Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Η Φωνή του Λαού: Μηνύματα – Επιστολές: Κυριακή 10 Ιουλίου 2016

Η Φωνή του Λαού: Μηνύματα - Επιστολές: Κυριακή 10 Ιουλίου 2016

Η κυβέρνηση εξέφρασε την ικανοποίηση της διότι στο τέλος του χρόνου αναμένονται να έχουν μπει στα ταμεία πάνω απο 5 δισ. ευρώ από κατασχέσεις καταθέσεων και πλειστηριασμούς οικιών. Όχι δεν θα προσπαθήσει να πάρει πίσω τα δισ. που χρωστά η πλουτοκρατία, η οποία λυμαίνεται τη χώρα από την μεταπολίτευση και μετά. Αντί γι’ αυτούς θα κτυπήσει αλύπητα τα μικρά ψάρια που είναι και εύκολος στόχος. Ας ξυπνήσουν από το θανατηφόρο λήθαργο οι Έλληνες που αρέσκονται στα ψέματα και τις μαγικές λύσεις που υπόσχονται οι δεξιοί και αριστεροί απατεώνες. Η Χρυσή Αυγή είναι το μόνο κόμμα που στέκεται στο πλευρό των Ελλήνων ενάντια στα μνημόνια και τη λαθρομετανάστευση.

Γιώργος Μ.

Το κρυφό σχολειό του τότε και του σήμερα

Ονειρεύομαι μια Ελλάδα κυρίαρχη της χερσονήσου του Αίμου. Με την Ιωνία ένα με τον εθνικό ελληνικό κορμό. Με την Βόρειο Ήπειρο, την Ανατολική Θράκη και την Κωνσταντινούπολη υπό την σκέπη της Ελληνική σημαίας. Χωρίς ξένες βάσεις και στρατεύματα ξένα κατοχικά. Με την ελληνική Ομογένεια ενωμένη για τα κοινά εθνικά ιδανικά. Με την Εκκλησία να οδηγείται από του Παλαιολόγου την σκιά. Με την νεολαία να μιλά και αρχαία ελληνικά, να ερευνά και να αναζητά μέσα από συμπόσια φιλοσοφικά και να είναι έτοιμη να δώσει και την ζωή της για τα αιώνια εθνικά ιδανικά. Αγωνιστείτε και θα γίνει!

Δ.Σ.

Ο πρώην κνίτης που ελπίζει να συναντήσει τον Ομπάμα

Ασφαλώς και το “Μεγάλο κανάλι” δεν πρόκειται να επιστρέψει  τα θαλασσοδάνεια. Αν ήταν να τα επιστρέψει, θα τα έβαζαν από τη τσέπη τους οι κροίσοι ιδιοκτήτες του. Απλά ήθελαν την παραπληροφόρηση και τα ψέματα που σέρβιραν τόσα χρόνια στους Έλληνες να τα πληρώνουν οι ίδιοι οι Έλληνες. Η δε alpha bank χρηματοδοτεί τις εφημερίδες του ΣΥΡΙΖΑ και του ΚΚΕ από ιδεολογικό προσανατολισμό. Πώς ένας μεγαλοκαπιταλιστής χρηματοδοτεί τα αριστερά αυτά κόμματα που στο πρόγραμμα τους μιλάνε για σκοινιά και κρεμάλες σε αυτούς που πίνουν το αίμα του λαού, δείχνει πόσο πολιτικοί απατεώνες είναι επειδή δεν πιστεύουν ούτε μια λέξη από αυτές που λένε. Κοινή ασφαλώς και η μήτρα καπιταλισμού και μαρξισμού οπότε κανένα πρόβλημα. Το παγκόσμιο παράσιτο της ανθρωπότητας ζει και βασιλεύει σε βάρος ενός ολόκληρου λαού, ο οποίος ζαλισμένος από τους συνεχείς φόρους έχει παραδοθεί στη μοίρα του. Μοναδική φωνή αληθινής εθνικής αντίστασης η Χρυσή Αυγή που δίνει ένα ηρωικό Αγώνα, ώστε να πάρουμε την Πατρίδα μας πίσω.

Σ.Μ.

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/h-fwnh-tou-laou-mhnumata-epistoles-kuriakh-10-iouliou-2016#ixzz4DxBkPx8k

Exit mobile version