός Cameron ήδη παρέβη την υπόσχεση που είχε δώσει ότι σε περίπτωση που υπερψηφισθεί η έξοδος, θα ενεργοποιούσε το άρθρο 50 της Συνθήκης της Λισσαβόνας ώστε να τεθεί σε κίνηση η διαδικασία του Brexit. Εχει γίνει πλέον προφανές ότι η φιλοευρωπαϊκή ελίτ δεν έχει σκοπό να επιτρέψει τέτοια ενόχληση όπως η δημοκρατικά εκφρασμένη θέληση του βρετανικού λαού, και να διαταραχθεί η διαδικασία μιας διαρκώς στενότερης ένωσης ή η γεωπολιτική «αναγκαιότητα» της διατήρησης μιας ενωμένης Ε.Ε. απέναντι στην διαρκώς βαθύτερη αντιπαράθεση με την Ρωσία.Πριν από την ψήφο της περασμένης Πέμπτης, το στρατόπεδο της κυριαρχίας των Βρυξελλών μετήλθε κάθε μέσου, με νοθεία σε όλα τα επίπεδα, και με την ανερυθρίαστη εκμετάλλευση της δολοφονίας της Jo Cox, επιχειρώντας να εμφανιστεί ως βέβαιο για την εξασφάλιση μιας χειραγωγημένης αλλά ξεκάθαρης ψήφου υπέρ της παραμονής στην Ε.Ε. Παρά την αποτυχία της εκστρατείας τους, μια ηχηρή μειοψηφία των σκληροπυρηνικών ευρωπαϊστών, με επικεφαλής τον μεγαλόσχημο Λόρδο Heseltine των Τόρις, το μετριοπαθές Εργατικό κόμμα και βουλευτές όπως ο David Lammy και ο ηγέτης των Φιλελεύθερων Δημοκρατών Tim Farron, δεν πρόκειται να αποδεχθεί την ετυμηγορία του δημοψηφίσματος.

Αντιθέτως προσπαθούν απελπισμένα να δώσουν στην φιλελεύθερη ελίτ την εμπιστοσύνη και το θάρρος για την μεγαλύτερη επίδειξη αλαζονείας, αρνούμενοι στον βρετανικό λαό το δικαίωμα να εφαρμοστεί η απόφασή του για Brexit. Θα τα καταφέρουν; Δεν υπάρχει τρόπος να το ξέρουμε. Αλλά δεν υπάρχει αμφιβολία ότι αυτό είναι το σχέδιό τους, και το ίδιο πάνω-κάτω πέτυχε στην Γαλλία, την Ολλανδία και την Ιρλανδία. Επομένως να είστε σίγουροι ότι νομίζουν τουλάχιστον πως θα τα καταφέρουν. Μην περιμένετε σταθερότητα και βεβαιότητα σύντομα.

Lorenzo Fontana, Αντιπρόεδρος της Λέγκα του Βορά και ευρωβουλευτής

Εύχομαι το Brexit να μπορέσει να αποτελέσει ένα θετικό τράνταγμα για την Ευρώπη, η οποία βρίσκεται σε ένα σταυροδρόμι. Ή θα αναδιοργανωθεί ριζικά σε σχέση με τον σεβασμό στην ταυτότητα των λαών ξαναβλέποντας κάποιες συμφωνίες και τηρώντας κάποιες άλλες, ή αλλιώς θα φύγουν και άλλα κράτη και όλη η Ε.Ε. θα διαλυθεί. Το πρόβλημα δεν είναι να κλείσουμε τα πάντα σε μια συζήτηση με θέμα «Ευρώπη όχι ή Ευρώπη ναι». Το σημείο κλειδί είναι, όπως η Λέγκα του Βορά πιστεύει, να δούμε τι Ευρώπη θέλουμε. Εμείς πιστεύουμε σε μια Ευρώπη που θα είναι βασισμένη πάνω στα θεμέλια του σεβασμού των αυτόνομων κρατών, τόσο στον πολιτισμό όσο και στην οικονομία. Μας αποκαλούν λαϊκιστές, αλλά εμείς έχουμε καταγγείλει πολύ νωρίτερα, αυτό που δεν λειτουργεί στην ΕΕ. Τα γεγονότα μας δικαίωσαν και εμείς ξαναλέμε την πρότασή μας: Η Ε.Ε. να αλλάξει και να γίνει πραγματικά υπέρ της ταυτότητας και δίπλα στους λαούς. Αλλιώς, συνεχίζοντας αυτή την πολιτική και σφυρίζοντας αδιάφορα για ό,τι συμβαίνει, θα είναι μάρτυρες μιας μαζικής αυτοκτονίας.

