Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Μνημονιακό τσίρκο η ΝΔ: Πρετεντέρης, Μπογδάνος και… Ρουβάς στα ψηφοδέλτια της ψευτοδεξιάς

Μνημονιακό τσίρκο η ΝΔ: Πρετεντέρης, Μπογδάνος και... Ρουβάς στα ψηφοδέλτια της ψευτοδεξιάς

Όλα τα έχει ο «μπαξές» της ψευτοδεξιάς, σελέμπριτις και τηλεμαϊντανοί, ελαφρολαϊκοί και απλά ελαφροί και ένας Πρετεντέρης δώρο έτσι απλά και μόνο για να συμπληρωθεί η σιχασιά του μέσου Έλληνα για το ψηφοδέλτιο της Νέας Δημοκρατίας.

Όπως διαβάζουμε, λοιπόν, στην εκ των έσω πληροφορημένη Real News του Χατζηνικολάου, ηχηρές μεταγραφές ετοιμάζονται στην ψευτοδεξιά. Μπορεί οι «φωστήρες» του επικοινωνιακού επιτελείου να προσπαθούν να χτίσουν ένα φιλολαϊκό προφίλ στον Μητσοτάκη, όμως είναι σίγουρο πως θα γελάει όλο το… Περιστέρι με το ψηφοδέλτιο του Κυριάκου.

Οι ηχηρές αυτές μεταγραφές περιλαμβάνουν τον γραφικό και ομολογουμένως αντιπαθέστατο Μπογδάνο, που κάνει μαρτύριο ακόμα και για κάποιον μνημονιακό την παρακολούθηση του μνημονιακου δελτίου ειδήσεων του ΣΚΑΪ, αλλά και τον Σάκη τον Ρουβά, ο οποίος είχε κάνει… βαρυσήμαντη πολιτική δήλωση την περίοδο του δημοψηφίσματος υπέρ του «ΝΑΙ», προφανώς γιατί θέλει τα μακαρόνια κάτω από τον κιμά του να είναι… εισαγωγής. Μια βαρυσήμαντη δήλωση αναλόγου μεγέθους με τον Βαρβιτσιώτη που παρακαλούσε για το «ΝΑΙ», για να κατεβάζει applications στο iphone του.

Την αβάσταχτη φαιδρότητα του ψηφοδελτίου αναμένεται να συμπληρώσει ένας άλλος μεγάλος πολιτικός ανήρ (τα ερωτηματικά και τα εισαγωγικά βάλτε τα όπου θέλετε), ο Γιάννης Πρετεντέρης, που αποτελεί πιθανόν τον δημοσιογράφο στον οποίο συνοψίζονται οι έννοιες συστημικός, κατάπτυστος και γλίτσας. Τον Γιάννη Πρετεντέρη (και εδώ τελειώνουν οι αστεϊσμοί) που την 1η Νοεμβρίου του 2013 έλεγε, μετά την δολοφονία των αδερφών μας, Γιώργου Φουντούλη και Μανώλη Καπελώνη, ότι «θα μπορούσαν να έχουν σκοτωθεί και άνθρωποι».

Συγχαρητήρια, Κυριάκο Μητσοτάκη… Θεωρούσαμε ότι ο Σαμαράς είχε φτάσει την απέχθεια που μπορεί να εκπέμπει η ψευτοδεξιά σε μέγιστο όριό της. Εσύ, μόλις κατάφερες να ανοίξεις… νέους ορίζοντες για την ψευτοδεξιά παράταξη και να την καταστήσεις ακόμα πιο αντιπαθή στον μέσο Έλληνα.

Άντε, με το «καλό» στο 2% και από εκεί στο Ειδικό Δικαστήριο!

Κώστας Αλεξανδράκης

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/mnhmoniako-tsirko-h-nd-pretenterhs-mpogdanos-kai…-roubas-sta-pshfodeltia#ixzz4E1R88Pnn

Exit mobile version