Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Η Φωνή του Λαού: Μηνύματα – Επιστολές: Σάββατο 9 Ιουλίου 2016

Η Φωνή του Λαού: Μηνύματα - Επιστολές: Σάββατο 9 Ιουλίου 2016

Η υπουργός ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ Κόλλια θυμήθηκε την Τετάρτη 6-7-2016 τους Πομάκους στην Γλαύκη. Γιατί άραγε; Επειδή έκανε και ξανακάνει αυτές τις ημέρες συγκέντρωση η Χρυσή Αυγή; Κυρία Κόλλια με καθρεφτάκια και λόγια του αέρα δεν θα ξεγελάσετε τον περήφανο λαό των Πομάκων που νιώθουν στην φυλετική τους ψυχή Έλληνες. Το ελληνικό τους αίμα και η ράτσα μίλησε. Περαστικά σας ανθέλληνες! Μας φοβούνται μας τρέμουν και προσπαθούν να αντιγράψουν τις θέσεις της Χρυσής Αυγής. Εμείς καθορίζουμε  τη πολιτική ατζέντα. Είμαστε ένα βήμα μπροστά από τις εξελίξεις.

Πολύβιος Π.

Ελένη Ζαρούλια: Καμία μέριμνα από την κυβέρνηση για εκμετάλλευση του Εθνικού Πλούτου – ΒΙΝΤΕΟ

Ο υπουργός Παιδείας χορηγεί 40 αυτοσχέδιες άδειες για τζαμιά τα οποία λειτουργούν σε υπόγεια στην Αθήνα. Αυτό δεν είναι μια απειλή για την ασφάλεια; Ποιος θα παρακολουθεί τι διδάσκεται στο όνομα της τρομοκρατίας; Αυτό δείχνει πόσο επικίνδυνη και ιδεοληπτική είναι η  κομμουνιστική αριστερά του ΣΥΡΙΖΑ. Θα πρέπει να διαβάσουν τους βίαιους στίχους που διδάσκει αυτή η βάρβαρη θρησκεία. Μήπως ο ΣΥΡΙΖΑ συμφωνεί με αυτά; Δεν έχουν καμία ιδέα, εντελώς ανιστόρητοι σε όλα!

Γ. Γ.

Ο εκπρόσωπος Τύπου στο Rodopi TV για το Πομακικό ζήτημα και την εκδήλωση της Χρυσής Αυγής στην Ξάνθη – ΒΙΝΤΕΟ

Επιβεβαιώνονται οι προβλέψεις για το λαθρομεταναστευτικό. Θυμάστε τι λέγαμε για το νεοταξίτικο βραβείο Νόμπελ που κάποιοι το είχαν περί πολλού; Αυτό ήταν μια καλοστημένη παγίδα για να αποδεχτούμε τον εποικισμό της πατρίδας μας με εγκληματίες, προδότες της χώρας τους, λιποτάκτες, και ασθενείς που φέρουν βαριές αρρώστιες. Αυτές τις μέρες έγινε γνωστό από το διαδίκτυο ότι οκτώ στρατιώτες που υπηρετούσαν σε κέντρο φιλοξενίας λαθρομεταναστών βρέθηκαν θετικοί στο mantoux,δηλαδή είναι θετικοί στο βάκιλο της φυματίωσης. Ποιος θα τιμωρηθεί γι΄ αυτό το έγκλημα; Ποιοι είναι υπεύθυνοι για τη φροντίδα και τη μέριμνα για τις ένοπλες δυνάμεις; Σήμερα μίλησε ανωνύμως ένας από τους οκτώ αυτούς ανθρώπους και λέει ότι βρίσκεται σε δεινή θέση αφού δε μπορεί ούτε να αγκαλιάσει τα παιδιά του. Κύριοι του ΣΥΡΙΖΑ και των ΑΝΕΛ κακή τη μοίρα κυβερνάτε αυτή τη χώρα με την ψήφο του Ελληνικού λαού και υπάρχετε πρωτίστως για τον Ελληνικό λαό και όχι για τους λαθρομετανάστες! Ο ένας από εσάς (Καμμένος) στέλνει ως πρόβατα επί σφαγή τους στρατιώτες μας να υπηρετήσουν τους λαθραίους, κάτι ανήκουστο για στρατό ευρωπαϊκής χώρας, ο δε άλλος (Φίλης) υποσχέθηκε στους Σιίτες τζαμί, που είναι η πιο φανατική πτέρυγα των μουσουλμάνων. Όμως ως εδώ, δε θα σας αφήσουμε άλλο να μας καταστρέψετε. Εμείς είμαστε οι κύριοι αυτής της χώρας, οι άλλοι είναι λαθραίοι που κάνουν κατάχρηση της φιλοξενίας αυτής της χώρας και πρέπει να απελαθούν. Η χώρα μας έχει χρεοκοπήσει εξαιτίας του τρόπου που πολιτεύονται όλοι από τη μεταπολίτευση και μετά και δεν υπάρχουν περιθώρια καν για μια αξιοπρεπή διαβίωση στην πρώτη μεταπολεμική γενιά, που είναι έτοιμη να κλείσει τα μάτια της όπως τα άνοιξε εξαιτίας της πολιτικής των εκάστοτε κυβερνώντων και εμείς θα δεχθούμε να είμαστε θύματα των λαθρομεταναστών; Να ερχόμαστε σε τελευταία μοίρα μετά από αυτούς; Ως εδώ ήτανε. Χρυσή Αυγή να ξεβρωμίσει ο τόπος!

Κωνσταντίνα Σ. 

Η εθνομηδενιστική κλίκα του Μητσοτάκη… ξαναχτυπά: Οι Έλληνες του Εξωτερικού έχουν “αρχαιοεθνολαϊκές” πολιτικές τοποθετήσεις και δεν πρέπει να ψηφίζουν!

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/h-fwnh-tou-laou-mhnumata-epistoles-sabbato-9-iouliou-2016#ixzz4DrsekiR4

Exit mobile version