Simone di Stefano, Αντιπρόεδρος της Casa Pound

Είμαστε ικανοποιημένοι. Είναι ένα αποτέλεσμα που απογυμνώνει τους θεσμούς και φέρει σε δυσκολία αυτήν την ΕΕ, ξεκινώντας από το ότι ένας λαός διαλέγει την κυριαρχία του. Η πλειοψηφία των Εγγλέζων αποφάσισε, και τα υπόλοιπα περί φτωχών που ψηφίζουν ή περί παγκοσμίου ναυαγίου… περιττεύουν. Στις Βρυξέλλες δεν θα δημιουργηθεί ποτέ ένας οργανισμός που θα εξυπηρετεί τα συμφέροντα των πολιτών και της πραγματικής οικονομίας, αλλά αυτό που θα διοικεί τα πάντα στο τέλος θα είναι τα διεθνή λόμπι και οι πολυεθνικές. Όλα αυτά είναι εις βάρος των λαών και ελπίζω σε 5 χρόνια η ΕΕ να διαλυθεί. Εμείς θέλουμε μια Ιταλία κυρίαρχη με την δικιά της οικονομία, όχι απομονωμένη, φυσικά, αλλά με συνεργασίες, όπως με την Ρωσία, την Ιαπωνία κτλ. Το ίδιο πρέπει να κάνει και η Ελλάδα, και ξέρω ότι οι μοναδικοί που παλεύουν γι’ αυτό είναι το κίνημά σας, η Χρυσή Αυγή. Μόνοι μας θα πρέπει να πείσουμε τους λαούς μας ότι η ΕΕ δεν είναι ο κόσμος όλος…

Daniel Carlsen, Πρόεδρος του Danskernes Parti

Πιστεύω ότι το Brexit, είναι ένα από τα σημαντικότερα πολιτικά γεγονότα από τον καιρό της πτώσης του τείχους του Βερολίνου. Το θετικό αποτέλεσμα του Brexit είναι ότι το δημοψήφισμα έδειξε ότι οι λαοί μπορούν να πούνε την γνώμη τους και να αποφασίσουν, παρόλο που έχουν να τα βάλουν με ένα σύστημα δυνατό όπως αυτό της ΕΕ. Αυτό φέρει και αισιοδοξία και ελπίδα σε όλους τους Ευρωπαίους εθνικιστές για να οδηγήσουν τους λαούς τους έξω από τα σκοτεινά μονοπάτια. Ακόμη και σε αυτές τι δύσκολες εποχές, οι λαοί πρέπει να παλέψουν για να αλλάξουν τα πράγματα και να νικήσουν!

ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΕΠΙΤΗΔΕΙΟΣ (Αντιστράτηγος ε.α., Ευρωβουλευτής Χρυσής Αυγής): «Πολιτικά τα αίτια του Brexit»

Η συντριπτική πλειοψηφία εκείνων που σχολίασαν το αποτέλεσμα, τις αιτίες και τις συνέπειες του βρετανικού δημοψηφίσματος, εστίασαν το ενδιαφέρον τους στις οικονομικές παραμέτρους της εξόδου, χωρίς να ασχοληθούν, στον βαθμό τουλάχιστον που έπρεπε, με τα βαθύτερα και ουσιαστικά αίτια που καθόρισαν την συμπεριφορά των Βρετανών.

Η «ειδική σχέση» Βρετανίας Ε.Ε.

