Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Με τον σκληρό πυρήνα των Σιωνιστών συναντάται στο Ισραήλ ο Κυριάκος Μητσοτάκης

Με τον σκληρό πυρήνα των Σιωνιστών συναντάται στο Ισραήλ ο Κυριάκος Μητσοτάκης

Ξεκίνησε από σήμερα το πρωί η επίσκεψη του Κυριάκου Μητσοτάκη στο Ισραήλ, που έρχεται σε συνέχεια της οικογενειακής παραδόσεως, αφού πρώτος πολιτικός από Ελλάδα που επισκέφτηκε την εν λόγω χώρα ήταν ο ολετήρας του Έθνους, Κωνσταντίνος Μητσοτάκης.

Ήδη ο Κυριάκος συναντήθηκε με τον πρόεδρο του Ισραήλ, με τον οποίο – επισήμως – συζήτησαν θέματα οικονομικής φύσεως, όπως οι start ups. Ανεπισήμως, βεβαίως, μπορούμε να αντιληφθούμε τι είπανε, αν δούμε το πρόγραμμα των «εκδηλώσεων» για αύριο.

Αύριο, λοιπόν, ο Μητσοτάκης θα πάει στο Μουσείο Ολοκαυτώματος, τον χώρο προσκυνήματος όλων αυτών που φιλοδοξούν να γίνουν πρωθυπουργού της Ελλάδος, θα συναντηθεί ακολούθως με τον Νετανιάχου και την πρόεδρο του κόμματος “Σιωνιστική Ένωση” και υπουργό εξωτερικών του Ισραήλ.

Το αστείο της υποθέσεως είναι ότι όσον αφορά την τελευταία, ενώ τα κανάλια μεταδίδουν την ιδιότητά της ως υπουργού εξωτερικών, αποκρύπτουν την ιδιότητά της ως πρόεδρο των Σιωνιστών. Γιατί άραγε; 

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/me-ton-sklhro-purhna-twn-siwnistwn-sunantatai-sto-israhl-o-kuriakos-mhtsota#ixzz4E1QkUeqP

Exit mobile version