Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Το ανθελληνικό κράτος έρμαιο των ορέξεων των παρακρατικών

Το ανθελληνικό κράτος έρμαιο των ορέξεων των παρακρατικών

Το γεγονός ότι το παρακράτος των Εξαρχείων έχει καταφέρει να εξουδετερώσει και να εκμηδενίσει κάθε υγιή δραστηριότητα του Κράτους είναι κάτι το οποίο γνωρίζει κάθε Έλληνας. Μια περιοχή “άβατο” για τους… κοινούς θνητούς, οι οποίοι δεν τολμούν να κυκλοφορήσουν, καθώς το οργανωμένο έγκλημα (πολλές φορές) με ιδεολογικό ένδυμα ως προκάλυψη) έχει μετατρέψει την πλατεία Εξαρχείων και την ευρύτερη περιοχή σε άντρο τέλεσης αξιόποινων πράξεων.

Ο νέος εξευτελισμός του Κράτους έχει να κάνει τόσο με την μεταφορά των δρομολογίων του ΟΑΣΑ σε καθημερινή βάση, λόγω των ζημιών εκατομμυρίων ευρώ που έχουν υποστεί τα οχήματα από τους παρακρατικούς “επαναστάτες” ή απλώς ηλίθιους μπαχαλάκηδες, όσο και με το κλείσιμο του καταστήματος των ΕΛΤΑ της περιοχής, επίσης λόγω των συνεχών καταστροφών σ’ αυτό. Σαν να μην έφτανε αυτό, οι συμμορίες που κάνουν εμπόριο ναρκωτικών λύνουν τους λογαριασμούς τους με αίμα. Από την μια μεριά αλβανοί μαζί με τους ελληνόφωνους συνεργάτες τους που παριστάνουν τους “αντιεξουσιαστές” και από την άλλη αιγύπτιοι, σύριοι και άλλοι λαθρομετανάστες που έχουν έρθει με την ετικέτα του “πρόσφυγα”, πουλούν τον “λευκό θάνατο” στην Ελληνική Νεολαία.

Την ίδια ώρα, οι εστίες των παρακρατικών, από τις οποίες σχεδιάζουν τις καταστροφικές ενέργειες που θα επιτελέσουν, μένουν στο απυρόβλητο. Χαρακτηριστικό παράδειγμα τέτοιας απαράδεκτης ελαστικής συμπεριφοράς αποτελεί η πρόσφατη απόφαση της Συγκλήτου του Οικονομικού Πανεπιστημίου για το παρακείμενο διατηρητέο κτίριο στην διασταύρωση των οδών Δεριγνύ και Μαυρομματαίων. Το κτίριο τελεί υπό κατάληψη επί δεκαετία. Η λογική λέει ότι θα έπρεπε να ενημερωθεί ο Εισαγγελέας και να κληθεί η Αστυνομία και να εκκενώσει το κτίριο. Όμως οι πανεπιστημιακοί διδάσκαλοι που την συγκροτούν την Σύγκλητο αρκούνται να καλέσουν “την ομάδα ή τις ομάδες που έχουν καταλάβει το εν λόγω κτίριο να αποχωρήσουν από αυτό”!

Περιουσία, δηλαδή, του Ελληνικού Λαού, ο οποίος πληρώνει από το υστέρημά του για την δημιουργία και την συντήρηση τέτοιων κτιρίων με εκπαιδευτικό (υποτίθεται) χαρακτήρα, μένει επί δέκα ολόκληρα χρόνια έρμαιο στις διαθέσεις “αντιεξουσιαστών”, προκειμένου να ζυμώσουν εκεί τις αντεθνικές, ανήθικες και άνομες ενέργειές τους.

Την ίδια ώρα η αστυνομία, η οποία θα βγάλει σηκωτό από το σπίτι του άμεσα όποιον Έλληνα χρωστάει στις τράπεζες και θέλει να αντισταθεί στην αρπαγή της περιουσίας του, κάνει τα “στραβά μάτια” απέναντι στην επίδειξη αλητείας, χυδαιότητας και καταστροφών που πραγματοποιούν σκοτεινοί και ανεπάγγελτοι τύποι, οι οποίοι χρησιμοποιούν ως ορμητήριό τους τα Δημόσια Εκπαιδευτικά Ιδρύματα και τους πέριξ αυτών χώρους.

ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΣΤΟΡΑΣ

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/to-anikano-kratos-ermaio-stis-diatheseis-twn-parakratikwn#ixzz4DvH3lXfi

Exit mobile version