Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Αποθρασύνθηκαν οι σκοπιανοί: Εκδήλωση για τα γενέθλια του Μεγάλου Αλεξάνδρου από τους ψευτομακεδόνες

Αποθρασύνθηκαν οι σκοπιανοί: Εκδήλωση για τα γενέθλια του Μεγάλου Αλεξάνδρου από τους ψευτομακεδόνες

Συνεχίζουν απρόσκοπτα τις προκλήσεις του οι σκοπιανοί έχοντας βρει, εδώ και δεκαετίες, ατελείωτη υποχωρητικότητα από πλευράς των ελλαδικών κυβερνήσεων.

Αφότου, λοιπόν, η Αλβανία ανακινεί θέμα «Τσάμηδων» ενώπιον του Κοτζιά και η Τουρκία συνεχίζει και εξασκεί την προπαγάνδα της στην περιοχή της Θράκης, είπαν και οι σκοπιανοί να συνεχίσουν τον αλυτρωτισμό τους, την υφαρπαγή της ιστορίας μας.

Οργανώνουν, λοιπόν, τελετή στην Ακαδημία Σκοπίων για τη γέννηση του Μεγάλου Αλεξάνδρου στις 21 Ιουλίου στα πλαίσια της διαπαιδαγώγησης και της “μακεδονοποίησης” του σλαβικού πληθυσμού στα Σκόπια. Η εκδήλωση αυτή, φυσικά, συνιστά πρόκληση αφού υποκρύπτει πέραν της σημαντικότατης υποκλοπής της Ιστορίας μας και ένα αίτημα για αλλαγή των συνόρων.

Όπως είναι απολύτως φυσικό, για τους πολιτικάντηδες, δεν υπάρχει καμία αντίδραση από το ελλαδικό ΥΠΕΞ και την κυβέρνηση όσον αφορά αυτή την σκοπιανική πρόκληση που υπονοεί μία απειλή εναντίον της Ελλάδος.

Θα πρέπει να γνωρίζουν οι χρυσοκάνθαροι της δημόσιας ανθελληνικής διοίκησης πως τέτοιου είδους απειλές, ιδιαιτέρως όταν υποκινούνται από ξένα κέντρα, θα πρέπει να αντιμετωπίζονται άμεσα και αποφασιστικά, ώστε να μην καλλιεργούνται ορέξεις για περαιτέρω κλιμάκωση.

Αυτά είναι «ψιλά γράμματα», όμως, για τους υποτακτικούς του μνημονίου και του διεθνούς ανθελληνισμού.

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/skopianikh-proklhsh-ekdhlwsh-gia-ta-genethlia-tou-megalou-alejandrou-apo-to#ixzz4DkqHQJxV

Exit mobile version