Επί της ουσίας, η Μεγάλη Βρετανία, ήταν ανέκαθεν με το ένα πόδι έξω από την ΕΟΚ, όσο μετέπειτα και από την Ε. Ε. Είχε πάντοτε δικό της νόμισμα, γεγονός που της έδινε εθνική ανεξαρτησία. Δεν ήταν μέλος της Συνθήκης Σέγκεν, οπότε ήλεγχε αποτελεσματικά (ως νησί) όλους όσους εισήρχοντο σε αυτό. Επιπλέον, λόγω των τραπεζικών κολοσσών του Σίτυ, ασκούσε πλήρη έλεγχο των χρηματοπιστωτικών δραστηριοτήτων, με αποτέλεσμα να είναι πάντοτε σε θέση να απορροφά τους κατά διαφόρους καιρούς κραδασμούς της παγκόσμιας οικονομίας. Συνεπώς και τώρα, μετά το BREXIT, δεν θα δυσκολευθεί να αντιμετωπίσει τις όποιες αναταράξεις υπάρξουν, και αυτό έχει ήδη επαληθευθεί. Εντός δύο ημερών από την Δευτέρα 27/6/2016, οπότε υπήρξε αγωνία και προβληματισμός στα Διεθνή Χρηματιστήρια, η κατάσταση εξομαλύνθηκε και, την Τετάρτη 29/6/2016, το χρηματιστήριο του Λονδίνου έκλεισε με μικρή άνοδο του δείκτη τιμών. Άλλο σημαντικό στοιχείο της οικονομίας είναι το ότι οι συναλλαγές της Μεγάλης Βρετανίας με τις υπόλοιπες Ευρωπαϊκές χώρες είναι σχεδόν πλήρως ισορροπημένες, από δε τα λιμάνια της Ολλανδίας πραγματοποιούνται όλες οι διακινήσεις των εμπορευμάτων, κυρίως από την Γερμανία και τις χώρες της Βόρειας Ευρώπης προς την Βρετανία και αντιστρόφως. Άρα δεν θα υπάρξουν δυσκολίες στο να βρεθεί ένα εμπορικό modus vivendi (τρόπος συμβιώσεως) με τις χώρες της Ε.Ε.

Πολιτικά τα αίτια της εξόδου

Με άλλα λόγια, τα αίτια της εξόδου της Μ. Βρετανίας δεν είναι οικονομικά. Είναι πολιτικά. Από την στιγμή κατά την οποία διευρύνθηκε (2004) με την είσοδο σε αυτή των περισσότερων πρώην ανατολικών κρατών που τα ήλεγχαν οι ΗΠΑ και η Γερμανία, η Ε.Ε. μετατράπηκε από οικονομική σε πολιτική ένωση. Σταδιακά, η Γερμανία επέβαλε την κυριαρχία της στην Ένωση κάτι το οποίο ήλθε σε αντίθεση με τα συμφέροντα της Μ. Βρετανίας η οποία συνεχώς αντιδρούσε στις γερμανικές πολιτικές. Κατά συνέπεια η συνοχή και η αλληλεγγύη των κρατών-μελών έπαψε να υπάρχει.

Τα επιχειρήματα του Φάρατζ

Η αιχμή του δόρατος της εκστρατείας του Φάρατζ υπέρ του BREXIT, ήταν ότι δεν ανεχόμαστε να είμαστε κάτω από την γερμανική κυριαρχία. Το δεύτερο βασικό του επιχείρημα ήταν ότι δεν θέλουμε να έχουμε της τύχη της Ελλάδος την οποία, για να σώσετε το Ευρώ, από ευημερούσα ευρωπαϊκή χώρα την καταντήσατε μια χώρα τριτοκοσμική. Αυτά, σε συνδυασμό με τις πολιτικές της λιτότητας που εξαθλίωσαν τις μεσαίες και χαμηλές κοινωνικές τάξεις, και κυρίως εκείνες των χωρών του Ευρωπαϊκού νότου, έκρουσαν τον κώδωνα του κινδύνου στους Βρετανούς ψηφοφόρους των αντίστοιχων κοινωνικών και οικονομικών τάξεων οι οποίοι ψήφισαν Brexit σε ποσοστό 64%.

Η «γερμανική» Ε.Ε.

