Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

19 χρόνια μετά: Κοντεύει να παραγραφεί το σκάνδαλο της Siemens – Εγκληματικές μεθοδεύσεις για να αθωωθεί το πολιτικό σύστημα

19 χρόνια μετά: Κοντεύει να παραγραφεί το σκάνδαλο της Siemens - Εγκληματικές μεθοδεύσεις για να αθωωθεί το πολιτικό σύστημα

Πλησιάζει με βήμα γοργό η παραγραφή των αδικημάτων για το σύνολο των κατηγορουμένων, ενώ ήδη έχουν απαλλαγεί οι πολιτικάντηδες της τότε συγκυβέρνησης ΝΔ – Πασόκ και ενωμένο ΚΚ€ (δηλαδή και ο Σύριζα).

Δεκαεννέα χρόνια μετά και ενώ υπάρχουν 16 γερμανοί κατηγορούμενοι, το κράτος δεν έχει φροντίσει για την μετάφραση στα γερμανικά της δικογραφίας, γεγονός που εγείρει ενστάσεις ακυρότητας και ίσως οδηγήσει ακόμα και σε καταβολή αποζημίωσης από πλευράς του Ελληνικού Κράτους.

Βεβαίως, για να κάνουμε μία σύγκριση αν υπήρχε η δικονομική απαίτηση για μετάφραση της δικογραφίας της Χρυσής Αυγής στα… κογκολέζικα, θα είχε γίνει εν μία νυκτί με τα κανάλια να λυσσομανούν για την… καθυστέρηση. Τώρα που η μετάφραση του βουλεύματος για το σκάνδαλο της Siemens έχει καθυστερήσει επί 19 ολόκληρα χρόνια, τα αργυρώνητα ΜΜΕ δεν βγάζουν άχνα.

Όσον αφορά τον μοναδικό πολιτικό που παραμένει κατηγορούμενος, τον Μαντέλη, και εκεί υπάρχει ο κίνδυνος παραγραφής, αφού δεν έχει οριστεί 19 χρόνια μετά αναπληρωτής πρόεδρος στη δίκη του και αυτός που έχει οριστεί αντιμετωπίζει πλέον σοβαρά προβλήματα υγείας και αρκετά συχνά αδυνατεί να δικάσει. Λογικό, βεβαίως, αφού 19 χρόνια μετά ο εν λόγω δικαστής θα πρέπει να πλησιάζει τα… 80!

Τα δε στοιχεία της υποθέσεως, όπως φαίνεται και στις φωτογραφίες, ουδέποτε κατασχέθηκαν, αλλά παρέμειναν στα χέρια της γερμανικής εταιρείας, με αποτέλεσμα πολλά από αυτά να «χαθούνε», κατά την μεταφορά της έδρας της εταιρείας. Στο ενδιάμεσο πριν «χαθούνε» ήταν αφύλακτα για όποιον θα ήθελε να αφαιρέσει κάτι.

Το ανθελληνικό κράτος του «συνταγματικού τόξου» κάνει τα αδύνατα δυνατά και κάνει πραγματικότητα όλες τις πιθανές μεθοδεύσεις για να γλιτώσει τους «ανθρώπους» του και την υπόληψή του από το σκάνδαλο.

Μόνο με μια εθνική κυβέρνηση της Χρυσής Αυγής θα αποδοθεί Δικαιοσύνη, θα επιστρέψουν τα κλεμμένα στον Λαό και οι κλέφτες θα πάνε επιτέλους στην φυλακή!

Διαβάστε επίσης: ΣΚΑΝΔΑΛΟ: Οργανώνουν παραγραφή των εγκλημάτων της Siemens – Έχουν ήδη καθαρίσει πολιτικοί και Χριστοφοράκος!

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/19-chronia-meta-konteuei-na-paragrafei-to-skandalo-ths-siemens-egklhmatikes#ixzz4E2BU21Hd

Exit mobile version