Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Μητσοτάκης στην Deutsche Welle: Η συγκυβέρνηση ΝΔ – Σύριζα θα κάνει αξιωματική αντιπολίτευση την Χρυσή Αυγή!

Μητσοτάκης στην Deutsche Welle: Η συγκυβέρνηση ΝΔ - Σύριζα θα κάνει αξιωματική αντιπολίτευση την Χρυσή Αυγή!

Συνέντευξη στον Γερμανικό Κόσμο (Deutsche Welle) έδωσε ο Κυριάκος Μητσοτάκης στο περιθώριο των αλλεπάλληλων συναντήσεών του με διεθνείς τοκογλύφους και αμερικανοσιωνιστές.

Εκεί αναφέρθηκε και στην προοπτική συγκυβέρνησης με τον Σύριζα, όπου είπε επί λέξει: «Εγώ δεν πρόκειται ποτέ να συμφωνήσω να συγκυβερνήσω με τον κ. Τσίπρα, γιατί μας χωρίζει άβυσσος. Και θα ήθελα να υπενθυμίσω σε όλους όσοι ενδεχομένως φαντασιώνονται ένα τέτοιο σενάριο, ότι εάν αυτό συνέβαινε θα είχαμε αξιωματική αντιπολίτευση τη Χρυσή Αυγή».

Ποιά είναι, όμως, η «άβυσσος» που χωρίζει τον Μητσοτάκη από τον Τσίπρα, πέραν της ομολογίας ότι μια μεγάλη συγκυβέρνηση θα καταστήσει την Χρυσή Αυγή αξιωματική αντιπολίτευση;

Όσον αφορά τις μνημονιακές ρυθμίσεις είπε: «Εμείς ψηφίσαμε ένα πλαίσιο, το οποίο συμπεριλαμβάνει διαρθρωτικές αλλαγές που υποστηρίζουμε όχι γιατί είναι στο μνημόνιο, όχι γιατί μας τις επέβαλαν οι Γερμανοί ή οι Βρυξέλλες, αλλά γιατί είναι σωστές για τη χώρα. Αυτή είναι η διαφορά με τον ΣΥΡΙΖΑ».

Η διαφορά του Μητσοτάκη με τον Τσίπρα, όσον αφορά το Μνημόνιο είναι ότι ο Μητσοτάκης θα υπογράφει τα μνημόνια, τις μειώσεις μισθών και συντάξεων, την δολοφονία των Ελλήνων, με χαμόγελο, ενώ ο Τσίπρας είναι… κατηφής και στεναχωρεί τη Μέρκελ.

Όσον αφορά το ξεπούλημα της χώρας είπε: «Εμείς πιστεύουμε στις ιδιωτικοποιήσεις όχι γιατί μας τις επέβαλε κάποιος. Θέλουμε να προσελκύσουμε επενδυτές (…) Η κυβέρνηση Τσίπρα, ούτε ξέρει, ούτε θέλει, ούτε μπορεί»

Φάνηκε ξεκάθαρα και στην πλήρη συμφωνία των δύο κομμάτων για το ξεπούλημα του ΟΛΠ, ότι η διαφορά τους είναι πόσο θα… σκύψουν για να υποδεχτούν τους «επενδυτές», που θα αγοράσουν έναντι πινακίου φακής κρίσιμες δομές της χώρας.

Όσον αφορά το λεγόμενο «προσφυγικό» και τον εν γένει ανθελληνισμό του Σύριζα, δεν ρωτήθηκε ο Κυριάκος Μητσοτάκης, όμως απάντησε με το ηχηρό «ΝΑΙ» στο «σύμφωνο συμβίωσης», με την διαχρονική ανθελληνική στάση της ΝΔ σε εθνικά θέματα, όπως το βιβλίο της Ρεπούση που έδωσε η ΝΔ στα παιδιά των Ελλήνων ως αντεθνικό δηλητήριο και άλλα πολλά.

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/mhtsotakhs-sthn-deutsche-welle-h-sugkubernhsh-nd-suriza-tha-kanei-ajiwmatik#ixzz4Dq4nq4uq

Exit mobile version