Με την επιβολή της βουλήσεως της Γερμανίας, η Ε.Ε. εφαρμόζει εξωτερική πολιτική η οποία, σε πολλές περιπτώσεις θίγει τα συμφέροντα των Ευρωπαίων αγροτών, των κτηνοτρόφων, των αλιέων, των μικρομεσαίων επιχειρήσεων και των μισθωτών. Η Ε.Ε δεν ασχολείται πλέον με τα προβλήματα που επηρεάζουν άμεσα την καθημερινότητα αλλά και το μέλλον του πολίτη όπως είναι πρωτίστως η απώλεια θέσεων εργασίας και η ανεργία, κυρίως των νέων. Πολλές είναι επίσης, σε πολλές χώρες της Ε.Ε. και οι περιπτώσεις ελλείψεως δημοκρατίας και παραβιάσεως των ανθρώπινων δικαιωμάτων. Χαρακτηριστική περίπτωση οι διώξεις που υπέστει και εξακολουθεί να υφίσταται στη χώρα μας, το Κίνημα μας. Η χαριστική βολή βεβαίως δόθηκε με την ανεξέλεγκτη ροή λαθρομεταναστών από την Τουρκία στην Ελλάδα και η ανησυχία που προκλήθηκε από την παρείσφρυση φανατικών τζιχαντιστών μεταξύ αυτών και την αδυναμία της Ε.Ε. να ελέγξει την κατάσταση αυτή. Αυτό αποτέλεσε και το τρίτο βασικό επιχείρημα των οπαδών του Brexit. Η έξοδος λοιπόν της Βρετανίας από την Ε.Ε. δεν επήλθε ως κεραυνός εν αιθρία. Ήταν αποτέλεσμα μιας λογικής αντιδράσεως των Βρετανών που δεν χρειάσθηκε να καταβληθεί μεγάλη προσπάθεια για να πεισθούν ότι το συμφέρον της χώρας τους εξυπηρετείτο με την έξοδό της από την Ε.Ε. [Οι Βρετανοί συνεπώς δεν τιμώρησαν της ιδέα της Ε.Ε, αλλά την μορφή που έχει λάβει στις ημέρες μας η Ε.Ε.] Στο σημείο αυτό αξίζει να αναφερθεί πως οι γηγενείς Βρετανοί ψήφισαν υπέρ του Brexit σε ποσοστό 60% ενώ οι Ασιατικής και Αφρικανικής καταγωγής Βρετανοί κατά 40%. Οι Χριστιανοί ψήφισαν Brexit κατά 57%, ενώ οι Μουσουλμάνοι ψήφισαν υπέρ της παραμονής κατά 70%. Βλέπουμε δηλαδή πως οι βρετανοποιημένοι μετανάστες, λίγο έλειψε να κρίνουν το μέλλον της χώρας προς μια κατεύθυνση αντίθετη με τα συμφέροντα του κράτους. Η κατάσταση αυτή πρέπει να ανησυχεί εμάς τους Έλληνες διότι, στην πατρίδα μας, οι εκάστοτε δοσίλογες κυβερνήσεις δεν διστάζουν να χορηγούν στους πάσης φύσεως μετανάστες όχι μόνο την υπηκοότητα αλλά και την ιθαγένεια.

Η επόμενη ημέρα

Η επομένη ημέρα σηματοδοτεί σημαντικές πολιτικές εξελίξεις στην γηραιά ήπειρο. Οι οπαδοί της παγκοσμιοποιήσεως μετά το σοκ που υπέστησαν αρχίζουν να ψελλίζουν πως πρέπει η Ε.Ε. να επανέλθει στις ρίζες της, δηλαδή τις αρχές και τις αξίες επί των οποίων στηρίχθηκε η δημιουργία της. Είναι δεδομένο ότι τα ευρωσκεπτικιστικά και τα εθνικιστικά κόμματα θα αυξήσουν την επιρροή τους στις ευρωπαϊκές κοινωνίες και θα ασκήσουν πιέσεις στις διεφθαρμένες κυβερνήσεις των χωρών τους να κινηθούν προς την κατεύθυνση της εξυπηρετήσεως των συμφερόντων του έθνους. Εμείς ως Χρυσή Αυγή, θα εξακολουθήσουμε να παραμένουμε στην πρωτοπορία του εθνικού αγώνος τόσο στο εσωτερικό μέτωπο, όσο και σε εκείνο της Ευρωβουλής.

Οι θέσεις μας είναι διαφανείς και απαράλλακτες και καθημερινά αποδεικνύονται σωστές και πραγματιστικές. Θα συνεχίσουμε λοιπόν να τις υποστηρίζουμε και να αυξάνουμε την αποδοχή μας από την κοινωνία της πατρίδος μας. Οι Βρετανοί δεν χρειάσθηκε μεγάλη προσπάθεια να πεισθούν και δεν δίστασαν να κάνουν το σωστό στην κατάλληλη στιγμή, θέτοντας το εθνικό τους συμφέρον υπεράνω άλλων σκοπιμοτήτων. Ο δικός μας αγώνας έχει πολλά κοινά σημεία με τον δικό τους και θα τον συνεχίσουμε μέχρι την τελική νίκη, η οποία θα μας δώσει την δυνατότητα να κυβερνήσουμε και να σώσουμε την πατρίδα.

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/afierwma-empros-sto-brexit-grafoun-oi-nick-griffin-lorenzo-fontana-simone-d#ixzz4DkpeFybb

Exit mobile version