Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Δραστηριότητες Τοπικών: Ανατολική Αττική

Δραστηριότητες Τοπικών: Ανατολική Αττική

Την Πέμπτη 7 Ιουλίου στην Τ.Ο. Ανατολικής Αττικής πραγματοποιήθηκε ομιλία του Συναγωνιστή Παναγιώτη Γκαϊτατζη με θέμα “Εθνική μουσική παράδοση και Εθνικισμός “. Ο Συναγωνιστής στην αρχή της ομιλίας του ανέφερε πως η εκάστοτε Φυλή της Γης αφήνει πίσω της συγκεκριμένα δείγματα γραφής και ιδιαιτερότητες που συνδέονται με αυτήν συνειρμικά, με λίγα λόγια αυτό είναι ο Πολιτισμός και η πολιτιστική κληρονομιά κάθε Έθνους.

Συγκεκριμένα, η μουσική κουλτούρα κάθε Φυλής είναι ιδιαίτερα σημαντικός παράγοντας, διότι συντροφεύει τους ανθρώπους σε κάθε στιγμή της ζωής τους, καλή η δύσκολη, όπως οι γιορτές ή ο πόλεμος, καθώς όμως και στην καθημερινή ζωή είναι αναφαίρετος παράγοντας που συντροφεύει το Άτομο. Προχωρώντας ενδότερα ανέφερε πως η Ελληνική Μουσική μας έχει διαφορετική κουλτούρα απο όλες τις ξενόφερτες υποβαθμισμένες επιρροές που μας βομβαρδίζουν συνεχώς σήμερα και αποτελεί μουσική ξεχωριστής ομορφιάς και ποιότητας. Εν συνεχεία, τόνισε πως έχουμε χρέος να διατηρούμε επαφή με την μουσική κουλτούρα της Πατρίδας μας διότι έτσι διατηρούμε ζωντανή την παράδοσή μας, επικοινωνούμε με τις ρίζες μας και λαμβάνουμε άμεσα ερεθίσματα απο την Ιστορία μας και τους ηρωικούς Αγώνες του μεγάλου μας Έθνους, θέματα με τα οποία ασχολείται ως επί το πλείστον η μουσική των Πατέρων μας.

Εν τέλει, ο πόλεμος που δέχεται η Ελληνική Μουσική, καθώς και η εισχώρηση ξένων ακουσμάτων στις νέες γενιές, συμβαίνει πολύ ύπουλα έτσι ώστε να χάσουμε επαφή με την παράδοση μας και να απογυμνωθούμε απο την Εθνική και Πολιτιστική μας ταυτότητα. Εμείς οι Εθνικιστές της Χρυσής Αυγής πρέπει να κρατήσουμε την σύνδεση μας με την πολιτιστική μας κληρονομιά, να διαφυλάξουμε την υπόσταση της και να την παραδώσουμε στα παιδιά μας σαν Εθνικό χρέος! Πριν την λήξη της εκδήλωσης άπαντες έψαλλαν τον Εθνικό μας Ύμνο και τον Ύμνο του Κινήματος!

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/drasthriothtes-topikwn-anatolikh-attikh2#ixzz4E1IGDawn

Exit mobile version